72

Анонимен

преди 6 години

па, после - кой пишел фалшиви новини? а тва дето пишете кво е? абсолютна не истина!!! бекой ви верва, бе - он .., тренд, кои сте вие? кой ви финансира?

71

До 70

преди 6 години

Президента не е виновен,че Борисов ви държи на къса каишка,според думите на самия ББ.Правителството е това,което разпределя парите.И ако не крадяха толкова много,можеше да има нещо и за вас.Само да припомня,че в уж фалирала Гърция Ципрас ще раздаде за коледа по 1000 евро на калпак.Изводите си направете сами.

70

Анонимен

преди 6 години

..."президентът като фигура традиционно се ползва с по-високо доверие..."Пълни глупости.Май забравихте рейтинга на Плевнелиев,който беше толкова нисък,колкото на никой друг.Днес имаме един различен президент,с достойно поведение,вдъхващ респект и уважение.Затова рейтинга му е постоянно висок за ужас на управляващите,които не успяха да си назначат поредната кукла на конци.

69

Анонимен

преди 6 години

До като си мерят рейтингите, народа живее с кубински заплати в псевдо европейска държава с европейски цени.

68

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 65Та този човек в коя група е? В тези 80%, посочени от иво христов ли е?

67

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До 51 до 54Бойко Борисов Ви изработи всички кукловоди и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за *** човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата Психо-физическата подготовка на оперативния състав. ... Пък Бойко е хитър шоп, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

66

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 57Българският народ въпреки грабителството на червените вампири и техните господари от Москва е построил това, което беше България през 1989. А тогава България беше вече ограбена и фалирала. А децата на "борците" срещу "монархофашизма", което звучи като "дървено желязо" продължиха с невиждани темпове да грабят и досега. България ще тръгне напред само ако се отърве от *** милионери, наричащи се "спциалисти" и от руския грабеж, който не е спрял през последните 72 години.

65

до 66

преди 6 години

До 59 до я стигаОпссссссссс, я кажи къде живееш, че и ние да дойдем да се облажим!!

64

Анонимен

преди 6 години

Президента е класи над премиера, нормално е човек да избира по-доброто.

63

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев е "добре дошъл" и уважаван навсякъде в цивилизования свят. А Радев, освен на протоколните срещи на които всички му обръщат гръб е персона нон грата.Руските слуги никой не ги обича.

62

Анонимен

преди 6 години

Президента освен да дрънка празни приказки и позира пред журналисти май друго не прави. ..Като всички преди него ..

61

Глупости на куб

преди 6 години

"Президентът като фигура традиционно се ползва с по-високо доверие от останалите политически фигури."Да, ама не! Рейтинга на Росица беше 2% на излизане от Президентството :) Генерал Радев е мъж със смела и честна професия, за разлика от мутрата Тиквун, за който гласуват само Калинки, роми и работници в обръчите на ГЕРБ. Сигурен съм, че Тиквун няма рейтинг 42%, а и половината от тези, който "го харесват" кават това, защото ги е страх от репресии. Едно време Тошо Правешкия беше с 99% рейтинг.

60

Анонимен

преди 6 години

То и Първанов като президент имаше по-висок рейтинг от Борисов, а сега е на политическото бунище. Това са политици еднодневки.

59

Анонимен

преди 6 години

О ужас, несправедливо е Бащице!

58

51 до 54

преди 6 години

Стига бъркахте нещата! Да се срамуваш от Плевнелиев, не те прави автоматично комунист! Няма нищо общо! Да се срамуваш от мафията ГЕРБ и некадърният и *** лидер, не те прави комунист! Да не си съгласен да виждаш как нагло продават страната ти, със слугинската си политика и как не искат да се борят с корупцията, защото те, са корупцията, не те прави комунист! Не всичко е черно или бяло! Значи според теб за да не бъда наричан комунист, трябва да се съглася с всичко това ли??

57

АНТИ

преди 6 години

Боко какво отговори, на въпроса за огледалото ?!

56

Анонимен

преди 6 години

До 54"Червените вампири" с помощта на руснаците построиха България, а тези които излочихте кръвта и сте вие. Но си прав, никога няма да ви простим! И този път ще е страшно, защото, ако след монархо-фашизма остана една бедна, но все пак демографски стабилна България, вие за 30 години донесохте освен мизерия и демографска катастрофа. За вас милост няма да има въобще!

55

Анонимен

преди 6 години

До до 51е той плевенлиев беше ръка за ръка с червения герб, колко си заблуден...

54

Анонимен

преди 6 години

И какъв точно човек е Радев като за първи път му чухме името когато го предложиха за президент.

53

до 51

преди 6 години

Плевнелиев е единствения държавник след Стамболов, който има ясна позиция против червените вампири, които от 150 години лочат българска сиромашка кръв. Това русоробите-рублофили няма да му простят никога.