56

ееех Историьоооо

преди 6 години

До # 31, СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИКато нищо започва да се рисува осиновяване. Теърът на мечтите включва: 1) Цар Симо осиновява Бойко 2) Бойко става нашият любим Ново-Цар Суджкготски3) Резиденция на Ново-Царят ще бъде в Банска БистрицаАко това се получи се очаква БКП тесни Бесеписти да спусне Окръжно номер 5.

55

за какво си там бе

преди 6 години

сърбите са по в европа от нас! сърбия подписа с китай за 300 км най бързия влак в европа Белград Будапеща! а нашия оли гофрен му връщат самолета и не може да издейства от *** от брюксел пари за един Хемус вече 3 мандата! бб е изчерпан но феновете му са заблуден 80 процентов лош материал, само не искам някой да гласува за геб и после да емигрира щото било зле! ще си носите гайлето. странно че тази жп линия не почва от варна или бургас? явно не отговаря на някой 10 ти пакет като ЮП.

54

Анонимен

преди 6 години

Сега от нас се очаква да правим кълбета и индийски колела от радост?

53

Анонимен

преди 6 години

Преди около две години така се разходи до КАТАР. И там не бяха обещания не бяха чудеса. То чужди инвестиции, Катар щеше да прави магистрала в България и т.н. Е от катарските обещания кой се случиха? Така ще бъде и с тези сега, гарантирано е от ГЕРБ!

52

Виж ти

преди 6 години

До Анонимен 49Да, важно уточнение, и на мен ми се види, че затова е ходил там, то няма за какво друго. А царчето понеже участва с международните си връзки, обаче не вярва на мутрата и иска лично да види какъв е размера на комисионните.

51

Анонимен

преди 6 години

Запомнете вдно от батьо ви, БиБи може да се бие в гърдите ние това, ние онова. Казахме това или друго. Важно е като се върне да покаже ПОСПИСАНИ ДОГОВОРИ И ДОКУМЕНТИ!!!! Всичко друго е плява.

50

Анонимен

преди 6 години

"Нито Тодор Живков е идвал тук, нито след това премиери и президенти", радва се БорисовТова казва достатъчно дами и господа всеки да си прави сам изводите.

49

Виж ти

преди 6 години

До 38Какъв договор със СА видя ти:)))Единственото което Боко може да договори със саудите е да им изпратим съветско оръжие произведено у нас, та да го дадат на нечия "умерена опозиция", в замяна на този контракт, да приемем 200-300 идиловци у нас да починат малко на път към Европа.

48

Анонимен

преди 6 години

До Виж ти Конкретизирам : ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРГЖАВА ,както и да се нарича след време .Червеногербера има опит във въоражаването на ИДИЛ ,сиреч:Международният Ислямски тероризъм. Затова и Иран му биха шута . И заради паталогичните лъжи че водил преговори за продажбата на Атомен реактор -паметник на глупостта и лакейството на Толума от Банкя за 1,2 милиарда лева .

47

айде па да е хаирлиъ

преди 6 години

Ново Цар Суджукоготски показа новата си резиденция в Царска Бистрица

46

Анонимен

преди 6 години

некои тука утриват истината защото тя не е лъжа и е насочена срещу мошенниците

45

681

преди 6 години

ТУРИСТИЧЕСКА визита. Сам БХ се похвали, че дори Бай Тошо не бил ходил там...

44

газ

преди 6 години

Ако се възстанови мира в Сирия, може и да видим Катарски газ, Арабски нефт и т.н.За съжаление има големи производители които не искат да допуснат това да стане.

43

УУУУ..КЕФ!!

преди 6 години

ТЕ СЕГА ,БАШ.....СЛЕД ТАЯ ВИЗИТА В СА....*** ИМА ДА ВРЕЩИ КАТО РАЗГОНЕНА КОЗА У ПАРЛАМЕНТА...ХА,ХА,ХААААААААА....А ...МОЖЕ И ДА ИЗВАДИ СИТЕ ПАВЕТА ДО ОКОЛОВРЪСНОТО...ХА,ХА,ХААААА ОТ ЗЛОБА!

42

Др.Михайлов

преди 6 години

Срам за Борисов,нали същите тези от СА финансират радикалният ислям в Родопите!!!Лакей и безгръбначно,няма друг държавник в Европа които да продава толкова евтино народа си!!!

41

Анонимен

преди 6 години

"Работническо дело" ряпа да яде с неговото въздигане на Култа към личността на др. Вълко Червенков в началото на 50-те години на миналия век. Нищо ново под слънцето. Само имената.

40

ХА,ХААААААААААААААА

преди 6 години

РУСКАТА ГАЗ.......Е НА ПЪТ ДА ПОЧИНЕ "СКОРОПОСТИЖНО"!!!!ГАЗОВИЯ ТЕРМИНАЛ В ГЪРЦИЯ/..ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ../---ЩЕ РАБОТИ ЗА ЦЕЛА ЕВРОПА!БОКО Е ВЕЛИК!!!!!ЗАТОВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГО ОБИЧАТ ---ЗАЩОТО МИСЛИ ЗА НАС!!!

39

Кратун

преди 6 години

Ако Симеон Сакскобургготски не беше в делегацията, щяха да го оставят баце пред вратата, както му се случи в Катар. Кобургите са приятели със саудитския кралски двор.

38

Анонимен

преди 6 години

Еее, много е добър! Велик!Тукашните малките свитите висят до 23 часа в Народното събрание, дърдорят за бюджета, Корнелия пръска слюнки, но в същия момент Борисов праща хабер: "Договор със Саудитска Арабия!"И всички млъкват като препи.ани!Много е добър! Направо велик!

37

Анонимен

преди 6 години

До СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ За да не конфискуват авоарите в С Арабия. От Симеон гарантирани авоарите,от Тиквата гарантирани харизаните имоти ,гори и земи .