19

ivailo

преди 6 години

За нещо толкова незначително, такава дълга статия...

18

Анонимен

преди 6 години

Тиквата дорде боядиса панелките прилепите и старците ще изпукат зазидани вътре.

17

Анонимен

преди 6 години

Има неразбиране на проблема сред жителите на цитирания бургаски квартал защото аз като живеещ в същия и обитаващ панелка, мога да Ви кажа, че жителите му, не са много читави хора! Те са част от онези 80% които депутата Иво Христов намери за дебилни!Иначе за прилепите какво да Ви кажа, следващото лято ще разберем. Ние и сега изобилстваме от тигрови комари и миризливки а без тях не знам как ще е!

16

Драган

преди 6 години

Дайте и да съдим тези дето избиват *** в домовете си *** държава с малоумно население !

15

Ех, значи.....

преди 6 години

Днес-това, утре Батман ще зазидат някъде....

14

до 10

преди 6 години

Незнаието не извинява от отговoрност.

13

Анонимен

преди 6 години

До КелешВече не сме и няколко милиона останали в тазу пркажена държава.

12

Анонимен

преди 6 години

до 10Не ние осигуряваме прехраната на комарите, а сатанинското животно се грижи да са по малко, т.е. се грижи да осигуряваш прехраната на по малко комари.

11

Кунтришано

преди 6 години

Келешш, замисли се по добре! Какво значи да те зазидат в някоя бетонна стена а келешш?

10

Батман

преди 6 години

Строителите са прости и неграмотни турскоговорящи роми,събирани от кол и въже от всички части на страната и изобщо не вдяват за кво иде реч.....

9

Келеш

преди 6 години

Тъжно е, че някого го е грижа за живота на няколко прилепа, но не и за живота на няколко милиона българи....

8

Анонимен

преди 6 години

Щом са защитен вид е престъпление, фирмите да бъдат съдени. A от морална гледна точка не е хуманно да се зазидват живи същества. Панелките са до време ,а прилепите са нужни за биологичното равновесие, Не може безконтролно да тъпчем навсякъде, където ни попадне санирайте друг блок където няма прилепи малко ли панелки има.

7

Анонимен

преди 6 години

Принципно от строителна гледна точка нито усложнява работата нито оскъпява строежа, само че изпълнителя трябва да е запознат със същността, единствената причина да не се направи това е че изпълнителя не знае за това .Т.е. много от грешките не са умишлени а от незнание.Нищо не пречи да бъдат информирани тези които не знаят.Така се прави винаги, така се развива професионализъм.Тука строителите нямат никакъв комерсиален интерес, да не го правят както трябва.

6

Анонимен

преди 6 години

Не може да се зазидват, абе не се наядоха на пари и суджук капиталиститe. Толкова време нямаше проблеми и прилепите пострадаха от евро-ценностите на психясалите либерали Меркел и Юнкер са виновни Вън ЕС от БГ.

5

рече и отсече

преди 6 години

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е!

4

Анонимен

преди 6 години

Доста съм изненадан ,че не е решен този очевиден проблем ,и че строителите не са наясно с това ,и че няма измислени правила как да се постъпва в такъв случай.А живущите може да имат всякакво мнение, да не забравяме, че има и хора без никакво образование.Така, че за тях е приемливо липсата на основни познания.Но строителите поне трябва да имат някакво обща култура, все пак се изисква професионализъм.А професионализма се създава на основа образование.

3

Грую

преди 6 години

Зелените, веганите сега и тези спонсорирани от ... явно те са вредните за развитието

2

Румен

преди 6 години

главите ви раждат всеки ден само глупости

1

Анонимен

преди 6 години

Човека е вреден за цялата планета, нет человек - нет проблем.