10

Анонимен

преди 6 години

То на Украина стана това заради санкциите,когато има санкции има ръчна за прехвърляне,то и така си има и ръчна по значителни предавки,но за зацепване няма оправдание за смазки.

9

Анонимен

преди 6 години

Малий сърбите ако влезнат в ЕС не знам как ше го преживеят нашите *** от бйесйепету :)))

8

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

7

Един българин

преди 6 години

До: "Браво"Не го каза много ясно това което мислиш, но горе-долу мисля че те разбрах какво искаше да кажеш.С други думи, докато България е разкрачена между два стола и пада по средата, то Сърбия пие от две крави мляко и си гледа личния интерес.Това е според мен по-ясно казано.Имай предвид, че Сърбия няма и не може да следва руската политика.Ако я следваше, то сръбският премиер нямаше вече да е премиер а сигурно щяха да я вкарат в затвора за нещо си (все ще измислят за какво - лош морал).

6

Пич

преди 6 години

Ще избирате Ана, ще избирате. Иначе ще седите разкрачени, както ние седим от 20 години, и ще ви ..т и от двете страни.

5

Анонимен

преди 6 години

Точно така заставиха Украйна да избира, Янукович не беше съгласен и се видя какво му спретнаха.

4

до номер 2

преди 6 години

И как е уважаваща себе си държава като хем ближе Русия, хем иска да ползва благата на ЕС. Това няма как да стане. Ако забравят Русия имат шанс да станат независима държава, а не една руска губерния каквато са в момента.

3

Анонимен

преди 6 години

На Европа не им трябват още руски троянски коне в съюза. А Сърбия ако много се прави на велика и независима може да остане и без Войводина.

2

Браво

преди 6 години

Сърбия остава уважаваща себе си държава. Не се управлява от слуги. За разлика от една съседна на нея държава, в която половината управляващи дърпат към Руската мафия, а другата към Американската. И никой не мисли за народа.

1

Паткан

преди 6 години

Когато патица иска да седне на два стола едновременно, се получава така че сяда между два по средата където стърчи нещо.