13

П.Петров

преди 6 години

В България има два начина за финансов успех. Или да си нагъл бандит, или да си професионалист, който работи изцяло за външния пазар с минимални енергийни разходи и отношения с банки и държава. Всички други бизнес начинания са обречени, заради беззаконието, корупцията, липсата на държавност и картелите на мутро-олигархията в банковия, енергийния и телекомуникационния сектор.Но на овцете така им харесва, стига да има кой да ги стриже, дои и зоби с чалга, ракия и шопска салата!

12

Анонимен

преди 6 години

Дебело му е легнала любовницата.

11

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Верно националите от '94 бяха много добри, но чак пък богове!

10

пишете

преди 6 години

тва ние много добре го знаеме, ама за техноимпекс не знаеме!

9

Ф.С.В.

преди 6 години

Ирина Ч.А. е уволнена 10 месеца преди Петров да узнае, че е жестоко ужилен--Или казано ---Банката е усетила какво става и набързо е уволнила крадлата - после банката е замълчала с надеждата че глупавият футболист няма да усети липсата -- и това мълчание на банката е 10 месеца )) ужас !!

8

123

преди 6 години

Който има милиони да му мисли, аз съм беден и не ми пука.

7

bolbov

преди 6 години

Играл съм футбол само като малък .Имам иконамическо образование,но това не ми помогна в отношенията с банките.От две банки ми откраднаха пари включително и от Уникредит по идентичен начи и без банкерката да ми е била любовница.Просто крадци управпяват цялата ни финансово икономическа система.По край тях се уреждат и хитри дребни рибки,като тази банкерка.Малко се поувлякла.

6

Анонимен

преди 6 години

Това показва , че да управляваш пари се иска доста акъл . Малко са бившите футболисти , които се занимават с успешен бизнес , затова повечето продължават като треньори или администратори във футбола .

5

яЗЕКА

преди 6 години

E к'ъв акъл като цял живот са ритали въздух под налягане...

4

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде е така, колко хора пропиляха наследствени имоти в пирамидите, после с високите лихви и се оказа че инфлацията е много по-висока.

3

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха и думата сви-рка ли цензурирате е нЕма такъв сайт.

2

Анонимен

преди 6 години

Просто е народа го е казал "от всяко дърво *** не става ".

1

..

преди 6 години

То за тая работа се иска акъл...