26

Анонимен

преди 6 години

след такова бързане,тоя е пристигнал веднага!

25

Супер Бръм

преди 6 години

Ах, какво жестоко самоубийство!

24

Анонимен

преди 6 години

Това кръстовище беше гордостта на Бойко и Фандъкова. Ходиха специално да го откриват и да му режат ленти, а още тогава се знаеше че е опасно за здравето и живота на хората. Бойко откри още такива опасни кръстовища, на Околовръстното е пълно с още такива смътноносни капани.

23

stun

преди 6 години

А "Мантинелата" имала ли е гражданска отговорност и ГТП?!?

22

Анонимен

преди 6 години

Да бе, мантинелата му виновна

21

Анонимен

преди 6 години

след това мотористите били донори разбииш ли...

20

i'm

преди 6 години

До СелянинСпокойно колега! Софиянци знаят как се пише въпросната думичка ;) Лошото е, че в София от 2 000 000, 2/3 не са софиянци. Това са хора продали бащините имоти, за да станат софиянци в неистов напън. Повечето от тях обаче не осъзнават, че когато 20-25 години от живота ти са минали сред провинциалния аграритет, нищо не може да те направи гражданин! Разбира се, това се отнася за 80% от тях, не за всички хора дошли някъде от провинцията.

19

Анонимен

преди 6 години

Наложило се е да бъдат рязaни ламарините на автомобила, за да бъде изваден шофьорът.===Ето това вече е наистина ужасно. Още една малка сладка количка е станала на пух и прах. Горката! На шофера нямаше да му се иска да идва в съзнание, ако знаеше..

18

king_for_a_day

преди 6 години

С каква скорост се е движил?П.П. Каквито са ни шофьорите, такива са ни и журналистите. Има излишен пълен член в предпоследното изречение.

17

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно си е гледал Фейса и е излязъл от лентата. Ако си гледаш пътя, не мисля, че ще се забиеш там - минавам всяка вечер по този път и ако не се разсейваш, няма как да се натресеш.

16

Анонимен

преди 6 години

Смърт за мантинелата гадна, ***!

15

ninja

преди 6 години

Аз съм свидетел, мантинелата поднесе и се блъсна в горкото Пежо с несъобразена, висока скорост!

14

Един

преди 6 години

Все едно мантинелата е виновна. Лоша мантинела! Лоша!

13

Киртак

преди 6 години

Да махнат мантинели, дървета, билбордове, колани, зимни гуми, задължително включени фарове, постове на КАТ, камери и т.н. Всичко което ограничава свободията. Защо на пътя не са сложили нагреватели да подсушават пътя и изкуствено слънце да държи температурата на въздуха висока? Как могат да принуждават хората да карат при зимни условия? Никакъв пътен данък!

12

Анонимен

преди 6 години

Може би за следващото камикадзе трябва да премахнат виновната мантинела, че докато си прелита ниско да премине в насрещното и да убие пътниците в някоя случайно преминаваща кола?

11

do peppi

преди 6 години

Подкрепям становището Ви - едва ли мантинелата се е засилила срещу горкичкото Пежо . . . . . А и тоя пилотиращия - дали е съзнавал разликите между АВГУСТОВСКО и ДЕКЕМВРИЙСКО утро . . . . . ? ? ! ! ! ! ! ! !

10

МaйМyнaтa

преди 6 години

До Коце кметаМани недей, че съм виждал един с ауди!Беше изправил мантинелата като стълб, а главата му висеше на косъм през стъклото...аудито по таван

9

Селянин

преди 6 години

Вие, софиянци, научете малко български! Асфалт се пише, ама речниците са провинциални.

8

Анонимен

преди 6 години

Влажен асфалт, който в 06:30 е с замръзнала влага и е много хлъзгав. Нямам друго обяснение.

7

Анонимен

преди 6 години

Къде пък там намери мантинела че да се надене в нея? При този влажен и заледен път с каква скорост е карал този? На състезател ли се е правил? Там нямаше ли ограничение на скороста? А и да е имало кой го спазва. Особено по нанадолнището от тв кулата към ситняково. По тава нанадолнище някои се опитват да отлепят от асвалта и да литнат! Това трябва да е някой новоизлюпен Софиянец. Жельо Жабов е виновен! Ние които сме родени в София едвали ще правиме опит за излитане по този стръмен и заледен път.