61

Анонимен

преди 6 години

Според бившия еврокомисар,икономиката ни се развива,а според нас,мнението му е формирано от продажната ни власт,която представя нещата в розово,зер в противен случай може да ни спрат кранчето.

60

като цяло

преди 6 години

казва верни неща но с това за приемането на турция в ес разваля цялата статия.както казваме на каца с мед стида една лъжица с ...на .най-важното от приемането ни в ес е възможността 2,5 млн българи да работят на запад. т.е дадена е възможност на хората искащи да се развиват да се откъснат от хватката на местните феодали и да им работят за 500 лв.а относно турският народ...ами нали той над 50 % гласува за диктатора...какво могат да допринесат такива хора за демократична европа?

59

колело

преди 6 години

Нито ЕС ще се разпадне, нито Русия.Глупости на търкалета коментират некои другари-сталинисти и господа европски....В Европа нещата са разпределени поне за още 100-на годинки. После ще му мислим. Нито Путин е вечен, нито Меркел.

58

Анонимен

преди 6 години

Катастрофата стана след като ни приеха в ЕС.Внесохме милиарди в съюза,а това,което ни върнаха обратно потъна в нечии джобове,а хората изпаднаха в тотална мизерия.

57

Анонимен

преди 6 години

Хайде рубладжийки квичете нали затова ви плащат от масква:D

56

Анонимен

преди 6 години

Тази статия ми излезе във фейса в съседство с друга....Четиризнаците от Русе родени преди 3 години напускат България заедно с родителите си,защото не могат да се издържат и едва свързват двата края у нас!!Та..........къде,коя и каква е катастрофата??Политиката си е политика,пропагандата-пропаганда,фактите са си факти,реалният живот на обикновеният човек-реалност!!Трагична,катастрофална,безнадеждна.......евромизерия!!

55

Анонимен

преди 6 години

Русия е огромна държава и под вещото ръководство на Путин, икономиката и е по-малка от тази на Италия!

54

Анонимен

преди 6 години

По вероятно е Русия да се разпадне, отколкото ЕС!

53

Миро

преди 6 години

Евросъюзът ще се разпадне,НАТО също!!!Всяко нещо в живота е ВРЕМЕННО! И ГЕРБ СА ВРЕМЕННИ!ТЕ ЗА МЕН СА ПЪЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ!

52

АНТИ

преди 6 години

до неразбралитеСлед като Горбачов ни ритна, нашите продажници и предатели се разбраха със Запада, те да свалят бай Тошо, а новите ни господари да не им търсят сметка за кражбите, продължаващи досега.

51

Баце

преди 6 години

Прав е само от една гледна точка, без външен надзор България сега щеше да е по-зле и от украйна. По времето на соца ни надзираваха братушките, сега запданците. Българина сам не може да се контролира.

50

Анонимен

преди 6 години

Прав е човекът. С този материал да сме изчезнали вече.

49

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

От ЕС идват тук най-бедните социал-туристи и ***.А при соца туриста беше ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

48

Анонимен

преди 6 години

Тоз противния флейтист с обърнатите джуки е един от виновниците за 30 годишната ни мизерия!

47

Анонимен

преди 6 години

Писал съм го и пак ще го напиша, ЕС е създаден от юдео-масоните с цел унищожаване на бялата раса.Вижте в какво се превърна Германия, Франция и други големи европейски държави.Карат ни да приемаме бежанци в Европа, от Африкански държави където няма войни.Всичко това е целенасочено и колкото по бързо се разпадне ЕС, толкова по бързо ще се справи Европа, с катастрофалните последици произлизащи с мигрантите.

46

Анонимен

преди 6 години

ДО 48. Аз съм гласувал само на първите избори когато гласувах за безпартиините а те се оказаха патиици. Теглих им майната и край с гласуването. За кои да гласувам можеш ли да ми покажеш поне едни? За децата на Комунистите за пребоядисаните комунисти за тези които се правят на патриотари или за мутрите? Не съм правен у ду.е за да гласувам за такива. Които са правени гласуват и им го забиват дебелия с котешката глава.

45

Анонимен

преди 6 години

И аз така мисля . Време е да покажем на европейците , че да провъзгласяваш за ценност ненамесата във вътрешните работи на друга държава , а да си пъхаш гагата и там и тук за щяло и нещяло е най - малко смешно деяние . Не е коректно от тяхна страна да ни пробутват стоки втора употреба .

44

Alf

преди 6 години

Kat si nemat alemanite kolonii, trea da rabotiat...

43

Анонимен

преди 6 години

Ферхо и цел Брюксел са съвсем наясно, че ни управляват крадци. Че изборите у нас се манипулират. Даже през 2013-та помогнаха на крадците да се върнат на власт като финансираха малкиа Майдан на красивите. Сегашното крадливо управление прекрасно ги устройва. Защото то изпълнява всичко, което Ес и Сащ искат. Независимо, че е срещу българските интереси. Преърнаха ни в колония, плащат на шепа продажници да се държат на власт.Естествено, че ще ни хвалят.

42

НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА

преди 6 години

Само, че ЕС върви в много грешна посока и всички много добре го знаят. Демократичния съюз е по-голям глупост и от комунистическия, ЕС или в най-добрия време трябва да стане национал-социал, или губи своя смисъл на съществуването.