156

Демократ

преди 6 години

Само украинци ли са измирали по време на големия глад? Руснаци не са ли измирали? Защо за украинците е геноцид при това исторически, а за руснаците не е? Опитват се да ни вменяват политически внушения. Имат ни за хора, които могат да манипулират. Това е просто лъжа,която попиват предубедените и необразовани хора.

155

бай Пешо

преди 6 години

Бе тиа украинци нали все пак са оживели след 32-а. А що не си припомнят, че ако не бяха омразните им Сталин & руснаци, СССР & Червената Армия, то германците (с които сега се напинят да се сродяват) отдавна щяха да издухат целия тоз измислен 'народ'-украинци през комините на крематориумите на концлагерите, при това най-педантично, систематично... и в срок! За максимум 5 годинки

154

До Анонимен

преди 6 години

Най-страшното тепърва предстои...Диктатурата на Технократизма (технокрация).Първите признаци са налице цифровизация, чипизация, общество без налични средства, с непрекъснато наблюдение, с лимит на жизнения цикъл на продължителноста на живота т.е. без пенсионери, строго кастово общество и закони, прираста на населението на планетата строго ще се контролира и т.н. и т. н. ... нарича се Нов Световен Ред с граница на населението до 1 или 2 милиарда и строг контрол над ресурсите на планетата!

153

Анонимен

преди 6 години

украинците навсякъде в европа ги презират, също като нас.защо ли?

152

Анонимен

преди 6 години

Интересно, преди дни имаше тържества по случай Thanksgiving Day - на времето наивните и добродушни индианци помогнали на английските заселници да избягнат голодомор. В знак на признателност впоследствие били малце геноцидирани от благодарните новоамериканци. Та питам няма ли да спретнем и за тях една скромна панахида от кумова срама?Апропо за Холодомора - 1989 УССР наброяваше 60 милиона, днес е под 50 милиона. На чист геноцид ми намирисва.

151

ни са знай

преди 6 години

Един жесток грузинец тогава е причинил на украинците този глад, а сега друг, не по-малко жесток грузинец се опитва да повтори това......

150

Анонимен

преди 6 години

Най-страшното на КомунизЪма е това което идва след него - демократизъм по рубладжийски образец!

149

Защо няма санкции ?

преди 6 години

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От "Свобода", "Десен сектор" и "Национален корпус" - убийците на Пороченко!

148

Анонимен

преди 6 години

От Русия най-много си патят съседите и и приятелите и. Историята е показала, че най-добре е да не си приятел с тях. Колкото по-далеч, толкова по-добре!

147

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-далеч от братска Русия толкова по-добре. България, Полша, Румъния, Украйна, Балтийците сме най-близо до Русия и затова сме най-зле и най-бедни. От време на време и некой радиационен облак от Урал преминава и ни го съобщават два месеца по-късно. Русия е като един садистичен по-голям брат с психични отклонения който от време на време обича да издевателства над братчетата си. Да се бях родил по на Запад към Испания или Португалия.. таковам ти и късмета!

146

Румен

преди 6 години

Сталин не е успял да ги пречупи,и Путин няма да успее!

145

Ако Блядовете

преди 6 години

Не се разкаят за това че си убиха Царя, Бог ще продължи да им праща наказания - Ленин, Сталин, Хитлер , а сега и офшорното недоразумение Пичин.

144

Анонимен

преди 6 години

До Bolt Thrower САЩ- Индианците !

143

х

преди 6 години

ако е за въпрос Украинците и сега *** от гладсамо тези който забегнаха в Полша са над 2 милиона .... в Полша така ги мразят че ги бият по улиците ..... нищо че така наречения Украински език е просто развален Полски

142

Блядовете разкаяха

преди 6 години

Ли се за това престъпление или чакат Бог пак да ги накаже?

141

Анонимен

преди 6 години

Русия създаде измислената Донетска и Луганска република от Украйна, а по същия начин навремето създадоха и измислената Македония. Има ли някоя държава на която да не са направили зло москалите?

140

За 159

преди 6 години

Всъщност целия свят помага на украинците като разбира за ГладомораНай много храни праща САЩИстината беше крита десетки години, но... има Интернет

139

За 153

преди 6 години

Руската империя никога никого не е освободила , както всяка империя между впрочем Ние сме били късметлии , че Берлинският конгрес е решил да ни направи държава вместо да ни остави на Россията

138

Анонимен

преди 6 години

157, не го знаех, но украинците са наши братя и са воювали с нас срещу османците по време на освобождението. Хубаво е че и ние сме им помогнали! Надявам се, че руснаците ще си платят за мъченията които причиниха на България и Украйна.

137

За 156

преди 6 години

*** е ГМО китаец - виж му само дръпнатите очички А даде на Китай огромни територии в Сибир , уж под аренда...