26

Анонимен

преди 6 години

А нещо за со ро со и д на та пропаганда ?

25

gb

преди 6 години

qsno! facebook +cia rawno na sledene?

24

Анонимен

преди 6 години

"Facebook твърди...""В изявление социалната мрежа заяви...""Не е ясно дали Facebook ще направи нещо повече..."Вие разбирате ли какво направихте? ))) Отказвам да се ХВАНА В "ГОВОРЯЩА" "твърдяща","взривяваща се" "възмущаваща се" и "заяваваща" МРЕЖА.Това и Понтифексът не го умее, а носи Пръстена на рибаря, ако ме разбирате...))

23

смешно

преди 6 години

според много от дръскачите САЩ са най-ужасния концлагер на света. Интересно защо руснаците бягат панически към този концлагер, а не към Великата и необятна съветска страна, .....където волно диша човекът.....Толкова сте жалки....

22

---

преди 6 години

да им с_е_р_а на фейсбука

21

Анонимен

преди 6 години

Абеееее Фейса ще докладва ползването на руската пропаганда,другата ще докладва ли!!Не знам някога руска пропаганда да е затривала цели държави,докато за другата има пресни примери-почна с Югославия,мина през Ирак,установи се в Либия и накрая за капак затри Украйна!!Та..........коя пропаганда е по-зловредна и по-чудовищна??За какво трябва да и вярваме??Защо никой в цял свят не я докладва тази,смъртоносната пропаганда??

20

Анонимен

преди 6 години

То на цял свят е ясно какво е Цру. Само на наще *** *** не е. Най-великите, обзаведени с най-супер електроника, дето се оставиха една изостанала Русия да им избере Президента.

19

майорски

преди 6 години

А за Американската или Европейската пропаганда нещо да кажат !!! ????Руска пропаганда има ...а Америуканска няма ?или просто едните са притеснени, че другите се справят по добре и с по малко средства....

18

Я гледай....

преди 6 години

До антисоросоид 16 Ми що ни занимаваш с това какво е ЦРУ в твоите очи? Мислиш че някой го интересуват твойте размисли и страсти.Де тояга , де!

17

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, ако сте с нормален интелект тази пропаганда няма да ви повлияе. Тя е предназначена за тези с доста по-нисък.

16

Оху

преди 6 години

Чувстваме се ухажвани и харесвани така да се каже,рускините ще ни обръщат повече внимание :))

15

Анонимен

преди 6 години

Една пропаганда бори друга пропаганда,а истината е някъде между двете и между редовете!!Да не забравяме също,че борците срещу руската пропаганда са също хора и имат поставена цел и интерес и е редно винаги да си задаваме въпрос кой и защо го прави преди да повярваме на едната или другата страна

14

Оху

преди 6 години

Ами така се чувстваме специални,ако не и избрани- някой ни обръща внимание,понеже се бои от нашите бъдещи решения.

13

Отговор

преди 6 години

Аман от българска пропаганда за величието на Русия. И винаги има поне едно голямо ЩЕ.

12

антисоросоид

преди 6 години

Ако знаете само колко много ме боли шмайзера за това ви е бедна фантазията. Озобщо не ми дреме. Аз съм заклет "антисоросоид и антиседераст" . В мойте очи ЦРУ е терористична организация номер в световен мащаб.

11

Морски

преди 6 години

Американците ги тресе яко параноята.

10

Анонимен

преди 6 години

Добра и лоша пропаганада....хаха, 80% ли? Повече са и това е страшно...или смешно, зависи от вас.Искам да питам0-предвижда ли се наказание за НЕползваване на фейсбук или "умен" телефон?(Питам тука, щото немам феасбук и не мога да питам тамD)Мерси!

9

Българина

преди 6 години

А за феновете на цру и СА ще издават ли?нещо двойни стандарти при глобален пазар ми се струва

8

Tron

преди 6 години

А за западната пропаганда защо не поговорим ?! Ясно е че и Русия не са "стока", но повярвайте ми, никой не може да се мери по двуличие, лицемерие и жестокост с т.н. цивилизован запад ... САЩ и ЕС не забелязват хиляди човешки жертви, стига това да им е изгодно, но в подобни ситуации в обратна посока от мухата слон правят, благодарение на монопола на световните медии които управляват ...Жалко е ... справедливост няма, не е имало и няма да има ...

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Хо-хо-хо.....я пак.....за какви "последствия за четящите ......" говорите вие, драги "толерантни" еуропейцу???? Затвор, каторга....хи-хи-хи.....че вие сте били по-страшни и от най-страшните болшевики!!! Е...ти "демократите"!!!! Всъщност, като си спомниш, че хитлер-чето и гьобелс-чето са се РОДИЛИ И ОТГЛЕДАЛИ именно в тази "толерастка" еуропка НИЩО вече не ме учудва!