73

Руски език за КИев

преди 6 години

МНого мощна охрана на Европа от проникващи масови убиици от Азия правят жителите на Украйна.ТАм ползват руски литературен за укрепване на биосферата и украйнски за диагностика и откриване на проникнали врагове недопустими з а повърхноста вкл ХОХОЛИ<БЕСОВЕ<ЧОРТОВЕ<МАФЛоЦИ и други.Превключват автоматично при засичане на опасни..

72

ПАзете МОлдавия

преди 6 години

Приднестровието охранява тежко пострадали в миналото от жестоки врагове територии..НУжна е бърза финансова помощ за живеещите там които охраняват с Руски литературен тежко повредени територии . ТАм трябва да с е пише на КИРИЛИЦА.ПОлзва се там от създаването и при Цар Симеон и Петър досега.10 век.ТАМ е границата на Балканите с Азия.Охранява се от наши братя на исток

71

Анонимен

преди 6 години

колкото по-бързо се присъединят към Румъния, толкова по-добре за тях.каталунския организиран метеж от чужбина е нещо друго.

70

ПАЗЕТЕ МОЛДАВИЯ

преди 6 години

Природата ползва Руски литературен и БЪлгарски за охрана на Долнодунавския разломен сноп.Милиони БЪлгари обитават БЕсарабия и Добруджа/ сега в Украйна/.Ползва се отглеждането от БЪлгари на овце,орехи и лозя за комбинирана охрана.Преселниците от Румъния са опасни за Съветска Молдавия <лесни са за обсебване от проникващи бесове през Украйна и Приднестровието.При внимателно проведени тестоветези преселници имат КАфява чума обсебване.включва се при опит за разговор

69

JJivanov Geolog

преди 6 години

Има тежка граница между Съветска Молдавия и Румъния /Съветска Молдавия се ползва за важна диагностика и корекции вкл за охрана на огромни региони .ТАм трябва да с е говори на Руски литературен език.МОлдавския е диагностично корекционен за планината вранча населението там населнието говори на Руски литературен и включва молдавски само при звуци от Вранча вкл инфра звуци..

68

Анонимен

преди 6 години

"Дойче веле", в. "Независимая газета", все "независими" медии, от които "независимото" днесбеге черпи "независима" информация.

67

До Е*л*к*а

преди 6 години

Пак ли копира от БТА готова Новина , кога ли за крадене/копиране от друг сайт ще има Затвор по Закон

66

Анонимен

преди 6 години

А румънците май не са забелязал, че когато е имало Молдова не е имало румънци .Имало е Трансилвания , Седмоградие и после Блахия - Влахия ........И област Олтения,а Седмиградско е старото българско име на по-късна Трансилвания и т.н. ,но ако видиш старите карти около 15,16,17 век,направо там си пише България.

65

Анонимен

преди 6 години

А румънците май не са забелязал, че когато е имало Молдова не е имало румънци .Имало е Трансилвания , Седмоградие и после Блахия - Влахия .

64

Анонимен

преди 6 години

68 - великият княз си е Крал . Титлата крал означава владетел , който е зависим или васал от/на по-голям владетел , който е император . Същото означава и Княз . Европейските крале всъщност са били васали на свещената римска империя , сиреч князе . С времето нещата се размиват и объркват , като кралят на Великобритания фактически е император , а великият княз на Люксембург на практика е граф

63

Ку-ку

преди 6 години

И като се обединят какво ? Ще цъфнат и вържат !

62

Анонимен

преди 6 години

До 65 Това не е вярно!!! Да разбираме ли тогава,че Великия Княз на Люксенбург е Император. Сърбите от начало имат князе,след това защо се титулуват крале,след като равносилно?!

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи сляпо ли четеш,аз казвам същото,което и ти казваш,но с други думи.Че няма граници в ЕС и всякакви размествания са излишни.Само ще доведат до кавги,което не е в полза за балканските народи.

60

Анонимен

преди 6 години

Има един план в Брюксел ,,Европа на регионите",истинската цел на този план е разпарчетосване на държавите членки,за да има само един център в ЕС.Така ,че напаните на Бъсеску,Мъсеску може да се окажат напразни!

59

Анонимен

преди 6 години

62 - титлата "Княз" е аналогична на "Крал"

58

Анонимен

преди 6 години

айде стига глупости за предявяване на претенции и документи . На обикновените хора в ЕС не им пука за разни стари граници , тъй като граници няма и това е най-голямото достижение на Европа , водеща от хилядолетия постоянни войни . Това е все едно Папа-та да предяви претенции към Германия , тъй като има документи че това е исконна територия на Свещената Римска Империя . По тази логика България има също толкова право да анексира Крим , колкото Русия или Турция .

57

чаушеску

преди 6 години

Поздравления за ромовете,това се казва пример за държавническо мислене и здрав разум,не като каталунците и македонците

56

Анонимен

преди 6 години

До 52 Не са признавали БГ Цар за техен владетел,само удряли печата на Асеневци!,за да покажат висок произход!Защо пък тогава,докато има БГ Цар, никой не е посмял да си сложи титла крал или цар,а само Войводи и князе?

55

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо-скоро ние българите можем да предявим претенции за земите си и имаме реално право на това+документи, отколкото те на нас, но това не е добре за нито една Балканска държава,защото ще настанат кавги и спорове между нас,което не е в полза на народите ни.И без това сме в ЕС,без граници,защо да променяме нещата?

54

Анонимен

преди 6 години

До 58 ха,ха,ха Нормалните хора си оправят държавата,а не си я присламчват към държава от ЕС.Още повече ,че в Средновековието Молдова е имало ,даже по едно време при Стефан Велики, много по -мощна от Влашко и пада под Османците в края на 16век притисната и от Полша.