22

Анонимен

преди 6 години

А в съседната статия пише как Москва натиснала бай Топшо да си ходи.Бакърджиев, ти къде си бил по това среме - пред телевизора ли?Всички от СДС сте за разстрел! Всички! Вместо да промените България направихте всичко възможно да развъртите далаверите! Не случайно половината бяхте изгонени от БКП, а другата - дребни тарикати от пандиза!

21

Анонимен

преди 6 години

"През 1999 г. за 6 дни премахнахме и разчистихме мавзолея. Оттогава минаха 18 години и никой не предприе нищо. Сменяха се кметове, никой нищо не предприе" А трябваше нещо да се предприеме - Бакърджиев да влезе в затвора! И сега не е късно...

20

Анонимен

преди 6 години

Бакърджиев, мавзолея го взривявахте 3 пъти и хич не го махнахте за 6 дни, ами за няколко месеца.И я кажи за онази швейцарска сметка, за кояъо швейцарците те накиснаха за плане на пари, а бг съдът те оправда?

19

Анонимен

преди 6 години

Пропиляхме ги, защото не започнахме със закон за лустрацията. Защо не приехте такъв закон, когато управлявахте? Докато не приемем закон за лустрацията, няма да мръднем напред нито йота. Това е ясно на всеки разсъдлив човек. Няма какво повече да се комнетира.

18

инж.

преди 6 години

Китайските комунисти насърчават големия бизнес на САЩ с 250милиарда долара,купуват 300 самолета и др.Справка БТА bta.bg/bg/c/IK/id/1687199

17

Анонимен

преди 6 години

Защо плачете? Нали вие г-н Бакърджиев не си пропиляхте тези години! Нали успяхте да станете милионери за много кратко време! Нали купихте къщи - палати в България и чужбина, нали обиколихте света, нали успяхте да уредите децата си на добри позиции.

16

Анонимен

преди 6 години

демолюшън мен, само с това ще осанеш в историята ... малкия ИДИЛ, много е лесно да се чупи историята, ама това не я променя. Парчета от три пъти по-омразната берлинска стена има из целия свят, вкл и в центъра на Сф.

15

Анонимен

преди 6 години

Е, как в десницата да има учени, професори? Как?Като видят,че се задава един Валяк и бегат хората, не щат да бъдат мачкани.

14

РЕАЛИСТЪТ

преди 6 години

... Тоя *** явно все още има БЕЗСРАМИЕТО да се появява из медиите и да "коментира" ... Но това е нещо напълно нормално де ... за НАГЪЛ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКАДЪРНИК и *** , като лицето Бакърджиев ... Един от многото ГОЛЕМИ ВИНОВНИЦИ ЗА ТОТАЛНО СГРЕШЕНИЯ "ПРЕХОД" И "КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ" ....... Едно от многото ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НА "ГОСПОДАРИТЕ" ОТ ЗАПАДА за СМАЧКВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ИКОНОМИКА !!! ....... БАКЪРДЖИЕВ , ТО ГОСПОД ЗАБАВЯ ... НО НЕ ЗАБРАВЯ !!! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ !!!!!!! ...

13

Анонимен

преди 6 години

Не е така баш, щом мавзолея успя да срутиш, не е малко.

12

Анонимен

преди 6 години

Как ще сте го пропилели,бе?!Такова грабене,такава безнаказана вакханалия и такъв овчедушен бълвоч,наречен народ...че това си е върховно постижение,което и всякакви чужди завоеватели,включително и пет вековното турско робство(което набихте в дебилните кратуни на електората за "присъствие и комшулук),какво по върховно постижение и ако това според вас е "пропиляване",какво ли щеше да бъде,непропиляването?!Може би,да изгребете цялата българска земя и я стоварите като робски подарък на СрАЩ?

11

vlady

преди 6 години

Също Георги Димитров е единственият комунист осмелил се да влезе в кабинета на Сталин в Кремъл пиян-залян и едвам държащ се на крака и е удостоен в Русия с престижното звание "Горький пропойца". На най-изявените пианисти в кръчмата можеше да се дават значки "Димитровски пианист".

10

vlady

преди 6 години

Мавзолеят трябваше да бъде превърнат в кръчма, на стените на която да са описани подвизите на Георги Димитров в алкохолната подготовка - първата му регистрация в полицията е за пиянско сбиване, изгонен е от църквата, тъй като пиян се закачал с младите жени и говорел глупости, уволнен е от печатницата, тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа, организирал нелегален внос на алкохол в затвора на Гестапо и впечатлил германците с алкохолна подготовка.

9

Тато из Правец

преди 6 години

Тоя е политически труп-каквото и да каже никой няма да му обърне внимание. Нали той ръководеше събарянето на Мавзолея. Толкова е некадърен,че това ,което комунистите бяха направили за 4 дни на ръка ,той не можа да събори със съвременната техника за седмица !!! А за БСП-то може и 80% да му вярват,ама от ОНИЯ 80% ,на Иво Христов...

8

Анонимен

преди 6 години

Защо говори в множествено число. Той има също основна вина да завием на никъде, и след 28 години, като десер Тиквуций Трети Монокнижник, крадливи и нагли полуграмотници, тотална разруха в обществото ни, гарнирана с изчанчено образование и здравеопазване, не за лечение а за забогатяване, свирепа цензура навсякъде, за да не му се нарушава спокойствието на Монокнижника. В държ. администрация калинки, проЗДи но верни, да осигуряват вечност на Слънцето от село Банкя. Ехаааа, щастлив народ сме, а?

7

Анонимен

преди 6 години

този заедно с антоан николов софиянски и любо пъпката правиха най много далавери с общински държавни имоти

6

Гнусно

преди 6 години

Ей тва му е лошото на 10 ноември-че сега се появяват другарите от СДС, които направиха така, че да отвратят народа от демокрацията, за да си въздиша за соц-а! Те създадоха мутрите, те направиха приватизацията, те затвориха заводите.. И сега те почват да ни обясняват как са изпуснали момента.. Гнусно!!! Другаря Костов няма ли да цъфне и той отнякъде?

5

zeus

преди 6 години

А сега кой ни управлява, БКП и ДС май, няма надежда за България!

4

Топ-експерт

преди 6 години

Костов нали направи реформите все напред вървим откак Костов реформира всичко за поiледно друга каква демократична реформа е правил някой ???

3

РБК37

преди 6 години

Това емблематичнно лице не трябваше да маха мавзолея ,това щеше да е антракция(тъй и тъй няма какво да се види в София) за чужденците и щеше да носи и доход на града . ВъОбще хората цивилизованите не си махат историческите си паметници ,дори и да са на епоха която се отрича ,но какво да се прави -ние сме си ние .... .