42

до 29

преди 6 години

Твърдиш, че България е цяла!? При условие, че всички знаят, че сме страна граничеща със себе си...Пък припомни ми кога корейци са бомбардирали София, а и не само, пък аз ще ти припомня за едни други, и пак ме питай кой защитавам!

41

Анонимен

преди 6 години

Ким ще разбие САЩисаните като на майтап, те няма и да разберст какво става

40

боже прости им

преди 6 години

Ужасяващо е че някой човешки същества одобряват агресия срещу друга страна и го смятат за нещо нормално!това е пълен абсурд на фона на изминалите години и извършените от САЩ военни престъпления и такива срещу човечеството.Хора как гледате децата си в очите когато подкрепяте страна избила милиони и разрушила десетки страни?!

39

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Кими !

38

Боби

преди 6 години

До Анонимен 25Русия нападна Украйна - Ти история знаеш ли?декември 2013 РФ- Украйна официален стокообмен 15 милиарда $ реално много повече или с други думи Украйна е икономически придатък на РФфевруари 2014 - Въоръжен преврат направен от спонсорирани от САЩ и НПО субекти като "Десен Сектор"Забрана от страна на Украйна каквото се сетиш от Военна търговия до банкови услугиПри което Украйна изпада в тотална КризаМеждувременно Нац Батальони изземат месната власт и тероризират всеки несъгласен

37

До 23

преди 6 години

Уважаеми наивни колега! Ти наистина ли си мислиш, че САЩ ако имаха възможност за успех биха се поколебали да нападнат СК? Спомни си Виетнам,Сомалия,Камбоджа,Никарагуа,Панама,Ирак,Сърбия,Афганистан и т.н. Само че тук възпиращите фактори освен ОМП са и доста деликатните отношения със съседни държави и по-специално с Китай! Както се казваше в един филм ВОСТОК- ДЕЛО ТОНКОЕ! Така че, айде у лЕво!

36

Анонимен

преди 6 години

Цялата система на Северна Корея, цялат им политика и пропаганда се крепи на това да имат САЩ за враг. Ако Ким спре да прави това което прави и което правеше баща му цялата система ще рухне. Проблема е, че прасчо мнмого си е повярвал и народа му ще страда. САЩ ако искаха да правят нещо в Северна Корея да го бяха направили последните 50 години. Кой реално е агресора тук?

35

Анонимен

преди 6 години

Боби тъпоото пак се появи :)) Корея се разделя след идването на комунизма и чужди агенти. Точно, както е разделена и Благодаря от чужди агенти от север. Я си прочети пак историята клюн смешенна. Истиснаката Корея е една ЮК. Истинският и свободен народ . Другият е фалшив и измислен свят. Много от вас са живяли в него.

34

До 34

преди 6 години

Извинете мо май сте прекалил с дрогата

33

виждаме

преди 6 години

Изпълзяха от дупките си защитниците на държавата агресор и терорист САЩ,хората вече виждат кой какво прави и никакви тиради и глупости няма да скрият истината.

32

Анонимен

преди 6 години

До Фо 23Тези които трябва да мислите логично сте вие. Я ми обясни точно как СК ще спре нападение на САЩ ако го искаха изобщо? Ще изтреля някаква ракета ли? :) Какво точно ще направи? Ким си мисли, че може да играя старата игра вечно. Няма да му се получи.

31

Фо 23

преди 6 години

Гледате много Холивудски продукции. Северна Корея ще чака САЩ да я унищожат ! Вижте, не е лошо малко да се присветите, да избистрите умът си . Да разсъждавате логично. И, най важното е да не употребявате така юодерните в софия " весели вещества " .

30

Боби

преди 6 години

До Анонимен 13повече от 50 години са минали от Корейската война Да погледнем Историята.Корея насилствено е разделена на две части от КОЙ? - САЩ и ВБ при подписването на капитулацията на ЯпонияСКорея се опитва да се обедини с ЮКорея - но не под диктата на САЩ(Китай няма да позволи база на границата си)САЩ връщат положението до преди конфликта. До тук е в съгласие с принципите на ООННО САЩ продължават на север като агресорКитай предупреждава а след това и наритва САЩ обратно до 38 парлел

29

еххх

преди 6 години

До Анонимен 26Само това ли можа да измислиш с промитият ти мозък?огледай се света е вече друг.

28

Анонимен

преди 6 години

До ВФанатични? Те за това ли бягат през граница от къдет могат? Ти даваш ли си сметка, че ако нападнат Южна Корея едно 80% от армията а Ким ще дизертира на момента??

27

Анонимен

преди 6 години

До 27Много фанатичните корейци бяха сгазени от 3% армия на Сащ . Ако не бяха Китайците да правят 300 000 армия да брани пещерните хора сега Корея щеше да е цяла. Както е и цяла България. Кво защитаваШ и ти не знаеш.

26

В

преди 6 години

съвременен исторически план, едва ли има по-фанатични бойци от корейците. Някой сега ще тръгне да обяснява, че при новите технологии това няма значение, е, не е точно така. Темата е дълга, но препоръчвам пак книгата Фронтови герои. Там със сухи факти е разказано какво се е случвало на американците през Корейската война!

25

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем, КОЙ стои зад дебелото и късо корейче. Едно друго късо азиатче, което се изживява, като владетел на Мордор.Скоро и то ще свърщи, като оня вчера в Хага....ако не и по-зле.

24

Анонимен

преди 6 години

До 11 Светът без Сащ = Армения, Куба, Украйна, Афганистан, Ирак, Венецуела, България, Румъния, Молдова, Сърбия, СК и тн......Такаче много си в грешка :)) Русия нападна Украйна най близките си хора. САЩ нападна Ирак ,която пък нападна Кувейт да заграби петролните полета. Кой е по лошия ??

23

антисоросоид

преди 6 години

Ауууу ! Империята на злото САЩ са с памперси ....