83

Василев

преди 6 години

Селяни прости, нали знаете че от името на ЕС и европейските политици говори САЩ-властелина на Новият Световен Ред!!!Путин и Ердоган се договарят , а какво ще става в Сирия и дали ще има споразумение, това е само от прегоративите на американската свръх интелигентма дипломация!!!Агент Тед Грифин!ЦРУ!!!

82

Василев

преди 6 години

Спокойно селяни прости, САЩ и НАТО никога няма да ви предадат!!!Папкате си еврофондове, ползвате европейските пазари и инвестиции, може да пътувате в белите страни и да работите като бели хора!!!Какво искате повече от това, дряновица ли???За важните несбъднати неща в държавата само вие носите отговорност и никой друг!!!Дряновица ли искате, или искате немци да дойдат и да работят вместо вас и те да спазват законите вместо вас???Агент Райън Грийвс!ЦРУ!!!

81

Пешо

преди 6 години

Спешното обаждане е от Пеевски!

80

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че не ние сме създавали кризите. Вярно е обаче и това, че един български външен министър, Николай Младенов му е името, беше събрал на българска територия някакви идилци и други умерени опозиционери, и ги беше наименувал "Приятели на Сирия". Борисов може и да е забравил, но това стана не кога да е, а по време на първия кабинет на ГЕРБ.

79

Суджукопроизводител

преди 6 години

До Adolf EichmannИзвади си пръстите от контакта и бегай при проф.Христов за диагноза

78

Василев

преди 6 години

Добър вечер селяни прости!!!Не съм чел новините, интересува ме другарката Корнелия Нинова съгласна ли е да няма давност за престъпленията извършени по време на приватизацията???Агент Крис Патерсън!ЦРУ!!!

77

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевЗа догодина ще го покрием от продажба за кюрдите.Обаче има нещо което в ЦРУ не знаете, парите не запълват дупката в бюджета.

76

Анонимен

преди 6 години

Ей,бъзливия Суджук,заградете с мрежа ромския квартал в Овча купел,защото вашият електорат замеря с павета колите.Вчера щяха да утрепят мой близък.Идвам с павета пред министерски съвет,ако щете ме трепайте,вашта кожа!

75

АНТИ

преди 6 години

Борисов: Путин и Ердоган решават...-------------------------------------------------------Решава тоз който има пари.Щом нямаш пари, какво ще решиш ти бе ?!Ти нищо не решаваш.

74

Анонимен

преди 6 години

Е ГОЛЯМО ШУБЕ. НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ТИКВА, НАЛИ КАЗВАШ, ЧЕ НАРОДА МНОГО ТЕ ОБИЧА. 0ЩЕ ПОВЕЧЕ АКО ТЕ ВИДИ В ДЪРВЕН КОСТЮМ. ТРЕПЕРИ МР***СНКО!!!

73

Анонимен

преди 6 години

Защо няма ни дума за разследването на ББС (BBC)относно изтеглянето на джихадистите от Ракка? За малката *** тайна на американците - за военните инструктори от сащ при джихадистите и прочие?Да видиме сега, как сорос-троловете ще кажат че ВВС е проруска или какво ли?

72

Василев

преди 6 години

Тихо бати Бойко, че от профажбата на оръжие в Сирия покриваме дефицита в бюджета!!!Агент Анди Хюз!ЦРУ!!!

71

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорДа. Добре, че дойде ген. Радев.

70

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Политик по-малко... - ДЪРЖАВНИК - повече...

69

благодарим ви

преди 6 години

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

68

Анадолски

преди 6 години

"Случайно назнайвам руски и случайно днес гледах съветска, пардон руска телевизия. Цитираш едно към едно пропагандните им опорни точки. Рашките да си гледат техните манерки, които им запалиха *** и отделно са банка кадри за даешите..."Шаро, това го гледах по турските новини заснето от BBC!!!Та Шаро да те питам като ти хвърлят кокъл господарите ти, въртишли опашка:-)

67

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

минавам да питам дали некой ше постне нещо относно факта че последното становище на МО на РФ е илюстрирано с скрийншоти от флайт симулатор

66

Суджукопроизводител

преди 6 години

До От протоколаШшшшт! Не прави антиреклама на родното производство.

65

****

преди 6 години

Този т..ак нямали да се изцепи пак,че четвърти папа го е галил пак по празната крат..на?

64

От протокола

преди 6 години

До СуджукопроизводителАми той затова олаби халката и се прибра по спешност. И тиквата да спрете....че няма кой да пере