49

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно. Сега за ремонта на тази дупка ГЕРБ ще откраднат още няколко милиона лева, а при следващият дъжд, дупката пак ще се появи. Гарантирано от ГЕРБ.

48

Анонимен

преди 6 години

Това ли са ви скъпите магистрали,бееее?При един дъжд и дупка,която е потрошила доста коли.Сега потърпевшите трябва да съдят държавата и персонално Лиляна Павлова,а може и зубрача-подмазвач неин бивш заместник и днешен министър.

47

Анонимен

преди 6 години

ПриГЕРБ е така - дупки и потрошени коли. Пак добре, че няма пострадали хора заради "ремонтите" на ГЕРБ. Колко милиарда откраднаха ГЕРБ за тези 8 години власт? 800 милиарда или 900 милиарда?

46

Анонимен

преди 6 години

на тракия на всеки мост вдясно на платното има дупка, вдлъбнатина. това са 7-8 дефекта, които години си стоят така. обща площ има-няма 5 квадрата. и не виждам някога отговорника за това да ги запуши.

45

Гламав гербер

преди 6 години

Не го вярвам. Комунистите на Нинова са я изкопали с лъжици тази дупка, защото завиждат на успехите Му :) Магистралите на Бойко са най-добрите в Европа, света и дори Галактиката. Нашият Вожд и Учител е виден интелектуалец, красавец и прекрасен човек!

44

д-р Исня

преди 6 години

А актове за несъобразяване с пътната обстановка на пострадалите няма ли? За да им е пълно нещастието, иначе как ще усетят, че живеят в България!

43

ДА

преди 6 години

Ква магистрала,бе!?Това е второкласен междуселски път!Не се излагайте!Вижте магистралите в ЕС,та и в Сърбия дори и в Турция!Смех!!

42

Американ

преди 6 години

До Мнениевреме е да се престане с тези лицемерни постановки в случай като този! Плащаш данък и винетка за да караш по пътя, а "пътя" ти плаща щетите + обезщетение, когато ти е почупил колата и нервите! Длъжни са да го обезопасяват - било да закърпят дупката, било да я обозначат.

41

Мнение

преди 6 години

Милиционерите снощи дали са писали глоби за "несъобразена скорост"?

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ какво от това? Работа на АПИ е да поддържа междуграските пътища в добро състояние.Това означава и да се запълват дупките.

39

Анонимен

преди 6 години

Протестери и Нинова са колали с кирки през нощта, за да правят мръсно на управляващите!

38

Анонимен

преди 6 години

Само за инфо, точно този участък не е ремонтиран за съжаление на някоиии....

37

поглъщалото

преди 6 години

Магистрали само с пръд ня не се правят .Трябва и асвалт с дебелина и качество.

36

КАТ

преди 6 години

Сега и по едно актче за несъобразена скорост на леваците. Бюджет трябва да се пълни, не е шега работа.

35

Анонимен

преди 6 години

до 46 Муахахахах...точно и при Тиквата в следващите 2 години минималната заплата ще се увеличава с 4.50 лв на месец.

34

Анонимен

преди 6 години

Учудващото е, че дупката е само една, като се знае какво е качеството на строеното и ремонтираното от ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 6 години

Най-големите критикари са червените суджуци , които говорят , че асфалт не се яде. Ами другари като не се яде какво се занимавате с пътищата , яжте си повишението на пенсиите от БСП с 4.50 лв. на месец .

32

681

преди 6 години

Като допълнение мога да ви открехна, че пак тоя Путин, в момента копае дупка до обръщалото на рейсовете в кв. Симеоново, в самото начало на стръмната улица "Витошки езера".Сега е момента службите да го хванат на местопрестъплението!

31

681

преди 6 години

Освен че вади паветата по Дондуков, Путин взе и дупки да копае по магистралите ни. Няма отърване от него!

30

Орхан Мурад

преди 6 години

Дупка до дупка, окоп до окоп, богат или беден, на пътя си роб.Влезеш ли ти веднъж в сервиза има да плащаш като поп.В България е така...