129

Анонимен

преди 6 години

и това ще мине...

128

Гост

преди 6 години

Обръщам се към всички,които приемате за нормално брака и осиновяването на деца от хомосексуалисти и лесбийки !Искам само да се замислите,да прочетете,да осъзнаете,защо и кое доведе тази чума,като нещо естествено,нормално,че и подсъдимо,ако се противиш и казваш истината? Кои интереси обслужва така наречения ЕС,кой стои зад тези,които изградиха така наречената ценностна система в този съюз? Само ще подскажа,това е война,открита война срещу истинското християнство,и разбира се,срещу Христос...

127

Ха!

преди 6 години

Да ни ПРИНУДИ??? К'во стана с демокрацията ви бе, евродебилни марионетки? О, забравих, че принудата е единствения лост на ционистко - лихварската богоизбрана "демокрация", на която вярно служите! И защо ще се мъчите да ни принудите, като трябва само да подсвирнете на послушният ви пудел Борисов, и той ще подпише, каквото и да му поднесете за подпис?!

126

qwerty

преди 6 години

Българина е оцелявал,ще оцелее и сега,въпреки мрачното настояще и прогнозите за още по-мрачно бъдеще.

125

Циник

преди 6 години

Някога господ разрушил Вавилон заради ширещия се в него разврат.... днес йерихонските тръби - отдавна гърмят... но спина не може да смогне - да чисти извратеняците. Пришествието е забавяно от шепа оядени гейове и лесбийки с пари и власт!

124

блажени са вярващите

преди 6 години

До qwertyТе ти разпродадоха страната, ти за некво законче де ще се скрият зад ЕС си мислиш. Ще го приемат с огромно мнозинство, даже и грантовете ше си приберат без угризения. Българинът е свършен, пидерите са му най-малката грижа.

123

ти си виновен ми

преди 6 години

До Анонимен 134Значи едно от трите е с нетрадиционна сексуална ориентация, познах..?

122

Анонимен

преди 6 години

Отдавна трябваше да се разрешат.

121

qwerty

преди 6 години

Няма как да стане тук,защото всеки политик знае,че направи ли такъв опит,това,ще е неговото самоубийство.Българският народ не е толкова *** като западноевропееца,че да се примири с такова нещо.

120

анонимен

преди 6 години

Защо трябва да ни задължават и за това ,те младите нормалните се "женят без да подписват официално брак" на извратените трябва да се подписват а случайно субсидии да им даваме за това няма ли да ни карат да им дава ме

119

Циник до 129

преди 6 години

Неграмотнико! Осиновяването е отдавна факт!А ти - си проссст о неграмотен!Не можеш и едно изречение смислено да напишеш...Спина - не прощава!

118

Анонимен

преди 6 години

Категорично еднополовите бракове трябва да се разрешат.Не съм гей имам 3 деца но мисля че и гейовете са хора и имат право и на брак.И няма какво да се чака ЕС да нарежда.

117

Анонимен

преди 6 години

Австралия прие еднополовите бракове,както гледам не им се е отразило на финансовото благополучие нито на популацията,нооо вие сте руски диваци попити в пропаганда,нямащи представа за живота същества,на вярно на времето и вашите пра дядовци са били против свалянето на забрадките на вашите прабаби.Вие сте на ниво диваци

116

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха! ЕС ще принуждава БГ номенклатурата на още по-лоши за тях неща! Еднополовите или разнополовите (или третият пол ли беше) ще са най-малкият проблем, те си живеят, без да ограбват другите, не ги защитавам, но първо престъпниците ще го отнесат!

115

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Жалка история.Надявам се до 50 години ЕС да се разпадне и да свършат тези простотии.

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 124Айде още един...., на който все тия руснаци са му виновни за .... му, неграмотността и въобще цялата му тъпотия!

113

Анонимен

преди 6 години

Не само еднополовите бракове,трябва да се разреши и осиновяване на деца

112

do116

преди 6 години

Ти сега ли го рабра както вървят нещата и по зле ще става ме.

111

Мосю Густав

преди 6 години

Заглавието казва всичко...

110

1

преди 6 години

КАкво е опазилу българите и европейците през вековете ?1. Християнството2. Семейството. Унищожавайки 1. и 2. с какво ще ги заменим ?ислям, марксизъм, социализъм, постмодернизъм и гейове ? Това ли е великото европейско решение ?Кажете ми кое от горните носи някъде по земята мир и просперитет за да отида там да живея.