167

Анонимен

преди 6 години

Нещо за офшорните сметки на Червено гербера ,за братовчеда му Продан Борисов и фирмите на Бахамите .

166

Пророк

преди 6 години

Тъй рече Той, да се свети името Му! Над него е само Оня началник!

165

Анонимен

преди 6 години

Поименно товариш Барисав по именно иначе никой няма да разбере, че замесените с наркотрафик и купуване на гласове в НС са отявлени русофили.

164

тонката

преди 6 години

ДА СЕ ЗНАЕ!Важното е,че с делата си Бойко е харесван от ЕС и НАТО,а на другарите кога за малко бяха на власт им спряха всички европари.!Така ли е?

163

Един от Северозапада

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТМомче, много са те надъхали от младежкото Герб, или солидно са те спонсорирали. Както и да е.Изборът да служиш на Герб или да продадеш душата и съвестта си, си е твой. Впрочем, очаквам в следващия ти коментар, да съобщиш, че в резултат на направеното лично от Борисов, 3 милиона икономически емигранти ударно се прибират в страната, защото тук , след 8 години управление на Борисов, нещата коренно са променени.При Герб няма корупция рекет, инвеститорите отвън напират да инвестират!

162

Анонимен

преди 6 години

Добър вечер, 80%! Една добра новина за Вас! Утре, на женския пазар, комисарката Корни ще продава метли... ..советские, актябърские! Специално за световното в Расия дагадина.. ...палят на четвърт и фърлат къчове, битер парламентарния контрол! За левите дето не могат да яздят, промоционално ще ги яха самата комисарка (смятам да се запиша!)

161

Анонимен

преди 6 години

Първият замесен. ***.илът от Банкя.Амфетамини за Турция преди години ,днес амфетамини за ИДИЛ .

160

Vassil

преди 6 години

Откога затворниците имат право на глас?

159

Анонимен

преди 6 години

Наркодилъри в парламента.Депутати сутеньори.Бахмауму

158

Анонимен

преди 6 години

Чудя се, дали наистина Борисов си въобразява, че ще бъде някакъв фактор по време на европредседателството.Ако е така, много се заблуждава.

157

Анонимен

преди 6 години

К`ЪВ ГЕНЕРАЛ, БЕ. ПОЛИЦЕЙСКИ ФАНТАЗИИКАТО ОНЕЗИ ГЕНЕРАЛИ, КОИТО СТОЯТ НА ВХОДОВЕТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ХОТЕЛИ.

156

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До АнонименАко ген. о. р. Б. Борисов беше разбъркал ***, ЩЕШЕ ДА УДАВИ В СМРАД ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. Бойко им обърква сметката чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989 г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопира не и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка

155

Един от Северозапада

преди 6 години

Половината тук са на възраст, под 30 години, надъхани и платени , за да пишат колко е направил Борисов...Е, аз съм доста над тази възраст, жив свидетел и на "гнилия социализъм", както и на годините в началото на прехода, а и имам все още добра памет.Като цинизъм ми звучи, човек, замесен на времето в производство на контрабандни цигари, и компактдискове, да се бори с контрабанда, и корупция.А сега, по места, навсякъде точно от Герб рекетират от негово име всички заможни бизнесмени...

154

Един от Северозапада

преди 6 години

До БСП--НЕ Е ОПОЗИЦИЯ!!Абе, не знам кой е опозиция, и кой е направил повече за България, ама се оляхте в кражби и далавери . Единствения идеал на герб е "усвояването".Усвояване буквално и преносно на чужди средства, европроекти, "доброволни дарения", и др.Посочи 3 проекто на Герб, способствали да се генерират пари в Бългалия? Само 3 ??? Успяли и работещи?

153

Анонимен

преди 6 години

До Тинев - дето скандира фалшиви лозунги за БорисовЗащо Борисов да се цапа с мошениците в бсп. В публикацията е цензурирана принадлежността на замесените с наркотици и търговия с гласове депутати от бсп. Да им бере гайлето Нинова, нали се бори с корупцията на политиците и паралелните образувания в държавата. Нинова най-напред трябва да се разправи с паралелните секти в собствения и двор, а след това да бори други. Няко да вярва, че това ще се случи!

152

падружка мая

преди 6 години

До Анонимен150Защото още на втората минута ще го заядете,и ще го изкарате най-големия ***,за това!Така че,свестни хора в управлението няма,и няма и да има!

151

Един от Северозапада

преди 6 години

До НИЕ ОТ ГЕРБ 158Я помисли пак? Ше посмеете ли? Нали половината , коино ще разследвате са при вас, другата половина-в СДС, БКП и ДПС? Ами, ако се разприказват, кой къде, кога, какво? Всички заедно сте в кюпа, с тая разлика, че те крадоха на времето, а вие-и тогава, и сега продължавате, най-безочиво!

150

НИЕ ОТ ГЕРБ

преди 6 години

ЩЕ РЕВИЗИРАМЕ --ЦЕЛАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ПРАВЕНА ОТ БКП И ДС!/....нема лабаво.../ТОГАВА ЩЕ ЛЪСНЕ ЯСНО --КОЙ -КАКЪВ Е.... КВИ И ЧИЙ , ПАРИ ХАРЧИ....

149

Анонимен

преди 6 години

Автопортрет

148

нека

преди 6 години

С повече законност и БСП ще си отидат. Шумкарите в затвора и България ще пребъде за яд на Захарова началника и и цялата российска с*0*0ч.