68

Анонимен

преди 6 години

Мога да ви покажа поне 3 сайта за запознанства където са се регнали половината учителки на България и вършеят денонощно там с по 2 или три профила. Въртят любов, цитират любовна поезия, задоволяват се по всякакъв начин. Кога преподават, кога спят еб...си мааам..та

67

Анонимен

преди 6 години

Един учител трябва да понася всичко, което правят децата.Ако говорят или се занимават с друго в час, трябва учтиво да им обясни, че така не се прави.

66

И ся кво?

преди 6 години

Доста родители искат учителката да целува ръцете на децата им, ама ядец!

65

Анонимен

преди 6 години

До 123да внимава като се върне в Инстанбул, да не се окаже, че вече не е преподавател там. Напоследък в Турция не са точон наясно с значението на образованието...

64

Анонимен

преди 6 години

Като гледам каква ни е държавата в момента, и ми става ясно какви "хора" сте излезли всички вие, които се хвалите, че сте яли бой и сте били в казарми.

63

123

преди 6 години

Брат ми,който е с 2 г.по-голям от мен се оплака на баща ми от учителката по български.Ударила му 1 плесница за това,че не е довършил прочитната книжка.Бяхме от турски произход но в къщи бяха наясно с ролята на образованието.Помня като днес.Татко попита коя страна е "пострадала" от плесницата.Съвсем неочаквано и доста силно му удари шамар по другата буза.Днес брат ми е математик в Истанбулски университет,автор на 2 учебника.Преди няколко г.се върна в БГ за погребението на любимата си учителка :(

62

жеко

преди 6 години

вече до там я докараха учителите да се правят на маймуни за да научат л.йната да слушат

61

даскал Пандо

преди 6 години

Прегледи на 12 месеца за колегите !!! Но и прегледи при сключване на брак ,да се види дали младоженците освен физическо имат и психическо здраве,за да не създават Мунчовци...

60

хаджи Генчо

преди 6 години

В 18 век това беше много модерно...

59

Анонимен

преди 6 години

Дисциплинарно уволнение и толкова!

58

Анонимен

преди 6 години

Ако аз съм родител на някое от децата, до сега да е целунала нещо съвсем различно! Ще обогатя опита и с ролевите игри.

57

все тая

преди 6 години

това е така, защото все повече селянджъри изявяват претенции наляво и надясно, а невъзпитаните им деца отгледани от чалга деградиралите им родители, нямат и капка уважение към възрастните, камо ли уителите им. Ако родителите нямат елементарно възпитание и морални ценности, не ме учудва, че собствените им деца са тяхно копие. Това налага действията на въпросните учителки от този казус, които в прочем не подкрепям, но някак си не искам и да съдя..

56

А

преди 6 години

Пррез комунизъмъ държсхме краката прави докато ни изтръпнат ръцете .

55

Анонимен

преди 6 години

Някой се мислят за Наполеон. Други в училищата пък се мислят за кралици. Миля, че трябва да има психически прегледи за учителите на 6 месеца. И всекидневни проверки с дрегер.

54

майорски

преди 6 години

Добре ги е накарала ди и целуват ръка....Трябва да се даде пове4е власт на у4ителите!!!!

53

Анонимен

преди 6 години

Защо родителите не реагират когато ученик или друг родител си позволи да удари учител? Или да търпи обиди от тях?Или според тях това е "нормално"?

52

до 59

преди 6 години

Лъжеш се, до него доведе усещането за безнаказаност.

51

Анонимен

преди 6 години

Това с целуването на ръка е в повече,но че са постояли прави с вдигнати ръце си в реда на нещата ако са нарушавали дисциплината.Близо до дома ми има център за следучилищна занималня и олелията е ужасна.Децата се възпитават в семейството ,в училище отиват да получат знания ако искат,ако не да си стоят у дома да се качват на главите на родителите си.В семейството си детето трябва да е подготвено към уважения към човека който му предава знания,той не е звероукротител.

50

Анонимен

преди 6 години

Целуването на ръка говори, че учителката е комплексирана и има нужда от внимание. Доктаторско поведение и мания за величие - тази трябва да бъде отстранена незабавно от позицията си и да отиде на психиатър.

49

До 53

преди 6 години

Престъпници може да създаде единствено усещането за безнаказаност, липса на контрол и протекции от страна на родителите или системата.