40

Анонимен

преди 6 години

До 36: "Княз Александър Дондуков е направил много повече за Родината ни..."...Дондуков е просто един назначен Губернатор на окупираната от руската империя Задунайская територия и по този начин е изпълнил дълга си към Русия, а не към Родината ни !

39

До 36

преди 6 години

Толкова простотии на едно място,невероятно.... Да не забравяме,че другарката от Самоков е от партията на другаря от Правец,както и всички други политици от 9 септември насам.

38

Анонимен

преди 6 години

Абе по важното е че си делнаха милионите с техната фирчмичка а това че не са направили нищо си е отделен въпрос. Вместо да правят табели да бяха се вдигнали 100 000 човека и да бяха отишли на московска да бяха ги изкарали от там оня зъбавият и фандупкова и да бяха ги обесили публично на Бул. Дондуков. Само така ще разберат селянжърите че майтап с хората неможе да си правят и да им ограбват данъците. Но това ще се случи през следващото хилядолетие когато хората разберат че бай Тошо е умрел!

37

13

преди 6 години

DESET MANDATA- ZA NEIA CHTE GLASUVAM!!BOUCI SKAPANI!!!

36

Врабче БГ

преди 6 години

Княз Александър Дондуков е направил много повече за Родината ни България,отколкото който и да е български политик,включително и Фандъкова. Само Тодор Живков се е оказал най-свестният ни управител след 1954г. Да се преименува ул.Дондуков с Фандъков,означава гнусни шопски ценности,от неблагодарни и себелюбиви,русофобски българи шопи. Дано да не стане това,защото не е хубаво.Против съм да се преименува ул.Дондуков на Фандъков.

35

нали!

преди 6 години

Работниците в България винаги са били с две леви ръце. Какво тогава се чудите, че строят калпаво?

34

Анонимен

преди 6 години

За момент си помислих, че е сериозно и се зачудих къде ли съм прибрал бормашината, за да си направя автолоботомия с една дупка за вентилация. Ами да - такава е волята на народа! От днес ще бъде бул. Фандъков! И ще ни вълнува като Бойкоградско море, което преминава покрай Борисовата га дина покрай Висшата школа за безработни до Народното заеание!

33

Анонимен

преди 6 години

Е и какво от това ? - НИЩО !!! и като си поплювкате и попръжате в нета и нещо променихте ? - изляхте си гнева в-ху клавиатурата и ви мина .

32

Анонимен

преди 6 години

Бул. Фандъков - дано остане от сега нататък с новото име, защото заслугите на Фандъкова са много по-големи от тези на Дондуков !

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Резултат е от 10 годишния автогеноцид наложен от гербаджийте. Те ше носят историческата вина.

30

Анонимен

преди 6 години

Българите се провалиха като нация. Ситуацията е такава, че оттук нататък е късно да се формира национално съзнание... Българите са просто сбирщина хора без колективен национален интерес, което може би е в резултат от 500-годишното османско робство, но и това не е сигурно.

29

Гурбетчия

преди 6 години

Жалка картинка българска.Била направила това,направила онова.Ами нали това й е работата.Смешковци.

28

Анонимен

преди 6 години

Калпаво строите вие бачкаторите, не Фандъкова! Защо се сърдите на нея, след като вие сте си оставили ръцете по улиците на София.

27

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ-Крадци: направо без пари е излязъл ремонта, стига сте мрънкали. Можеше и изобщо да го няма булеварда. Дупка, да гледате , какво става от другия край на Земята.

26

Анонимен

преди 6 години

Магистралата на Лилянка ли ще я кръстите или на ТИКВАТА ? Болни мозъци у.оди

25

Анонимен

преди 6 години

Дииз хоуз ейн лойъл

24

Спаси София пeдаli

преди 6 години

Спаси София - тролска организация на кръга около бившия кмет Мафиански. Състои се от 3 члена, всичките абсолютни специалисти по всичко, говорителя им избутал колеж за билбиотекари се представя за "Спасил метрото"

23

Анонимен

преди 6 години

има ли фандък,фандъкова е там ,хахаха,майтап бе уилии

22

Анонимен

преди 6 години

Бе, значи оградата на границата е много евтина, в сравнение с бул.Дондуков, само 1 милион на километър.

21

Андрешко

преди 6 години

Яко крадене парите на данъкоплатците 7млн.лв на километър,а представям си от магистралите колко краде това мафиот.ско правителство...