30

нали?

преди 6 години

До Анонимен 30Каквито има САЩ в Ирак,Либия,Сирия и тн.....

29

Анонимен

преди 6 години

До 28А какви интереси може да има Русия в Куба и или Чили ???

28

Анонимен

преди 6 години

Ирак вече е западен. Както и Украйна. Точка. Амуджитее да внимават, че не са на ниво да задават команди.

27

Анонимен

преди 6 години

Какви интереси може да имат краварите в една самостоятелна държава отдалечена на десетки хиляди километри от територията им? Такива интереси може да имат ИРАН защото граничат с ИРАК. А са и една кръв и един ген. Когато тези държави са съществували краварите са скачали по дърветата и са живяли в пещерите. Но сега се правят на велики след като избиха индианците и се населиха на територията им. А на всичкото отгоре разнасят смрадта на демо-никрацията им и ос..раха целият свят!

26

Анонимен

преди 6 години

26 Искаш да кажеш писмото на Ал.Македонски до Дарии

25

bez_ime

преди 6 години

Тука се разиграва някакъв древен дипломатически сюжет, ала писмото на Дарий до Ал. Македонски, обаче и двете страни са твърде далеч от нивото на тогавашната дипломация, ergo ceterum censeo сешсе?

24

adam

преди 6 години

Терорист #1 и истинската империя на злото е ФАЩ

23

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да посочи една точка 1Х1 м. където САЩ нямат интерес!? Терорист 1 на държавно ниво се чуди на последък как да оцелее.

22

сащ=мизерия

преди 6 години

На краваристан му се вижда края! Краварите паднаха на колене и пред персите в безсилието си!Ако се помолят на г-н Путин, той може и да ги съжали и да им помогне да се цивилизоват поне мъничко!

21

Анонимен

преди 6 години

шефа на цру да стане държавен секретар? тия при тръмп къртят, слава на цру и американското бкп

20

Анонимен

преди 6 години

Май иде реч да не закачат идил-ци. Като рожба на ЦРУ, нормално е да държат на тях, може пак да им потрябват.

19

лудост

преди 6 години

Не знам как има още разумни същества който да подкрепят САЩ,след толкова агресии,преврати,войни,избити милиони,разграбени и съсипани десетки страни,нямам думи....

18

Обичам експерти

преди 6 години

До русия=джуджеНа тебе е безсмислено да ти се обЕснява каквото и да било, та ти дори не можеш да напишеш думата "обяснява". Върни се в началното училище, ограмоти се и чак тогава евентуално ще проумееш някои неща от живота.

17

тъпчо

преди 6 години

Аз пък смятах, че интересите на САЩ в Ирак са унищожаване оръжията на Садам, както и него самия, внасяне на свобода и демокрация на иракския народ, а то имали и други. За нефт ли иде реч?

16

анонимен

преди 6 години

и какви са тези интереси на 20 000 км от ирак защо никога не се говори конкретноа нещо мьгливо изтеглете си ам воиски от този раион и оставете хората да живеятв мир никои не го интересува вашите алчни петролни интереси

15

Обичам експерти

преди 6 години

Ха ха, иранският генерал, очевидно е доста по-умен от шефа на ЦРУ и знае каква е ролята на политиците и каква е ролята на генералите. Политически послания не са работа нито на ЦРУ, нито на армейските генерали, те са работа на политиците.Скоро четох един анализ на бивш шеф на израелските тайни служби, там той каза, че САЩ в момента имат огромни вътрешни проблеми. ЦРУ правят своя политика, Пентагона също своя, а Тръмп се опитва да води друга.Тази новина потвърждава, че евреина е прав.

14

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Влиянието на САЩ все повече спада. Иранския генерал дори не иска да им чете *** им писмо. Навсякъде във Вселената има американски интереси.Сирия е първата държава, която се опълчи на волята на САЩ и успя. Мирните преговори се водят без САЩ, което беше немислимо допреди 10 години.И се вижда от далеч, че са много изнервени горките каубои, признак на слабост.

13

това е факт

преди 6 години

До русия=джуджеСАЩ имат васали а не съюзници и са държава терорист и агресор това и децата го знаят само промитите мозъци още не,но скоро ще го проумеят и те.

12

****

преди 6 години

Ами то това може да го каже и Иран на САЩ,не засягайте нашите интереси в Ирак,значи едните да имат интереси,а други нямат право на такива защонтака?

11

русия=джудже

преди 6 години

До 10 :Можеш ли да ни обесниш ,как по-точно САЩ залязват ,при положение,че в момента са по-силни от когато и да било ? Нямат конкуренция ,нито военно ,нито икономически и всяка една развита и модернизирана страна по-света стой зад тях.Така че ,ще ни обесниш ли как едно кремълско джудже ,което яде санкции от какви ли не страни и няма влияние извън Русия може да "събори" САЩ ?