73

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен72 Да, помним. Както и помним, кой даде старт на разграбването на Болгария, на беззаконието, безконтролността, по чие давление рязахме танкове, самолети, ракети, ликвидирахме промишленост, селско стопанство, здравеопазване, образование, армия.Помним и кой продаваше предприятията по 2 за 1 лев. Помним, как големите ни братя сега, стояха и гледаха безучастно, а съмнявам се, че взеха и дейно участие в расипването на страната, пряко или косвено.Сега сме цъфнали и вързали от всякъде.

72

Балонът ще се спука

преди 6 години

Че те и ГЕРБ ограбват спестяванията на хората, докато са на власт се разбиха да крадат от бюджета, даже всеки заместник кмет вдигна къща за по над 100 000 лв., кметовете гледам гонят от 500 000 нагоре, отделно са имоти по чужбина, морето и София, все купени с откраднати пари от бюджета, натеглиха се заеми, които след 2021-та ще се връщат и ще видите как ще "прегрее" ентусиазма на тия от 80-те %, където си мислят, че страната се развива, мн от бизнеса вече работи само да си покрива разходите :D

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74Айде бе другарю взимай автомата и ставай партизанин да се бориш с врага. Иначе така на две ракии и под полата на жена си е лесно да се правиш на герой пред компа . Мандраджии си бяхте и такива си оставате другари от БКП-БСП .

70

Чачо

преди 6 години

Защо тиквата не казва нищо по основни япроблем на България - корупцията. Кога ще има закони които да не позволяват само формални наказания? *** които крадяха бензин ще лежат ли в затвора или ще минат само с предупреждение за уволнение?

69

реалист

преди 6 години

Когато няма протести пред парламенти и на Орлов мост, значи за ББ всичко в страната е по мед масло.

68

Анонимен

преди 6 години

Повръща ми се, повръща ми се, само като го зърна, само, като чуя за тоя наглец.

67

Един от Северозапада

преди 6 години

Предлагам, приживе да го канонизиламе за светец, и да му вдигнем паметник, пред НДК.Заслужава си, човекът, ако не вярвате-справка Цветанов, който казва, че Баце е по-важен за страната от Левски.Тагава-Левски не можахме да канонизираме за светец, но Баце ще можем, при това-приживе!!!Баце, как ли сме живяли преди, без теб, акъла не ми го побира!Ще взема да направя един олтар в къщи, с твоя снимка, и да паля свещица всяка сутрин! Благодаря ти за стабилността, благополучието и перспективите!!!

66

Анонимен

преди 6 години

Тука пишат един двама червени ***. Искам да им припомня за близкото минало когато управляваше БКП-БСП . Празни магазини , купони за хляб, един долар беше 3000 лв., пенсиите бяха по 5 долара на месец , фалираха всички банки и ограбиха спестяванията на хората . Помнете това другари когато говорите за стабилност в Държавата .

65

Анонимен

преди 6 години

До коментар 59.Браво вместо да гледаме да се развиваме защото сме много назад,тука ми разправят малко ли са ти 7? на ден ти знаеш ли как живеят в Африка.БРАВОС НА КОМЕНГАР 59.

64

Анонимен

преди 6 години

.малеее ! Управниците се самозабравиха и изтрещеха

63

Анонимен

преди 6 години

Държавата е стабилна , защото просто е в кома. Хората се изнесоха. Селата са умрели, малките градове също. На север от Стара планина "неутронна бомба" е паднала.

62

реалист

преди 6 години

Стабилността е само в главата на Борисов. Стабилна е бедността, корупцията, неграмотността, лошото здравеопазване, демографския срив и разбира се напускащите стабилната ни страна.

61

Анонимен

преди 6 години

вземи се сафиреса герерястина ставаме все по бедни богатите по богати оял се *** окрадоха каквото намерят от обсществените далаверстват

60

Анонимен

преди 6 години

Тиквата е стабилен, кон да го клати не мърда, а народа му мре като при война. Мугабе ли беше оня африканец. Тиквата и Мугабе са братя близнаци.

59

Калоян

преди 6 години

Единственият начин България да е стабилна и да е равностоен партньор на ЕС е веднага да падне стандарта на живот в другите страни и да се изравни с нашия, да сесъсипе веднага Западна Европа и САЩ до нашето ниво. Тогава верно ще сме стабилни.

58

Анонимен

преди 6 години

Държавата е в подем, заводите произваждат автомобили, фабриките изнасят платове и компютри за Япония. Браво произвеждаме също шефни машини и електрокари, язовири ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове строим и произвеждаме здраво по 500 км магистрали всеки месец заплатите са по 8 000 $ Престъпността е смазана и населението вече е 20 млн човека Баво Борисов.

57

Анонимен

преди 6 години

популиста е смешен а жалак

56

jvg

преди 6 години

Нещо ми се губи що пък баш благодарение на БХ - ми той ползва европари през цялото си т.нар. управление. Само дето тия фондове трябваше да създадат някаква икономика, за да може, когато почти спрат, да сме що-годе жизнеспособни - я ми кажи, приятелю гербав, къде е тая икономика? Защо ги броите тия пътища и метро, и стадиони по селата за лична заслуга на БХ, не ви ли е ясно, че това е пътя на най-малкото съпротивление - без никакви усилия, с готови пари режеш ленти.

55

Анонимен

преди 6 години

До 52Малко ли са 7? на ден? Това са 14 лева. Всеки ден ти е гарантиран хляб, кис.мляко. Имитиращ млечен продукт и една пластмасова бутилка бира за 2 лева. Ти знаеш ли как живеят хората в Африка??? Ходил ли си в Сомалия? Там измират от глад.

54

Анонимен

преди 6 години

Кое ти е стабилно бе Бойко? Здравеопазването ли, образованието ли, вътрешните работи ли, социалната сфера ли, заплатите ли, пенсиите ли, отбраната ли, банките ли... да не изброявам, че нищо стабилно не остана при ГЕРБ. Стабилни са само кражбите на управляващите бойковисти.