133

грешка в заглавието

преди 6 години

Думата "третото" в заглавието е излишна !Явно е останала от предишният копи-пейст .

132

Анонимен

преди 6 години

В цял свят смятат средната заплата по медиана, само тук по средна аритметична. който знае какво означават двата термина, учат се в трети семестър на всяка бакалавърска степен, ще разбере.

131

Иван

преди 6 години

Пълни простотии! У нас за химикал баир няма и това ражда и ще ражда безумия в статистиките! Въпросът е до кога народа ще вярва.

130

Анонимен

преди 6 години

Едни ядат само свинско, други ядат само зеле. Средно всички ядат свинско със зеле.

129

Шикългрубер

преди 6 години

Евреите не бачкат без пари щото се поддържат и експлоатират взаимно. Супер мързеливи и прости. Тия които държат парите са по умни и напъват масата говведа. Аз по големи лентяи и празнодумци не съм виждал. За нещастие работя за тях. За *** ние сме ГОИ, ниска класа. Те самите себе си прекарват. Гледам ги по цял ден. Мръсни, проссти и мързеливи

128

Анонимен

преди 6 години

Абееееееее... може и да има нещо такова. Защо ли?! Значи идете в един столичен *или няколко супера вечерно време, паркинЗите са пълни тия коли не вървят на вода и въздух, начи пешаци няма, количките преливат от ядене и алкохол, на касите буквално ги замерят с пари, опашки има, хора пари има абе имат пари в София

127

Суха статистика

преди 6 години

99 човека вземат по 800 лв., един човек( шефът им) взема 21000 лв. Средната им заплата е малко над 1000 лв. Та така.

126

Димитър

преди 6 години

До пророка ОлегХахахахха :) Наистина ме разсмя! Браво! Тогава седет тук и мълчете, а ен сутите ви по големи от ......

125

Шоп

преди 6 години

Хем искате работника да е като робот хем искате да изпитва някакви чувства--------Само при комунизма от работника се иска да бъде робот. При всички останали видове организации на труда се цени инициативата на хората. Комунистическата уравниловка убива инициативата и превръща будните хора в апатични изпълнители.

124

Анонимен

преди 6 години

Евреите си имат палестинците за по-евтината работа. Те колко вземат?

123

Шалом

преди 6 години

В Тел Авив 1500$ е нисък наем, за коптор.....Смятай колко ни е зле с жената с 6600$ заплати.......Мисълта ми бе друга. Евреите не искат да бачкат за малко пари. Няма евреин да работи под 3000долара. Сигурно защото са ***? Защо се навивате да бачкате за малко?

122

Безпартиен

преди 6 години

Средна заплата е глупост. Аз взимам 1400 лева, а ти 600. Средно взимаме по 1000, да ама не...... Отчитайки инфлацията последните години. Сега е 2017-а. Специално за Пловдив, покупвателната способност на тези 1000 лева са като 550-600 лева през 2010-а. Който иска да ме обори. В Пловдив и производствата около Пловдив се взимат по 1000-1100 лева. В самия град в сферата на услугите е зле И заплатите са ниски 500-600 лева. Само IT външните фирми са добре със стартови заплати към 1200 лева.

121

до мн е просто

преди 6 години

Я,па тоя -само ти си бил в Израел ! 1500 Долара е наема на апартамент в Тел Авив , с твоите 9 хил шекела не знам как я караш въобще ?

120

антон кура от ямбол

преди 6 години

Брато не ми говори за Изсраел. Такава скъпотия е. Сума ти родолюбиви *** избягаха от рая и продължават да бягат.Айде холъм)))

119

пророка Олег

преди 6 години

Не бягаме в Русия защото: 1. Ако някой е ходил там знае, че ние не можем да се класираме за никаква работа. Пълно е с грамотни млади умни хора. 2. Не знаем езика, а там не са много толерантни към това.3. Не можем да работим като чистачи и миячи, щото тия позиции са заети а и не се плаща така както в САЩ напр..въпреки 4е печатат пари яко пак не могат да се оправят финансово.Никога не съм се чувствал толкова *** като в Русия.

118

Много е просто

преди 6 години

Ако сте умни ще вземате 5 по 1000.....ако сте по-нискоинтелигентни и 800 е добре.....все пак никой не ви е опрял пистолет в главата да бачкате за толкова. Сами сте се съгласили.Това научих аз тук в Израел. Евреите знаят ,че всичко е до човека. Тук средната заплата е 9800 шекела или 5000лв....

117

Анонимен

преди 6 години

До ШопШопе, не те знам колко си шоп, ама се съмнявам да си по шоп от мен.И да ти кажа - тая дървена философия, дето я водиш не води до нищо добро - прочети как са станали революциите и сакатлъците по света в следствие на такиви философии

116

Димитър

преди 6 години

До АнонименАнонимни ми приятелю. Работя на трудов договор от 2006 г. без прекъсване. На 34г съм. Мога да ти дам адреса на работното си място да се видим, но на лично.

115

Шоп

преди 6 години

Един човек може да работи дадена работа със сърце и душа само ако работи за себе си, а не за някой друг. Например занаятчия. --------Така.Ето с това мислене НИКОГА няма да получаваш висока заплата.На който и работодател да изповядаш веруюто си, на момента ще те изгони.За твое сведение дядо ми беше занаятчия цял живот, работилницата му още не съм разпродал. Презираше комунистите от цялата си душа. А аз, макар че работя на чуждо, но смея да твърдя, че работя със сърце и с удоволствие.

114

Димитър

преди 6 години

До АнонименЛошо е че рублата девалвира и сега си го изкарват на нас нормалните Българи!Тавариши, защо не емигрирате в Русия, а само на запад? Ходетеб по руските земи и ни пращайте рубли, да подпомогнете държавата. Не стоите зад компютрите като мишки, работете!