20

jojo

преди 6 години

До АнонименПриятелю, като си такъв спец шофьор , защото в България всички са шофьори...според теб ремаркето дали има спирачки, защото ако има според мен трябва да има и зимни гуми?!

19

-

преди 6 години

Не са виновни шофьорите на камиони, собствениците на транспортните фирми им дават камион ,а те го карат. Дали има гуми или не, е отговорност на собственика на транспортната фирма. А те масово не слагат зимни гуми, особено в ***.

18

маке

преди 6 години

тва нищо не е я съм виждал мечка на кънки дет ми отмъкна една бочва с вино

17

Кривондел

преди 6 години

А на вечните мрънкала, които даже не си почистват снега от покривите на колите, но имат претенции: Когато почистите пред входа си така, както мислите, че може да се почисти магистрала ПО ВРЕМЕ НА СНЕГОВАЛЕЖ - тогава ще разберете някои работи. Само дето гребло за сняг сте виждали само в ръцете на комшиите.

16

сд

преди 6 години

Какво е и виновен шофьора? Ако са го пратили на курс. Много евтин ПР на тази калинка

15

Анонимен

преди 6 години

До zeusТи си уникална упойка ! Кой ти каза, че ремаркето може да е със сликове ?!? Вероятно не си управлявал нещо по-високотехнологично от каруца.

14

Кривондел

преди 6 години

Сега шофьорът и компанията - собственик на тира заслужават по една четирицифрена глоба, но по-солена - като за по четири тираджийски гуми. Колкото и да се стараят да чистят - неправилно паркиралите коли и подобни хора тип "Иво Христов" съсипват движението...

13

до длетото

преди 6 години

мале. леле. няма какво да ти се отговори.били нарязани с длето........мале. леле.....

12

Анонимен

преди 6 години

До дрън дрънТова са абколютно износени гуми на всичко отгоре нарязани с длето за да имитират някакъв грайфер, което създава опасност да гръмнат в движение и дори на сух път да стане мазало.

11

Анонимен

преди 6 години

Както е написал по-долу един. Ски се карат върху снежна покривка. Значи пътят е бил ски писта.

10

zeus

преди 6 години

Нанков е същия капацитет като предшественика си Павлова, при която падаха талпи по пътищата. За товарните автомобили няма летни и зимни гуми, а на снимката са конкретно стандартни гуми за ремаркето. Зимни гуми за товарни автомобили се ползват само в северните страни, и то само за каране 100 процента на сняг, тъй като на асфалт се износват за отрицателно време.

9

Анонимен

преди 6 години

На непочистен път тира му виновен.

8

Анонимен

преди 6 години

Аз ски не видях. От снимката не става ясно, каква е дълбочината на протектора. Какво иска да внуши Нанков не става ясно, освен че някой му праща снимки вместо да изтегли ТИР-а защото няма с какво?

7

Анонимен

преди 6 години

До дрън дрънако този тир се забие в твоята кола и те метне през дерето,друга песен ще пееш...........ако си жив да пееш,де.

6

Анонимен

преди 6 години

и защо се извинява нанков ? на фирмата на този тир да и спрат камионите ! ще избият хората по пътя .

5

дрън дрън

преди 6 години

Идеални гуми. Първата такъв е модела ,на дънлоп май, и двете гуми са с над 4 мм, така че въпросния министър да се ограмоти малко, а и на човека като му направихте гражданската да почва от 5000 винетка и данък по 1500 може да не са му останали за по нови гуми

4

Киртак

преди 6 години

Това го видях преди години в някакъв репортаж от Германия. Кола извън пътя по таван. За разлика от нашите велики журналисти, тъпите им немски колеги вместо да говорят за пътя, за внезапна техническа повреда, за засичине, просто снимаха гумите на героя отблизо. Сликове. А вчера попаднах на тестове на два вседохода по една немска програма. Единият със всесезонни гуми. Мазало.

3

Анонимен

преди 6 години

Е и де ги катаджиите нали проверяваха нещо си или акцията за гумите мина и пей сърце.

2

Анонимен

преди 6 години

*** да снима гумите на ремъркето някои да му обясни че това не са задвижващите гуми

1

Анонимен

преди 6 години

Леле, Нанков, леле, пиле шарено, и с каква регистрация бяха ските???Кога ще започнете най-сетне да контролирате тия убийци по пътищата? Така че да не ни е страх че караме преди, след или около такива камиони?