132

Анонимен

преди 6 години

И какво , щом времето на Бъфи изтече ще ни предложите този ли :) Имам по добро предложение :) И то такова на което няма да може да откажете :)

131

Слави мутрата

преди 6 години

И 2000 мало...умници след него. Боже,Божееее...80% де....ли,ли? Май,че са повече...

130

Анонимен

преди 6 години

До пешо биратаЛичи си, че си от неграмотните ***.

129

пешо бирата

преди 6 години

алу, образовани ок, душичката му е малка на българина. като е образован няма да краде ли, бре. докато не ме изберете мен, няма да се оправим. Проблема е, че хвърлих паспорта и не ме вълнува ***. Къв българин съм аз като друг българин гледа да ти изпие кръвчицата.

128

Байфидан

преди 6 години

Бас държа, че 7/8 от тези 2 000 за нищо не стават.

127

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо. Дано му успее идеят. Това с младите, които са стартирали в чужбина, е нещо, за което се овори от много време. Може пък да стане.

126

изнервен

преди 6 години

Предлагам кастинг за име на партията на Трифчо. Да започнем например с "ЧАЛГА".

125

Анонимен

преди 6 години

Този *** е еманация на чалга манталитета, прос.тотията и балканщината която ни залива всекидневно.

124

седем,осем и ще си..

преди 6 години

Кои са тези преуспели бизнесмени-чалгаджии от Харвард, Йеил и Оксфорд, които желаят да ни управляват под скипъра на този селянин? Млади меринджеи еврокомисари? Слави- министър на културата и гожорител на правителството на Чалгарословашка Славочалгария !!!! Смеххххххххххххххххх!!!!!!!!

123

аман

преди 6 години

тоя циркаджия ще се кандитатира ли за премиер или ще гледа да не изтърве чалгаджийското си предаване а пък друг да върши черната работа.и друго .кои ще му са режисьорите -*** и *** ли.кат зема едно дърво .*** смотан

122

Анонимен

преди 6 години

Най новия проект на ДС ченгетата винаги намират кой да принъкнат във власта,и много мераклий за власт честито да ни е.

121

ядосан

преди 6 години

Ако не можете да дадете рационални предложения просто си затворете устата!Аман от разбирачи!

120

Анонимен

преди 6 години

Бих искал,да помогна на странта, но за съжаление, не знам как ...

119

Уф,

преди 6 години

този пак изпълзя: много недостоен човек; като си спомня подигравките му към мечтите на измъчените българи след 1989.....но веднъж не се подигра на БКП/БСП.. и стана ясно.. били са троянски коне в еуфорията след 1989.. подставени лица..КУКУ.. българи-юнаци.. и се "пръкна депутатът Курумджиев от БКП/БСП.. Сега Трифонов.. след него- другите момчета.. Но има Провидение: да мачкаш надеждите на хората с подигравки.. утежнява кармата...

118

Unufri

преди 6 години

До 138: Ти как ги измери тези проценти? Откъде ги взе?

117

anon

преди 6 години

слави, слави... не разбра, че хората които те харесват са генерално не хората които трябват на родината за да се оправят. никой смислен човек не ти харесва нито "изкуството", нито персоната, нито житието (до колкото го показваш)- и съответно няма да ти пристане. аз не знам какви хора са си пуснали цв-тата при тебе, но знам, че никой смислен човек от тази среда няма да ти върже за нищо защото... тези неща така не стават и не се правят от хора като тебе... пей си чалгата и не се изживявай..

116

Остап Бендер

преди 6 години

Слави, нещо за офшорки да имаш да ни казваш?

115

Б

преди 6 години

казвам ви го като имигрант от "старата" имиграция много хора напускат България, но само *** се връщат !ако изме-тта която ви докара негово комарджийско величество не ви стига - гласувайте за клоуна на Руперт Мърдок

114

ист русофила.

преди 6 години

Слафчо, запиши *** и мене. Аз съм кален в борбата пратив фашизъма, но не против копитализъма, защото унука преватизира една фабрика.Червен съм Слафчо и съм плешив - приличаме си. Верен съм на партията, ще бъда верен и на тебе.

113

Познато

преди 6 години

При другаря царя вече ги видяхме такива, които дойдоха от чужбина и бяха много преуспели. Накрадоха се доста добре, защото в чужбина явно не им минават номерата така като тук. У нас рядко ще се намери някой да се стреми към властта и да няма намерение да краде.