106

Анонимен

преди 6 години

Момата най - сетне се усети, че и вземат интервюта само за да дадат шанс на народа да си отмъсти на Плевенлиев, тролейки ги и двамата ;)Това не е ПР акция. Журналистите много добре знаят как хората реагират на Плевнята. Забавляват се хората и трупат червени точки на гърба на олита като новото семейство Плевенлиеви ;)-

105

Анонимен

преди 6 години

Любов било. То парите много помагат на любовта. На бас се хващам, че ако нямаше пари и не беше президент не би му обърнала внимание. Завиждали сме им били. За какво, че в стремежа им да се представят се излагат. Такъв бил, онакъв бил, умен бил. Видяхме му умът за 5 г. Ама да му берат греха тия, които ни го натресоха да се срамуваме. Добре, че никой в чужбина не го вземаше на сериозно. Ходеше като монахотшелник. Сега не може да се нарадва пред камерите на златотърсачката.

104

Хм

преди 6 години

Дали Банова няма да стане пишман заради поръчката която пое(да излъска имиджа на Плеви).Дали щетите за нея няма да са по-големи от хонорара,който ще получи?Може би вече си дава сметка за това.Ама хванала се е на хорото-ще го играе,тея дето правят политическите игрички хич не си поплюват и не търпят неподчинение.

103

Анонимен

преди 6 години

Що така бе? Дайте възможност още малко да се подиграваме на сълзливо - миризливата ви свалка.Първо ни проглушихте ушите с тоя лопатар, сега - тихо.

102

Петя

преди 6 години

Познат сценарий- остаряващ мъж с пари се хванал с по млада жена- била му трета? Ами и до пета може да стигне, а тя като го разиграе и капризничи може и без него да остане. Не знам какви са секс.им предпочитания но сега е модерно да са Би сексуални в Европата. Та да им видим голямата любов и на двамата колко ще издържи....на парични разходи?

101

Кисело зеле с боб

преди 6 години

ТЯ: Опитвам се да гледам от веселата страна на избухналата бомба т.е. експлозияТОЙ: Нито искаме любовта си, нито можем да Я скрием. Деси е геройно смела особенно нощем когато ТЯ си каз'а истината пред мен и аз като бивш главнокомандващ най-отговорно и най-вече напълно държавнически в нашътъ държава като един държавен глава се изказах по този въпрос на форума по климата и обгазяването, щото може да е всичко но и Деси като яде боб с кислело зеле... а тя много го обича, и такова, ъ ъ пр Пръцадент

100

1000 %

преди 6 години

Трябва да са в ,,Биг-Брадър'',тези интриги край тях трябва да се решават публично,не може така. Веднага в ,,Биг-Брадър'',ще са номер едно,а и някой и друг лев ще си изкарат.

99

анонимен

преди 6 години

И старите чанти искат млади мъже! Нищо ново!

98

анонимен

преди 6 години

До 97Щом е въшлив с пари, със сигурност не е шматка!

97

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо трябва достатъчно порастнали хора да ни занимават с личния си живот. Ако е ъпгрейд на ПР-а е доста контрапродуктивно. Все пак от президент в главен сапунен герой си е пускане по пързалката, поне по отношение на потенциалната аудитория.

96

Хе

преди 6 години

Хубаво са се озъбили на снимката, друго хубаво не забелязвам.

95

Какво секси

преди 6 години

Абсолютна скенджа

94

Анонимен

преди 6 години

Секси Банова удари джакпота! Ми к'во кат бил *** и шматка, нали е въшлив с кинти. По-различно си е от заплатата й на синоптик в Нова. :)))А може и всичко да е боза, знае ли човек вече, но при всички положения им пожелавам да са щастливи!!! Секси, сега му раждаш едно дете и после развод :)))

93

анонимен

преди 6 години

Евала на Плевналиев , че единствен се изправяше и критикуваше Русия ! Само той се осмеляваше , затова и го прецакаха по заповед на рашките .

92

Анонимен

преди 6 години

Ох синоптичке/наистина ли изобщо разбира от метеорология??/ сегашната ни Резидентска двойка с адашката ти не мога да ги понасям ама и вие ми дойдохте в повече,средната ви възраст НА ДВОЙКАТА Банова -Плевнелиев е почти 50 години КВО СЕ ЛИГАВИТЕ И ОПРАВДАВАТЕ КАТО ГИМНАЗИСТИ и то от преди 40 години!!А стига вече лигня.На него си му трета официална,а той на тебе не знам кой подред.

91

ISSA

преди 6 години

Ох си прережа вените вече с тази боза.......

90

Анонимен

преди 6 години

Човека иска младо да .....Младото иска трамплин. Бил той финансов, политически или какъвто и да е. А човека бе най-слабия глава на държавата. Единственото което видях от него е да плюе Русия. На всички е ясно, кой плаща. Предаването случайно попаднах на него, лошо ми стана от мазнотията, която се изля.

89

Криворазбраната циви

преди 6 години

Не сте известни, просто ви унижават. Правете разлика!

88

Анонимен

преди 6 години

Vazhistavam im se na lubovta,na otkrovennostta i na stastieto ,koeto laha ot licata im.Drugoto e bulgarska zloba i zavist.Pojelavam Vi mnogo zdrave i stastie Desi i Rosen.

87

crazy one

преди 6 години

Де си *** иБанова? За гавра с експрезидент - 5 лева глоба.