11

чарли

преди 6 години

Посланикът ни в Белград Радко Влайков ще постави пред сръбските власти въпроса със задържането на медиците в Босилеград.Кога ще постави въпроса,защо не е поставен досега ?

10

Анонимен

преди 6 години

цялото име на Белград е "Белият град на българите", за македоноидите, които още не са стигнали тази страница от историята

9

Анонимен

преди 6 години

До :):)те в делиормана си шетат свободно анкарски агитатори из джамиите и по избори, ти за бус лекари се притесняваш, пращай ги на хуманитарна мисия из гингирлиците по споразумението, обаче без оловните ваксини, и ги предупреди, че тука част от клиентелата понякога бие докторите да не рИват после и те

8

Анонимен

преди 6 години

До бъргу6 А се разкарай с твоите глупости.Чети повече и ще си отговориш.Белград е бил български град през късното Средновековие,докато София никога не е била сръбска.

7

бъргу

преди 6 години

ок тука си прав

6

Анонимен

преди 6 години

До :):)3 Не може да става сравнение,защото българските турци имат еднакъв достъп до нашето здравеопазване,докато българите в Западните покрайнини,нямат такова със сърбите.Този край умишлено се обезбългарява от сърбите и това е сръбска,държавна политика,като кървавата сърбизация на Македония.

5

бъргу

преди 6 години

имали българско малцинство в белград или имали турско малцинство в българия а сега кое е верния отговор

4

Анонимен

преди 6 години

До Траверститна2 САЩ не е ЕС,в който Сърбия иска да влезе.Със САЩ нямаме споразумение,каквото имаме със"Здравен център Босилеград".Такова имат в писмен вид,нашите лекари,които не за първи път,са преглеждали безплатно,българи в Западните покрайнини."Лекари баз граница",също позволява тази дейност.Сърбия не се държи,като страна,кандидатка за членство в ЕС,а като неприятел на България и е крайно време,нашата държава да реагира на тови нехуманен акт.

3

Анонимен

преди 6 години

Е и като го постави,ще има ли резултат?Не,разбира се.Време е,да се покаже на Сърбия,че ние наистина ще реагираме,а не само ще си поставяме въпроси и ще си играем на "сътрудничество".

2

:):)

преди 6 години

ако в делиормана цъфне един бус докторчета турски без никой да им е раьрешил , няма ли да е нсй мслко обидно за България.

1

Анонимен

преди 6 години

тишина... чуждопоклонниците, агитаторите, комитетниците и българомразците четат писменото разрешение към международното споразумение...