18

Анонимен

преди 6 години

Този *** с малко име професор, какво ли би казал, ако от Сърбия дойдат у нас 10 лекари без всякакви предварителни съгласувания и тръгнат по селата да преглеждат хора на мегдана? Ще ореве света, че става диверсия.Този ***, който нарече М. Захарова пикла без цици в национален ефир, днес е поканен отново в телевизия, за да продължи с персоналните обиди по отношение на чужд дипломат. Ако за първия случай допусках, че се е изтървал, то този вече показва, че става въпрос за нагла провокация.

17

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоз *** ?

16

Анонимен

преди 6 години

Ако това е изказа на професорите, какъв би трябвало да е изказа на простолюдието и неуките. Oтнемете му титлата на тоя псевдо-учен и да си обогати речника тоя ***. Руската говорителка има 4 пъти повече познания от тоя плосък мозък.

15

Анонимен

преди 6 години

По този въпрос с евреите се разшумя,а те нещо мълчат,но тъй като са осведомени открай време знаят ли кой дегезиран козметично понапудрен бил първия Х издал такива заповеди още 32-33 год. и 45 год.взел та изчезнал за изненада на всички зазяпали се по разчети и не видяли кой го пратил.

14

Анонимен

преди 6 години

Не ми е ясно в що за държава живеем? Не е ли в ЕС територията с най-великите ценности? Как в тези ценности се вписва един професор и бивш министър да излезе по национална телевизия и да заяви за една жена, че е "пикла без ц.ци". Като прибавим факта, че тази жена е дипломат на една от най-силните страни в света, как да характеризираме изказването на този "учен"?А как да си обясним, че седмица по-късно той е поканен отново в телевизия за да повтори простотията си?

13

Краси

преди 6 години

Това не е Божо,а доносникът на комунистическата репресивна ДСБожидар Димитров.Стига сте ни занимавали със 73год.дядо-да си гледа старините и пенсията.

12

Анонимен

преди 6 години

Божо ако е историк Боко Тиквата е летец - изтребител. дадоха азбуката на макетатa и евриете на Путин Божо е издънка на маке и сръбкиня.

11

Анонимен

преди 6 години

Защо се дава трибуна на тоя кукумицин и ксенофоб, вече стана патетично. Tоя каруцар ако е професор аз съм космонавт тоя и Винету май не е прочел.

10

Анонимен

преди 6 години

Божко е най големия Македонец

9

Anonimen

преди 6 години

Podobre da si mylchesh shtoto si poumen togai...mnogo dryndorish ne znam shto oshte te tyrpat

8

Анонимен

преди 6 години

Плоска като дъска :))) евалата Божо, както се вика в гърдната обиколка се е метнала на баща си

7

Анонимен

преди 6 години

Все пак ГЕРБ и Атака искаха да съборят паметника на Съветската армия и плащат на мутрите да го мацат. Захарова се ядоса и им го каза.

6

Анонимен

преди 6 години

Bulgaria ON AIR е направила излишно интервю.Този човек в последните години изглупя и бръщолеви небивалици.Страда от някаква мания за величие.

5

Анонимен

преди 6 години

"Говорителката е микрофон..." Тоя освен с друго, е скаран и с техниката. Микрофона си е микрофон, а звука идва от говорителя. Микрофона е невинен.

4

Анонимен

преди 6 години

Борис 3 и царедворците приемат закона за защита на нацията който е за избиване на евреите и комунистите. БКП губи много българи и партизани загинали от слуги на царя и Хитлер а Хитлер е убит от СССР и така СССР спасява косвено и България.

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя изкуфял дър-так освен да разпали война на балканите друго няма да свърши.

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя е трябвало я макетатa я сърбите да му теглят и един куршум та да миряса, освен да сее вражди и раздори за друго тоя не става. Hека руската говорителка го осъди а после и Путин а после и Медведев съд до дупка за тоя селски бек Ии едно полониево чайче.

1

Гюбтер

преди 6 години

Газублизещ пллазмодий,изкуукала пенсия