33

плазгуня

преди 6 години

Летните вече се плезгат.

32

Некой си...

преди 6 години

Останалите караме с DUREX.

31

селин джър кунен

преди 6 години

Огромните опашки по гумаджийниците .Това такова ммта на идята.Инъче гуми ...бол.

30

До Край

преди 6 години

На минус десет лятната гума е като пластмаса. Не е вярно, че спира по-добре. Всъщност лятната спира по-добре само на горещо и мокро.Всесезонките са ок ако нямаш претенции за пръхкав сняг.

29

Край

преди 6 години

Шофьора с 30 г. стаж е прав че не трябва да се кара с летни гуми НА СНЯГ. При сухо и мокро време летната гума спира по-добре от зимната даже и при -10С. На сняг лятната гума не спира - спира ви мантинелата или този отпред.

28

Будинов

преди 6 години

Много точен коментар.Имате пари за цигари и кафе а за гуми нямате.Стойте си в къщи. Анонимен

27

Анонимен

преди 6 години

Необяснимо за мен до ден днешен е как може всеки селянин да даде 1000 лева за телефон, но не може да инвестира в нещо, от което пряко зависи неговия, както и животът на много други хора!!!!

26

Budinov

преди 6 години

Ами кой те кара да купуваш от Бг гуми бе пич.Сега имаш хиляди възможности да си поръчаш от където ти е кеф.Неще мрънкане,иска се сивак. о ДО 14

25

Анонимен

преди 6 години

Само в България и Русия се кара на запалени светлини, побеже мафиотите си назначават депутати. В нормалните страни нееее!

24

Анонимен

преди 6 години

Никога не карайте с летни гуми през зимата. Причината е проста. Летната гума е с по твърд каучук който през лятото сдобива еластичност но през зимата става като пластмаса. Тази пластмаса ще ви изиграе лоша шега особено в минусувите температури. Ако направите една проба с летни и зимни гуми ще видите че зимната гума в студа стои еластична и спирането с нея е на по късо разстояние. Докато с летната ще се носите като шейна. Това ви го казвам като 30 годишен професионален шофьор.

23

Фитипалди

преди 6 години

"2/3 от българите карат със зимни гуми на пътя! А останалите?"Останалите ходят със зимни обувки.

22

Край

преди 6 години

90те години гумаджиите подведоха българите, че трябва да карат с два комплекта гуми. От тогава И мишлен и нокиан и гудияр и брижстон и ханкук и континентал и пирели и фулда и Йокохама направиха ДОБРИ всесезонни гуми. По-скъпи са от зимни/летни но са по практични и по-разумния избор.

21

Анонимен

преди 6 години

Който причини ПТП заради летни гуми, да му се налага двойно насазание!Когото се наложи да издърпват от пътя зимата заради летни гуми, да плаща в троен размер спасителната операция, а който затвори планински проход - в десеторен!

20

Край

преди 6 години

Долните предимства на всесезонната гума са усетени от 90% от американците /без Аляска/.Сигурно ще бъдат оценени и от вас НО дотогава ще робувате на максими като "Зимни джапанки няма" "Колите са мерцедес и всички останали" и пр. мъдрости на деда ви.

19

Анонимен

преди 6 години

А те са го изтрили 12-ти, жалко, хубаво беше да стои, за да видим всички, какви хора има.

18

Анонимен

преди 6 години

Да го дyxaт бедните! Колите с летни гуми дасе спират от движение до пролетта, а водачите им да се глобяват със стойността на 4 нови зимни гуми!

17

ДО 14

преди 6 години

Не се прави на син на Депутат .Човека ще си кара с каквито има гуми , щом са в стандарта .Я ми кажи ти сложи ли зимни гуми и коя година са ?Защото зимна гума в България се кара ЕДНА Зима и след това е с качеството на лятна , това е двойния стандарт на ЕС - за тези пари продават *** по-зле от летна гума .

16

Край

преди 6 години

Всесезонните гуми са най-безопасния и най-практичния вариант за кола до 200 к.с. за НОРМАЛЕН човек дето живее до 800 м. надморско равнище в България.1. всесезонната гума е по-добра на мокро и на сухо от зимната при всички градуси.2.всесезонната гума се износва за 2-4 г. и даже и на сняг е по-добра от 7-8 годишна зимна гума. 3. всесезонната гума не я изненадва снега /както може да стане с 18 % от горните дето още не са сменили гумите.4. всесезонната гума не ви реди на опашки в кампании.

15

Радев

преди 6 години

тировете с какви гуми карат

14

са

преди 6 години

До шоферДърта гума е след 8-та година,а ти сигурно си такъв шофьор,както си го написал!!