28

Анонимен

преди 6 години

До *** доИнтересно е, че Форд също е бил печалбар, дали не е бил евреин а?Кой друг велик ум е мразел евреите? - Хитлер. Интересното за него е, че докато е избивал милиони бедни евреи, са му помагали други евреи, много богати. Излиза, че дори най-големият борец против евреите, не се е борил с тях защото са лихвари и печалбари. Само е лъгал другите, че прави това. Впрочем, знаеш ли, че Хитлер се среща с Троцки и го удостоява с титлата "почетен ариец"?

27

Циник

преди 6 години

Предния коментар беше за Веското , и чукчата - хубав ник - приляга му!:-)

26

Анонимен

преди 6 години

Само знам че ще има възмездие за евреите, причинили толкова нещастие по света.

25

Циник до

преди 6 години

Двамата под менДаже и Форд ( този с автомобилите ) е бил убеден антисемит....написал е и книга за товаАко преди - да се правите на умни..Поровите в Гугъл....ще се учудите колко от великите умове са били такива!А иначе - откакто в средновековна Германия със закон са им забранили да упражняват почетни професии...те са станали това което са и днес - лихвари...и печалбари

24

smej

преди 6 години

Българи мразят Гришо, Дебора и евреите. Сигурно и аржентинските подвоничари са ***, че се удавили. Страшен хор на злоба и простотия.

23

Анонимен до 22

преди 6 години

Напротив мноооого съм прогледнал колега, и искам да отварям очите на хората.Мигрантите са сценарий на евреите за унищожаване на бялата раса, планът Калерги, и двете световни войни са дело на тези изчадия.Това че си еврейче не ти дава право да говориш аз какъв съм.Хората започват да виждат колко прав е бил Хитлер.

22

Чукче коментатор

преди 6 години

Тука има истински ясновидци. Без в живота си да са прочели и една книга (даже Винету), те отлично знаят какво пише в Библията Корана и Талмуда. Обикновено за такива знания на един обикновен човек са му нужни години прекарани в четене, но не и на тези форумни гении.

21

Веско

преди 6 години

Като чета коментарите, май проф. Христов е посмекчил процента. Ама пък как сме усвоили само всички необходими качества: Завист, омраза, алчност, ненавист. Остава и акъл малко да имахме и щяхме да управляваме света ;)

20

Анонимен

преди 6 години

До Адолф АйхманИнтересно, по време на ВСВ, в България е имало 50 000 евреи, които българският народ е успял да спаси от нацистите. И тези евреи не са го заразили с алчност, злоба и завист.А днес в България има само 1400 евреи, а защо българският народ е така заразен от злоба, алчност и завист?

19

Циник

преди 6 години

Има си хас!Нали САЩ са си техни!

18

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannТеб вярата в Исус ли те спасява?

17

Анонимен до 18

преди 6 години

С една дума всичкото зло идва от юда, евреите сатанински изчадия.През 1944 преоритет на Хитлер са били ешалоните с евреите пред боеприпасите, това говори много какви "хора" са евреите.

16

Адолф Айхман

преди 6 години

Всички лоши качества на този свят идват от евреина. Завист, омраза, алчност, ненавист - заразили са целия свят с болестта си - служители на дявола демек. До денят на страшния съд ще дойде, няма да пита хехе :))

15

Adolf Eichmann

преди 6 години

Не се притеснявайте. Всяко начало си има и край. Юдейската наглост също. В библията пише, че един ден юдеите отново ще бъдат подгонени от всички и този път ще бъдат притиснати в ъгъл доста по зле от този в Треблинка и другите резорти които отворихме за тях. Само вярата им в Исус може да ги спаси и ако го приемат, той ще ги помилва - дали злобата им ще им го позволи. Надяваме се не :)

14

Анонимен

преди 6 години

Жалко че Адолф не поживя някоя и друга година повече. Сега тези ***, които объркаха света и подклаждат войни, просто нямаше да ги има.

13

Анонимен

преди 6 години

На слугата на Ротшилд, корумпирания Нетаняху, скоро ще му се види края.

12

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаТи кога чете талмуда, библията и корана?Тука като чета антисемитизмът ви и се чудя, защо така ревнахте срещу Захарова, дето открадна 50 000 спасени от нас евреи. Горди със спасените евреи българи надраскаха Альоша със свастики и антисемитски надписи... а после се сърдим на проф.Христов

11

Анонимен

преди 6 години

Бива си ги еврейките.

10

до Отворено око

преди 6 години

"...евреите насаждат цялата бъркотия с ислямистите и всякаква морална мръсотия в ЕС..."===Момче, не си добре. Евреите нямат никаква полза от ислямистите в Европа. Точно обратното. Затова евреите в Швеция и Норвегия започнаха да напускат, защото тези две държави се наводниха от мюсюлмански "бежанци" в последните 10 години.Колкото до моралната мръсотия, евреите ли правят гей-паради и бардаци?

9

Анонимен

преди 6 години

В израелската бе, кой ще го е еня, че не искат в американската:))