103

Анонимен

преди 6 години

В пазарната икономика постоянно се надува някъде балон. Балонът движи икономиката напред.

102

Анонимен

преди 6 години

И защо санират панелките безплатно с парите на данъкоплатците щом един апартамент струва 150-200 хил лева значи не са бедни собствениците ,да се спасяват и моята къща се нуждае от ремонт ама никой не ми я прави без пари

101

Анонимен

преди 6 години

Че от 80 % даебили кво да се очаква?Пълнят джобовете ва тарикатите!

100

Лъжат

преди 6 години

Нагли престъпници 2008 година имитираха финансова криза и включиха през полицейската мафия всички бюра за недвижими имоти на постоянен блокаж. В резултат БЪлгария загуби милиарди живи евра и долари а хиляди предприемачи фалираха.банките останаха без пари.Вижте филми от тогава около бюрата за недвижими имоти с е вижда огромни облъчвани обеми.БЪлгария загуби милиарди и от визи за руснаци

99

daniel yordanov

преди 6 години

gospodata ot bruckssell da si napraviat spravka ,tochno v belgia tsenite sa nai visoki sravneni s zaplatite

98

Кратун

преди 6 години

Не слушайте Брюксел, слушайте Баце. Он че ви рече колко сте богати, колко добре живеете и какъв икономически ръст ви е докарал ГЕРБ!

97

qwerty

преди 6 години

България е последна по доходи в ЕС, но не е последна по цени на имоти. Нещо не се връзва. 2млн пенсионери със средно 10-15г оставащ живот и демографски срив. Сложете отгоре и всичко, което сега се стои.

96

Браво 95

преди 6 години

Просто трябва да внимаваш, в кой квартал купуваш, особено ако е за отдаване под наем. Студентски град и Малинова долина вече се задръстиха.

95

Ей 96

преди 6 години

А заплати, стойност на земя, брокерски комисионни, реклама, грешки-фира сметна ли? Излиза, ама у Овча купел и Малинова долина. Материалите постоянно се вдигат, цената на земята също.

94

Анонимен

преди 6 години

Чудно ми е кой купува в Малинова долина и Овча купел, трябва да си много зле, за да се навреш в тези калища или в лувадите на кв. Витоша...

93

Анонимен

преди 6 години

Така е, не купувайте. Изчакайте 3 години и вместо на 1200 евро средна цена за тристаен платете 7-800. В момента квадрат до ключ излиза на строителя 350-400 евро с най-добрите материали. Единствената причина за поскъпването са евтините пари - 3-4% лихви по ипотеките. И 0.25% лихва по депозит :)

92

Анонимен

преди 6 години

Това са пълни глупости в София масовите цени на квадрат ново стройтелство са между 700 и 900 евро.

91

До 88

преди 6 години

Имах предвид 3000 евро на квадрат? Къде ги видя?

90

До 88

преди 6 години

Интересно, къде видя имоти за 300 евро на квадрат, още ли живееш с цените от 2007?

89

да ви обадя

преди 6 години

Цените се вдигат, щото хората нямат доверие на банките след КТБ и ниските лихви сега. Предпочитат да ги държат в имоти.Сега и европейското председателство и то ще окаже натиск на пазара.Има търсене, няма предлагане, цените се вдигат. Проста работа.А, онея от Брюксел, да има как в капка вода да ни удавят. Гледат да отпъдят инвестициите от България.

88

Анонимен

преди 6 години

Да си задавате въпроса, защо се строят толкова много небостъргачи? Да си задавате въпроса, защо небостъргачът в Лозенец е толкова близо до китайското посолство. Защото всички те се строят с парите на...... По-умните ще се сетят, а той има информацията, която вие нямате... При такъв от строителство бум, кой луд българин ще си купи спартамент в небостъргач. Много просто - няма да е българин... Скоро ще дойдат, но вие спете...

87

Анонимен

преди 6 години

До Директор на ВодопадПълни глупости - даваш за пример Англия, където дялът на собственост е изключително малък и които в началото на прехода ни съветваха да си продаваме жилищата, щото 70-80% собственост никъде го нямало. А после се скъсаха да купуват тука къщи и апартаменти.Да не говорим, че част от хората там вземат ипотеки, за да си финансират други разходи, оттам може да си се заблудил за кратките срокове.

86

Gaskoing

преди 6 години

Цялата измислена система е един балон. Всичко е навързано банки, недвижими имоти, нотариуси дори и ЧСИ само гледат как да отмъкнат малкото останало в хората.

85

Анонимен

преди 6 години

Допреди 2007-*** можеше да се каже, че един имот е инвестиция. В момента всяка покупка с инвестиционна цел е риск - по морето и в Банско е пълно с имоти, които са обявени на половин цена и няма мераклии за тях.А тук в София освен офисите, които се купуват с цел даване под наем на кол центрове, няма нищо, което да си заслужава 1000-3000 евро на квадрат - инфраструктурата на повечето места е просто плачевна и хората го разбират по трудния начин.

84

Анонимен

преди 6 години

Защо ми изтрихте коментара, казах истината нали? На завистливите сел... аци все строителите са им криви. Има строители и строители. Разликата между качествено и некачествено строителство е като кренвиршите и филе Елена. Все едно да ми кажете, че вкусът им е еднакъв. Всички вносни материали струват толкова скъпо, колкото и в държавата, в която се произвеждат. Искате 6-камерна дограма и вносен асансьор, но ако може без пари. Е и филето и кренвиршите не струват еднакво.