54

БитКоч

преди 6 години

Обръщайте в битове, щото всичко друго пада . Утре

53

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДа наистина е много дребен играч, не става нищо от него само някаква абревиатура без съдържание. Китай с 37 трилиона долара вътрешен дълг им е достатъчен да ги потопи за няколко часа.

52

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

КОЙТО ИМА ПАРИ В УНИКРЕДИТ ДА ГИ ТЕГЛИ. БЪЗИКАМ СЕ БЕ АКО СА ВИ В ОББ ПАРИТЕ ТОГАВА ГИ ТЕГЛЕТЕ. БЪЗИКАМ СЕ БЕ. САМО АКО СА ВИ В РАЙФАЙЗЕН ГИ ТЕГЛЕТЕ. БЪЗИКАМ СЕ БЕ. КОЙТО ИМА ЗАЕМ В КРЕДИСИМО ДА НЕ ГО ПЛАЩА НИКОГА

51

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ РУСНАЦИ ДА СИ ОБЪРНАТ ПАРИТЕ В БИТКОИНИ ТАМ Е СПАСЕНИЕТО ;)

50

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

ЗАБРАВЯШ ЕДИН ДРЕБЕН ИГРАЧ. ИМЕТО МУ Е БРИКС

49

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА"ТО ЩЕ СТАНЕ ЗА ЕДИН ДЕН БАТЕ. УТРЕ ЩЕ СЕ СЪБУДИШ И САМО МОЖЕ ДА СИ БЪРШЕШ ЗАД%$А С ТАЯ ВАЛУТА"Ще стане бате, ама преди това рублата ще се разменя за 0.00000000000000000000001 долар. Така че когато стане това вече ще мога да очаквам и твоите предсказания.

48

Анонимен

преди 6 години

Преди малко в Биг Брадър..Оная откачената Луна вика на Динко; Донеси ми куфара, отвори ми вратата!И Динко: Ти да не си пила нафта, ***! Муахахахахахахахах....Динко цепи мрака!

47

до 54

преди 6 години

Казал си много истини батко... така правят тия

46

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

до 50ТО ЩЕ СТАНЕ ЗА ЕДИН ДЕН БАТЕ. УТРЕ ЩЕ СЕ СЪБУДИШ И САМО МОЖЕ ДА СИ БЪРШЕШ ЗАД%$А С ТАЯ ВАЛУТАДо 52ОБРЪЩАЙ НА БИТКОЙН БАТКООО

45

до ХА-ХА_ХАААА

преди 6 години

Бачи, кога ще става това, да обръщаме ли в злато ли, в биткойни лиии кво да правим

44

Анонимен

преди 6 години

СТИГА ПРИКАЗКИ!!! ИСКАМЕ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ И ТО ПРЕДИ КОЛЕДА, ЧЕ ЗА КОЛЕДА ПРАСЕТО ДА Е ГОТОВО ВЕЧЕ :D

43

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЩе ти повярвам на всяка твоя дума когато те видя как подминаваш без да я вземеш от тротоара една 100 доларова банкнота.

42

до 45

преди 6 години

Ей ти си мн умен бате. Той строи, да - ама строи върху руини.Неговата фирма се хвана и изчисти руините от кулите близнаци. Може да го провериш. Няма да се очудя да има голямо участие в новата кула.Той има развит бизнес за чистене на руини - тука схемата е следната: Гъта пхенян, присъединява го към ЮК и влиза с компаниите да чисти и да строи. УДРИ БАКьО ТРЪМП

41

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е толкова неуравновесен и глaмав, че смята Путин са добър приятел на САЩ и като нищо може да му даде и ядреното куфарче да си поиграе с него.

40

Анонимен

преди 6 години

Тръмпи може да почне каквото си пойска, въпроса е как ще свърши всичко: Ще се вее Руското знаме над Белия му дом!

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя цял живот е строил. Не вярвам да се обърне и да започне да руши.... Това са разни внушения.

38

НостраДанчо :D

преди 6 години

По принцип всичко е възможно на този свят. Може да падат бомби, може никога да не падат. Аз като един гадател, бих се произнесъл, че е по-вероятно да падат бомби рано или късно.Ама те са падали доста през студената война (под формата на тестове) и сме живи, така че пийте една ракия, мийте краката и по леглата.ПС за всички които се чудят, ще кажа едно - аз съм Ностра Данчо, защото съм Данчо от Коза Ностра

37

Наркозното Събрание

преди 6 години

Бакюф тръмп е дрът търбух, на него малко му остава на тая Земя - защо да не си напраи шоуто щом може? Давай БАКьО тепай ги!

36

SpaceX

преди 6 години

За предстоящето изстрелване на "Зума", което засега е насрочено за петък, 17 ноември, в 03:00 ч. българско време, научихме едва наскоро - преди месец. Отдавна не се е случвало в САЩ да "изскочи заек" - т.е. мисия да стои дълго време под прикритие и да научим за нея толкова скоро преди изстрелването. Знаем също така, че изпълнителят на "Зума" е Нортроп Груман. Но нямаме никаква идея кой е поръчителят. Нито една правителствена агенция в САЩ не си е признала, че стои зад "Зума".

35

То6

преди 6 години

Стига писахте глупости в тези статии. ВИЖТЕ КАКВО ПИШАТ ХОРАТА ПО-ДОЛУ.