38

Анонимен

преди 6 години

"...че външният ни министър трябва да благодари на терористичната групировка "Ислямска държава" ...."А дребна работа! Подарък от ФАЩ за послушния копой Баце ...

37

Анонимен

преди 6 години

Официялно вече сме в коалиция ,,Ислямска държава -Да,,!Сиреч, спонсори на Международният исламски тероризъм .

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен17Донесе и 25 милиарда нов външен дълг . Велика радост за народа . И паметник на глупостта , реактор за 1,2 милиарда . Още по велика радост .

35

Ф.С.В.

преди 6 години

ДО Я )) дори корабите плават по така наречената дъга - Нищо ново под Слънцето - в Тихият океан спестяваш 2 -3 дни дори - От Сащ Канада за Япония

34

Я, па Я

преди 6 години

Не, че нещо, но. За повечето от пишещите тук явно земята е плоска. За това си мислят, че като теглят една права линия на картата от София до Риад и готово, тя не минава през Иран. Само дето Земята в навигацията се приема за идеална сфера и най прекия път е точно над Иран. Отделно си има авиотрсета които се спазват при полети към дадени дестинации. Например полет от Токио до Ванкувър се лети на Севр-сверизапад но на картата Ванкувър е на Изток от Токио, ти да видиш, интересна работа.

33

Анонимен

преди 6 години

Този псевдо авио-експерт го знаят всички в авиацията, обикновенно като излезе по телевизията и всички в бранша умират от смях. Но си го цитирайте няма проблем.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен21 То и Виетнам е един микроб пред САЩ ,ама троловете на БКП- Герб него разбират това .

31

Ф.С.В.

преди 6 години

На връщане от СА- Краля подарил на Бойко една сабя - за да маха от люка на самолета към иранските изтребители , за да го вземат за свой - в добавка му подарили и чаршафче за глава за да не бъде разпознат )На Царя му обещали да му върнат държавата Бг - след като я ислямизират- ами нали внука му се казва Симеон Хасан Мухамед - и той е от тази синя арабска кръв я )) След важната икономическа среща Бойко обещал да увеличи продажбата на дюнери с 100% Както каза той -нас ни свързват дюнерите все пак!

30

Анонимен

преди 6 години

До Социаглист ГЕРБ -Червените другари .

29

една мека топлина

преди 6 години

В момента, в който пожарникарчето видяло иранските бойни самолети, панталонките му се напълнили с една мека топлина.

28

Ф.С.В.

преди 6 години

Че България вече - пред всички е като муха!! дори Бангладеш ще ни пребият само с камъни) Единственото което разбирам е че може да си правим шеги само с Македония )) Дори парадът на Северна Корея ще ни стъпче за 5 мин цялата ни войска от жени и мъже събрали се да правят детска градина - Ние вече сме нищо - а навремето Турция се страхуваше -даже -от нашите ракети които бяха веднага нарязани при постъпването ни в НАТО- Руската Мечка я няма - Имаме койот който бързо ще ни продаде ако се наложи !

27

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах от къде се намери този авиоексперт , който определено разбира повече от политика и ситуацията в Ирак от колкото от самолети и трасета!Маниерите му на разузнавач от близкото минало си личат яко - като муха на л....

26

Анонимен

преди 6 години

Тези хора нещо не са в час, от външно казаха че не е имало никакви изтребители, а преди години и Меркел е била върната.

25

1

преди 6 години

До хахаКажи ми кои са другите ?

24

Анонимен

преди 6 години

Що сами си създаваме проблеми?

23

Анонимен

преди 6 години

Е това му се вика фалшива новина! Зам.министъра на Външно опроверга появилите се съобщения,за някакви ирански изтребители.На картата много добре се вижда,че ако навлезат в Иран полета се удължава още !Защо ли е било нужно да го правят.Маршрута през морето Израел,Йордания е по-къс и безопасен!Защо са тръгнали към Иран,нещо гнило има?!

22

Анонимен

преди 6 години

Такиви неприятности , кръглия суджук от Банкя заобиколил, да не е ходил пеша, возят го като куфар

21

Анонимен

преди 6 години

То и Иран в сравнение със САЩ е един микроб, ама троловете на БСП не го разбират това.

20

Анонимен

преди 6 години

"Ангел Борисов: България пред Иран е като муха пред мечка!"Е да ! Иран е в сферата на Русия, така че не чудно, че е мечка. И "недоразуменията" със българският правителствен самолет е типична КГБ практика!

19

Тато из Правец

преди 6 години

Помните ли ,когато стана атентата в Сарафово,какви ги говореше Цветан Цветанов ? Че това е работа на Иран и Хизбула ! Е,това е отговора...