22

Велосипед-гейт

преди 6 години

Видях един комунист със една кофа боя теглеше черти по тротоарите и казваше че са велоалеи. Подозирам, че беше също и руски хакер и мозъчен невро-хирург.

21

Анонимен

преди 6 години

Редиме павета посред зима във снега най-добре се редят паветата ??????? После ремонт на ремонта нали другарко фирмите ви трябва да лапат и за ремонтите, всичко е двойно по-скъпо отколкото в ЕС ?? Кой ще понесе политическата отговорност ????/

20

Анонимен

преди 6 години

Миналата нощ се събудих в 5:30 от аларма на кола. Погледнах през прозореца - един снегорин ударил паркирана кола.

19

Анонимен

преди 6 години

До 22 Верно за Оскар. Иран щял да свали "Бога слънце" за малко.Догодина мисли как Фандъкова да скрие целия паваж на бул. Цар Борис III. Доста дълаг бул. за прекрояване има!

18

Работлив Гербер

преди 6 години

Защо тук коментират само безработни, ниско интелигентни, без никакви възможности фенове на комунистите от БСП и вие с похватите на партията майка окопирате нещо и го правите ваше , вместо да си потърсите нормална работа и изкарате някой лев

17

Стеф

преди 6 години

До ИванЕми те знаят къде са.За това не ги търсят.

16

Иван

преди 6 години

Дни наред се занимаваме с павета и статуси във фейсбук. А парите от КТБ все така никой не ги търси!!!

15

И аз не мога!

преди 6 години

И аз не мога да повярвам другарко учителко! Не мога да повярвам че се правят велоалеи по които никой с нормален акъл не би минал (освен ако не иска да се надиша с отровни газове наволя)за много пари и пречещи на всички, добавящи още отровни газове за София (заради задръстванията които предизвикват)! Може ли да ни кажете - сега след първия сняг колко от тези алеи бяха пометени от снегорините? С мизерното (но скъпо) изпълнение - те не се виждаха и с 5 см. сняг! Кажете другарко!

14

Горд Гербер

преди 6 години

Браво на Герб, Бойко и най-добрата кметица, какъв такт, каква класа, устояха на провокациите на нинова таксито. Горд съм с такива ръководители които милеят за народа, строят и градят. Така се прави стабилна нация! За винаги един от вас!

13

к

преди 6 години

Всекой си прави каквото си иска когато няма държава .

12

Анонимен

преди 6 години

Махайте се гробажии некадърни, съсипахте страната ***, идете научете столиците и се научете да пишете неграмотници еднокнижни.

11

Ауу

преди 6 години

Герберастка простотия. Гледах нескопосаното видео. Само гербераст може да измисли такава тъпня. Вади павета, около него коли, трамвай ще го сгази, а той снима та пушек се вдига.

10

от Сидней Аавстралия

преди 6 години

Абе тая занимава цялата държава със 5 павета, национална драма. Абе в всяка една развита държава, включително държавата в която живея, хората няма да те питат за 5те павета, а ще те питат ти за толкова години колко публични паркинга направи?? КОЛКО??? Едно парко място не си направила, а града се разширява и расте, ти занимаваш цялата държава с глупави 5 павета, 352 серия от сериала 5 павета

9

до 12

преди 6 години

Защо да го арестуват нали краде павета за двора на кметицата.

8

проста работа

преди 6 години

До Анонимен 1Нали има камери,на които се вижда кой посяга!?Ми вместо да дава интервюта,и да се прави на ощипана госпойца,да нареди на полицията,и левака моментално е хванат!Да,ама после!?

7

Анонимен

преди 6 години

Смешница. С голям апетит за усвояване.

6

Анонимен

преди 6 години

Човек да не повярва всики влиза взема каквото му попадне руши и прочие правят се ремонти на ремонтите. Вие сте виновна другарко фАНДЪКОВА АКО БЯХТЕ НАПРАВИЛИ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА НЯМАШЕ ДА ВИ КРАДАТ ПАВЕТАТА. Вашето неадекватно поведение шупробадажанашката ви политика водят до пропуски в охраната, висока корумпираност и бездействие на всички институции.

5

Анонимен

преди 6 години

А на бас, че понеделник изобщо нямаше снегорини беше шоу програма на летните гуми!И на бас павета от бул. Прага изчезнаха ( поне за Дондуков - " Фандъков " да ползваха),а и тези за Дондуков свършиха бързо. Въпрос:КЪДЕ СА ПАВЕТЕ? отг: по личните вили!

4

Анонимен

преди 6 години

Никога повече фандъкова за кметица! НИКОГА!

3

Гост

преди 6 години

още не мога да си обясня как точно с голи ръце отиваш и вадиш павета, дали па не е ремонт за чудо и приказ