34

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не е заблуден човека, храната в Лидл си е супер!Храни, напитки, стоки за дома- всичко е много качествено и на прилични цени!И аз купувам все повече от Лидл!Колегите, приятелите ми - също.

33

Анонимен

преди 6 години

До ! наблягай на боряшника хляба ви и без това е от ярма хибрид )))

32

Бандит

преди 6 години

Малко манджа,повече хляб -за съжаление менюто на половината народ поради липса на пари за разнообразие на трапезата.

31

Анонимен

преди 6 години

26, колко си заблуден за ЛИДЛ..... :)))) Трай си и не се излагай......

30

Анонимен

преди 6 години

Не сте прав, г-н асистент, ама мноооого НЕ сте прав !Стига сте психясвали хората. Че има *** - има, но има и добри хлябове (доколкото го позволява индустриалното производство).Пък на който не му харесва - да вади нощвите на баба си и да меси. Ама преди това и жито да си произведе на нивата и да го смели на каменна мелница !!! Така се получава истински хляб, като на БАБА !!! В магазина няма ТАКЪВ .... за съжаление :(

29

!

преди 6 години

Аз се старая да не ям хляб или ако ям ,то малко .

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26 правядго от прясно смяно су 24 ... сега нали сте братя славяни с тях бе руско хибридно диване )

27

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

един филм на чаплин има едни пет минути за качеството на хляба.

26

Анонимен

преди 6 години

а бе то целия живот е вече с консерванти,набухватели,ароматизатори и "подобрители", та за един хляб сега ще ревем.

25

Анонимен

преди 6 години

Човек трябва много да внимава като купува хляб. На повечето си пише, че съдържат Е-та, но никой не чете; други пък са плашещо евтини и леки като памук. А за лимеца и шпелтата е право асистентчето, защото в БГ има само 2 машини за чистене (много трудно и скъпо) на шлюпките на самото зърно - едната е в пловдивско, другата в едно село до Сливница. Затова не го чистят и мелят направо.

24

Анонимен

преди 6 години

За уийкенд-а бяхме на екскурзия до Одрин, Турция.Ами хляба им е разкошен, явно нашите търгаши и производители са измамници!В Румъния и Хърватска също продават чудесни хлябове!Само у нас се произвеждат лоши храни!Затова пазарувам предимно в Лидл, те поне избират качествени български продукти!

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23 а на пазара от де го зимат бе ватенке аре вари да гризеш ярма в русия

22

Анонимен

преди 6 години

Фирмите за търговия и складовете за зърно са собственост на червените олигарси.Те изнасят българска и внасят чужбинска пшеница.

21

Анонимен

преди 6 години

Понякога си правя хляб в домашната хлебопекарна. Разбира се с брашно, купено от пазара. Никога не съм получавал хляб с аромата, който се носеше край селската фурна по онова време. Граждани идваха сутрин с автобуса, на бегом купуваха хляб или пърленица и със същия автобус се прибираха в града. Фурната беше на дърва, после на нафта, брашното беше местно производство. Какво се промени, че това е само спомен?

20

Анонимен

преди 6 години

българите -производители мамят българите-потребители.не се натъпкаха на пари.

19

Анонимен

преди 6 години

Имате избор на всичко сега.От това ли се оплаквате ?Това ли ви мъчи, че трябва сами да прецените кое е добро за вас?Преди 89-та нямахте избор - храната беше лоша, когато изобщо я имаше, доволни ли бяхте ?Русия ви чака, заминавайте.

18

Маркуча

преди 6 години

'начи евриХейския съюз отпуска субсидии на нашите зърнопроизводители. Произвежда се качествена пшеница, която се изнася ( незнайно къде ). Внася се плява . Слагаме битова химия и се чудим защо хляба е синьо-зелен ! В чия полза работи евроХейския съюз се пита в цялата задача ?

17

Анонимен

преди 6 години

Тоа асистент явно има огромна носталгия по Соц-а :)Сега никой няма да го спре да емигрира в Северна Корея или Венецуела.Да отива там да ги лъже.

16

Анонимен

преди 6 години

Абе къв е тоя ***??? 18% глутен катов бялата пшеница...абе льоьло...и ти ли си си вземал изпитите с нещо друго освен с акъл. В бялата рафинирана пшеница, съдържанието на глутен стига 80%. А за смилането на лимеца с обвивката, направо разби, ами нали точно това е едно от добрите неща - да не се бели, рафинира и т.н. а да се мели направо цялото зърно, за да се запазят максимално качествата. Виждал той истински лимец смлян, жълт??? Ела да ти покажа какво става като се смели зърното...

15

бесна мечка

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВНапълно сте прав. Аз мога да ви дам пример за кашкавал. Купен от магазин и се води, че е "качествен", скъп и домашно приготвен. Слагат се на две филии еднакво количество кашкавал. Слагат се филиите в фурната и печеш. Купения почти не си променя цвета изтича от филията като течност, а домашния се е запекъл и няма течове.