9

Анонимен

преди 6 години

Тези агенции ще ни удавят с тези ежедневни проучвания. Като че ли щом мнозинството казва нещо то е задължително правилно, има случаи когато малцинството е право.

8

реалист

преди 6 години

ГЕРБ и БСП двете страни на една и съща корупция.

7

Анонимен

преди 6 години

Късно е либе за китка.....Нещата се случиха и връщане назад няма !Юридически са си опекли питката до съвършенство!Трябваше едно време няколко публични разстрела и малко " либерална диктатура ".Но БКП изигра хитро картите си и си създаде опозиция.Тоест всичките грабежи са по-скоро личностни характеристики,отколкото партийни.Кой от коя партия е в момента е просто формалност ,дори взаимно ще се защитят! Бетер хамелиони са тези !Нямат хващане ! Спасението е независимо ЕВРОПЕЙСКО РАЗСЛЕДВАНЕ !

6

Анонимен

преди 6 години

БСП бори корупцията, ГЕРБ нищи приватизацията, народът ги подкрепяВсе борят все нищят накрая няма 1(един) от върхушката осъден.

5

ФАКТ

преди 6 години

СРАСТВАНЕТО НА КОРУПЦИЯ И ВЛАСТ СЕ НАРИЧА ГЕРБ.СРАСТВАНЕТО НА ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ И ВЛАСТТА СЕ НАРИЧА МАФИЯ.

4

Анонимен

преди 6 години

При БСП никога не е имало корупция. Това е недостойно за тази партия.

3

Анонимен

преди 6 години

Вълк хрупа моркови, чакал пасе люцерна - народа ги подкрепя

2

2.3 млн

преди 6 години

Верваме на филма, но филма е за Цацаратурата а не за да гласуваме за Нинова или за Тиквата не ги подкрепяме 80 % не гласуваме няма и да гласуваме. Парламанта и правителствата са незаконни и нарушават правата на 80% от гражданите. Искаме референдум за мажоритарен вот.

1

Тимур

преди 6 години

Галъп, Социологическата агенция на БСП...вервайте им безрезервно