36

Унуфри

преди 6 години

Диктатора Пътников ще бие рекорда на Тошалягата за управление на алкохолизирана, зомбирана и омързелявена ***. 28 години след Тошалягата не моем се освестим. Кат пукне Пътников на рашките ще им требват поне сто години.

35

времето е временно

преди 6 години

разликата между Плевенската Деска и Руската синоптички е тази че руската разказва за времето от Лондон през Европа, Сибир, Аляска, тТронто , Монтреал до Лондон, а Деската от десния ръб на екрана и за това и викат Деси, демек десна, а можеше и Левска да се казава защото приказва за времето в левата част на тв екрана.

34

Анонимен

преди 6 години

джуджето по младо няма да стане ... накрая ще го нахранят с цианид .. Дълго и тешко държавно погребение много сълзи Обикновено от тези с цианида ))) и борба за кокала -- оби4айно така става в русия -- примери бол след --Сталин Иван грозн Пешо 1--

33

Анонимен

преди 6 години

Руска политическа сапунена сага: Путин ще подмладява политиката?Още ли ботокс ще си слага тоя човек?

32

Анонимен

преди 6 години

КГБ`то вади кремълската "Бунга - бунга" за спаринг партньор Путин с цел да заблуди протестиращите млади руснаци и отврати оскотелия мужик от опозицията !

31

Анонимен

преди 6 години

кой знае каква ще я свършат олигарсите кат джуджето гушне букетя ... ако не намерят послушко одобен на вси4ки === като нищо може и гражданска война да пламне

30

Трак

преди 6 години

Не ги съди за Под игото това е едно от най-слабите произведения на Вазов.Лошото е , че не им се чете , а гъзарее.Аз вярвам , че България е силна и велика държава , и просто ще проболедува този период.А когато оздравее , дупе да им е яко на всички , които ни подценяват.

29

пущиняк

преди 6 години

Отиди им кажи на руснаците, че Путин ги е ограбил,а преди това са си живели богато и охолно! Почти всички, спомняйки си за времето преди Путин да дойде на власт, ще помислят, че не си със всичкия си!

28

АОА

преди 6 години

До интересен случайТова ме устройва напълно благодаря

27

DO 28

преди 6 години

Това е спрягане на глаголи в Езика ни , Български .Няма как да го разбереш .Все едно да ти обясня защо се пише *софиянец* и *италианец* . Това е Граматика и това ни прави Грамотни.?Разбра ли ме ?

26

до 20-ти

преди 6 години

Осанка на лидер.

25

Стамат

преди 6 години

Един другар казва "каквото ти казват, прави точно обратното!".Мога да перефразирам думите му така "Всичко, по което плюят рептилите е добро!" ;-)

24

Анонимен

преди 6 години

Не го мислете Путин, той вече си е оплел кошницата и след новият си мандат ще назначи човекът, който в следващите 20 години ще трови съня на Вашингтон.

23

6

преди 6 години

Ще спинкате днес спокойно писахте за путин къде се намират др държави интересно пишете

22

АОА

преди 6 години

До Български ПатиотЩе бъде запомнен с това , че заедно с приятелите си олигарси ограбиха русия, и доведоха народа си до мизерия.

21

AOA

преди 6 години

осанка на джудже !!!

20

Анонимен

преди 6 години

Кометарите против Путин масово се трият от ***, да се чуди човек защо тогава се пуска новината, мирише на манипулиране на общественото мнение яко в стил ДС.

19

до 27

преди 6 години

Несъстоятелния човек човек без теза и позиция, бълва просташки обиди. Опредлено не съм мюсолманин, но уважавам тези които се кланят пред червеното знаме с полумесец, повече от тези, които се кланят пред червеното знаме със сърп и чук.Понял !

18

Анонимен

преди 6 години

Осанката му вдъхва респект и доверие.

17

Анонимен

преди 6 години

23 , много злоба в теб, трябва да те проверят дали не притежаваш химическо оръжие.Атентатите са в страни в услуга на Вас Мосюлманите. Вие сте доста прости с Вашата религия . Мосюсланите не ценят човешкия живот , няма начин да сте в Европа.