16

Анонимен

преди 6 години

Хитрува като Тодор Живков.

15

Ха ха

преди 6 години

До ШопДа, великите руски хакери, от най-примитивната *** в света:)))Подхвърлиха на НАТО Ердоган като мишена. Не знам кое е по-лошо за НАТО, дали гафа който направиха, или пък допускането руснаците да им направят такъв номер. И двата варианта са позор, говорещ за тотална некомпетентност.А защо забравихме ученията в Румъния, на които нашите войници отказаха да стрелят по мишени с отличителните знаци на руската армия? Обаче скандала беше микро, защото политиците ни си затраяха.

14

Анонимен

преди 6 години

За Турция е много важно да чуват и подобни гласове от страни членки на ЕС. Турция е в отлични отношения единствено с България и Азербейджан. Да не забравим и Русия. Със САЩ отношенията никога не са били толкова студени.

13

Анонимен

преди 6 години

На Ердоган въобще не му пука за "подкрепата" на Борисов, Турция не се нуждае от подобна подкрепа. Медиите разгласяват новината, заради Европа и за вътрешна употреба. Европа утре при турски действия срещу България, може да си умие ръцете с приятелството на Бойко с Ердоган. В Турция електората се радва, че ето и комшиите които са в ЕС, подкрепят вожда им.Политиката на Бойко спрямо Турция е правилна, но далеч от достатъчното за гарантиране сигурността ни.Трябва Русия да бъде спечелена на наша стр

12

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Боже, колко мъка има на този свят. Доживях бивша мутра, пожарникар, лекция да изнася. На мен са ми изнасяли лекции белокоси професори, написали учебници, книги, научна литература, с публикации в чужбина, участници в международни синпозиуми и конференции. А сега какво???? Явно матряла в тази държава това заслужава.

11

Анонимен

преди 6 години

Това ще попречи на плановете му за подмазване към Брюксел. Току що успя да се разцелува с Юнкер и да го прегръща с такава любов, ще кажеш че е чичо му от Банкя, и сега към Турция се завъртя със събути ***. Доклада на ЕС беше шамар за вечно кланящата им се България, а този докато си се прегръща с Юнкер и се кланя на Турция, не са направили нищо за собствената си страна. Антикорупционните закони чакат, промените в правосъдието чакат, а те си вдигат заплатите! Некадърни но и нагли!

10

Българина

преди 6 години

Единствените на които не се поклони е своите. Те са само матриал това няма да съвши добре за него. Българина няма да изтърпи това унижение.

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

9. Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. Матей 5:9

8

Анонимен

преди 6 години

По турските сайтове пишат за България коментари от рода на "Ашколсун на комшиите".

7

Байърли

преди 6 години

"Борисов е непредсказуем, политически наивен, но хитър, с голямо его и с тъмни връзки в миналото"

6

Анонимен

преди 6 години

До 6Виждам, че имаш липса на каквато и да е рационална мисъл в празната си глава. Турцие не ни трябва като враг особено сега когато има милиони бежанци на грацниата си. Да не говорим, че военно не можем ги стигна и да искаме. Ама вие сте все много силни нали и ще ги борите с коментари :))) смешници.

5

Анонимен

преди 6 години

Много го хвалят турските медии. Ама е прав Борисов. Досега турците са спряли два пъти бежанска вълна към нас. Докато на европейците не им пука.

4

minuvach

преди 6 години

На Борисов не му остана език от ***. Ту наляво, ту надясно.

3

Анонимен

преди 6 години

До 4Както казах просто друго не ви остава толкова сте жалки :)

2

zeus

преди 6 години

Баце е уникален, слугува на САЩ, на германската баба, на Ердоган султан ;)

1

Анонимен

преди 6 години

Бойко е хитър :) много добре знае,че не трябва да има Турция за враг в момента. Ама нищо вие можете да го плюете понеже друго не ви остава :)