71

Анонимен

преди 6 години

В България няма оборудване. Платихме около милиард само неустойка. Не оборудване а НЕУСТОЙКА. Когато си поръчвате нещо нали плащате КАПАРО? НЕУСТОЙКАТА Е ЗАРАДИ НЕИЗПЪЛНЕН ДОГОВОР. КАПАРО ИЛИ НЕУСТОЙКА НЕ СЕ ВРЪЩАТ ПРИ НОВ ДОГОВОР. НОБез нова АЕЦ до 3-5 години тока ще започне да гони цената от лев за киловат, защото по изисквания на ЕС ТЕЦ-овете в Е.С. ще се затворят до 2035 година. А живота на Козлодуй до кога е?

70

гранични войски

преди 6 години

За тия дето не са служили войници. Знаете ли през 1985-1985.г колко млади войничета граничари ги върнаха в ковчези при майките им? Гледаш го ходи някакъв по кльона, докато му викнеш "стой" и онзи под наметалото един ред със сгъваем автомат. Така турския спецназ си натренираше аскера. След няколко такива случаи и нашите почнаха, първо стрелят, после питат. Не сте чували за тия работи, друго си е да гледате на сорос филма "граница".

69

СатаНАТО

преди 6 години

АЕЦ-ът щеше де е построен и да печелим всички------Как щях да печеля лично аз, бо ли ми обяснил?

68

глупака

преди 6 години

ТОЗИ АКО Е БИЛ министър демократ ,аман ка нашата държава.

67

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха антируските страхове и угодничество пред мнимия добър Запад, досега АЕЦ-ът щеше де е построен и да печелим всички. Които спряха стоежа, да съберат от своите хора пари, те ги имат, и да изплатят държавното си предателство.Същото се отнася и за разрушаването на граничните зони.

66

СатаНАТО

преди 6 години

И на кой ще го продадеш бе гении? Най-много да го върнеш на вторични суровини...--------След като не може да се продаде, значи не струва нищо.Само продажбата му на цената на реактор, би доказала, че това е реактор. Иначе защо да си монтираме това нещо в двора? То няма да даде ток...

65

Тука има, тука нема

преди 6 години

Говоренето за някакво оборудване и показването на дървени съндъци не означава, че има такова оборудване фактологически!пп. продадено ли е вече оборудването ? Сам чрез тези политически разговори далавераджиите-политикантите добри пари мога да се изкарат!

64

Анонимен

преди 6 години

Без АЕЦ? До 2035 година ще трябва да няма ТЕЦ-ове никъде в Е.С. Ами живота на АЕЦ Козлодуй колко е? Питам, без ТЕЦ и АЕЦ само със соларни станции ли ще сме? И ако не е изгодно да имаме АЕЦ, защо ТУРЦИЯ ПРАВИ? ЗА ДА НИ ПРОДАВАТ ТОК ЛИ? Да чакаме тока да стане 2-3 и нагоре лева ли за киловат? А заплатите ще пораснат ли толкова?

63

Анонимен

преди 6 години

Вярно бе, тоя вдянков няма ли да върне парите на здравната каса?

62

Анонимен

преди 6 години

Колко пари от транзитни такси и колко ток щеше да влиза? В детайлите се крие изгодата, а не само да плещиш на ангро.

61

Анонимен

преди 6 години

Чуждестранните агенти заработват заплатите си. Тоя не е ли подсъдим заедно с оня капиталист и дянковчето?

60

Един от Северозапада

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА Ако Герб бяха държавници, сега в бюджета трябваше да влизат такси от транзитен пренос на газ, а Белене вече щеше да произвежда ток, без да сме платили и 10 лева за строителството и.

59

Анонимен

преди 6 години

Дано не я строят, че ако я почнат крадливите герберасти от 30 милиарда ще откраднат поне 25 милиарда.Те от една нищо и никаква улица за 16 милиона, откраднаха 12 милиона,та тука ли.

58

Анонимен

преди 6 години

Странджа, комисионните ги бяха взели други, за това Биби спря строежа!

57

Идеалист

преди 6 години

Ако смятате да откраднете 20 милиарда, ще бъде такава каквато я казва Трайчо!

56

до СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Ако ГЕРБ искаха да крадат - веднага биха възобновили проекта АЕЦ Белене... -"Министърът на енергетиката Теменужка Петкова заяви, че най-добрият вариант е да се търси изграждане на АЕЦ "Белене"

55

Bai vi Peio

преди 6 години

Оборудването за АЕЦ "Белене" да се продаде!...Davam 100 rubli!...ste si go skladiram na vilata i ste go napravia na Muzei na Suvremennia Kompradorski neokolonializum......kut gushne bosileka cicko Sorosh...tova pale na snimkata moze da goide da higienizira i kusa biletcetata...za minimalka......ako i Dragalevskia kirtak se pliosne otvisoko...na gornoto... ste uvelicim zaplatata s do 10 procenta...

54

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ако ГЕРБ искаха да крадат - веднага биха възобновили проекта АЕЦ Белене... - но те са ДЪРЖАВНИЦИ и не биха пожертвали напразно една четвърт от националния бюджет...

53

Др.Михайлов

преди 6 години

Прав е Трайчо,да ги продаваме и с парите ще се топлим една зима с турски ток ,а после като заработи газовият хъб на бате Гойко минаваме на турски газ!!!Да живей България,такива патриоти ни трябват!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Без АЕЦ цената на тока ще расте с по 80% на година.Разбрахте ли отворковци ?Тя и сега е непосилна за по-голямата част от българите.Тези които не са във властта и на хранилката на ГЕРБ.