135

Анонимен

преди 6 години

не съм младно комунистите са като херувимчета пред тая гербавата пош.ла , дебела.шкадебил.на дружина тънеща в де.бил.но самодоволство то не са лъжи не е чудо - една от друга по-тл.ъсти

134

Анонимен

преди 6 години

Ще тегли над 1 милиард ,а дългът намалявал . КАКВО ПО -ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПСИХИЧЕСКИ НЕСТАБИЛЕН ЕЛЕМЕНТ .ОТ ЧОВЕК С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ .

133

1

преди 6 години

До Хитър Петър,ти си *** петър,Орешарски искаше ,да вземе заем,само 1милиард,но комуниста от банкя,му прати,платените си ,и ентелигентни и красиви протестори,на улицата,за да го свалят от власт.

132

Анонимен

преди 6 години

А братовчеда Продан Борисов и фирмата му ,,Дебс Асет Кепитълс,, на Бахамските острови управлява,вторият, 16 милиардният му дълг. Първи братовчед ,родният .Да сте живи и здрави и да стискате зъби .

131

Анонимен

преди 6 години

това е музика в ушите на народа на държавата дебиландиястанахме нещо като планетата на май.муни.техората останахме малко и дано да успеем да се преборим с май.мун.скитеномера на главния ***.ймун.няк от банкя

130

1

преди 6 години

др.борисов,питам те ,защо залагаш в бюджет 2018г. 1милиард заем,и той ли е от намалението на дълга,а за 16милиарда,взети при 2 ти не завършен мандат,няма да те питам.Затова оня дупетат,се изказа за 80% ***,в тази държава.

129

Анонимен

преди 6 години

давай смелопри 80% де.би.лче.та можеш да ги пля.мп.аш всякаквидано да е вярна приказката за видов ден на нас останалите 20% само това ни остана

128

Анонимен

преди 6 години

Външншят дълг а България е 34 милиарда . За една година Червеног.ъз.ият гербер натресе 25 милиарда .От 8,9 милиарда при идването им на власт ,сега е 35 милиарда . И нови ще тегли .Ха честито!

127

муспи

преди 6 години

Стани?ката заби тож в гърба на Б.Борис$ффф, но за дружески майтап, театрален. Че те са си приятели, и Ста???ката каза пред Рома Веле, - че ние сме си от една Партия! Б???о чу и не се обиди, а допълни - Партията на Народа!

126

Анонимен

преди 6 години

До САМО ГЕРБ А как ГРОБ ни спасиха от Турция и ,,моят брат Ердоган ,,С цензура на Възрожденците ,Ботев ,Вазов , на робството с ,,владичество и съжителство ,,с подарени на Турция три енергиини проекта..С измамата в учебниците по история че,,бай Кемал прекарвал с лодката си Левски през Дунава ,а баба Мюнере била ятячка на Апостола в Карлово ,,С турските песни, задължителни за изучавана от децата по пеене . С българско оръжие подарено на ИДИЛ ,с цигари и амфетамини за ислямистите .ДЕ..БИЛ !

125

Анонимен

преди 6 години

До Един от Северозапада За 12 години щеше да се изплати Белене за вложените от ,,Атом строй,,6,6 милиарда .51 % за нас и 49 % за тях . Пазарът на ток беше осигурен от фирмата стройтел . И Турция нямаше да строй веднага АЕЦ, а и Египет искаше ток за десетилетия. Затова сега ,,Атомстрой,,строй АЕЦ ,,Ак Кою ,, и АЕЦ ,,Александрия ,,ще започват . А и *** от Банкя сам се похвали ,че ,,спрял три руски енергиини проекти ,който били от полза за България ,заради американските интереси,,

124

САМО ГЕРБ

преди 6 години

Винаги ГЕРБ спасяват България от БСП и ДПС. Тези 2 партии са обречени на вечен провал и загуба на изборите от ГЕРБ. Ще гласувам за ГЕРБ, за да смачкам БСП и ДПС и болезнено да им го натикам в тесните черва. САМО ГЕРБ !!!

123

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще разберете, че Борисов и ГЕРБ работят срещу интересите на България, ама ще е късно.Безнадеждно късно за съжаление.Така се пада на стадото, което само вкарва вълци в кошарата.

122

Хитър Петър

преди 6 години

Спомнете си добре Орешаровото правителство как изтегли 10 милиарди дълг и си подаде оставката. За всичко са виновни БСП и ДПС. Сега се крият в мишите дупки, ама утре ще влязат в пандиза. Атака също са виновни, защото крепяха БСП и ДПС на власт цяла година.

121

Как не проумяхте,

преди 6 години

Че Борисов върши всичко на инат и против нас. Начини за отмъщение. Заплаши,че заради Свинетка,ще вдигне пенсионната възраст и стажа и след няколко дни,ГРОБарите ги гласуваха в Парламента.Той прекрасно знае,че народът вече го ненавижда и всяко негово действие е отмъщение.Но на онези..80% явно им е добре и си живуркат. Ами,покрай сухото ,гори и суровото....Този ще ни източи и последните капки кръвчица. На рамо си го носете,а той си трупа милиардите за ваша сметка.

120

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен135 За да разберем кой лъже и манипулира , от нас, двамата, потърси в нета мненията на бившия и на новия руски посланник за Белене. Ще се изненадаш, истината съвсем не е това, което ти втълпяват от организацията на Герб, в която членуваш, или пък от тъмносинята мъгла. Впрочем, ако бе губещ проекта, и нямаше бъдеще, щеше ли Уестингхаус да се натиска с всички лобисти, за да строят те, а Баце тихомълком и без консултации им разреши да правят проучвания, а на руснаците-не?

119

Анонимен

преди 6 години

Прехода свърши .България върви напред..доходите растат,безработицата пада,има недостиг на работна ръка...А нещата с съвсем други.

118

Един от Северозапада

преди 6 години

До Василев Василев, като е ограничен пазара, защо банката на една близо до Баце дама, ударно финансираше ВЕИ проекти, и изникнаха соларни паркове и ветроцентрали на всякъде, с гарантирани от гербаджийската държава огромни печалби за десетилетия напред? И колко струва един мегават от Аец, и за колко се изкупува от ВЕИ? Но за това ще говорим след като изтече ресурса на блоковете в АЕЦ., когато започнете да купувате турски или румънски ток, а не от Веи и малки вецове на фирми на Герб.

117

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаСтига лъга бре, Путин щял да ти построи АЕЦ без пари. Сигурно, ама некой друг път.Ако централата е щяло да бъде построена безплатно, що ни съдиха да им платим оборудването? Можеха да си го носят и да си го заврат в гъзовете.Защо до момента са похарчени над 10 млрд. за тая дупка на *** от българска страна и нито долар от руска?Аре стига с лъжите. Разбирам, че ви бърка яко в здравето, че не може върхушката на БСП да си разпредели едни милиони, но поне не лъжете.

116

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаСерьожа трябваше само да подпише, но... забрави, после реши за всеки случай първо да попита "искате ли евтин ток след 30 години"