293

П.Петров

преди 6 години

До До П.Петров 304Така е то! Това трагично настоящо състояние е резултат от грешни избори, които са направени заради грешна ценностна система!Докато простите, нагли измамници и крадци са "тарикати", а интелигентните, образованите, съвестните, честните и принципните са "балъци" нищо добро не ни чака!Народите навсякъде са прости в мнозинството си, но никъде другаде наглият селски тарикатлък не е издигнат в култ и идеал за съвършенство, както е у нас!

292

До Петров

преди 6 години

Не си прав браточка - Бойко Борисов е прочел стотици книги просто това му е любимата!Иначе той нарочно се прави на толко глупав за да може противниците му да го подценяват а иначе има IQ колкото Стивън Хокинг.

291

До П.Петров

преди 6 години

Много си прав! Точно така е! Политиците са част от народа, и ако манталитета на народа е болен, не може да се очаква нищо добро. Бай *** е жив и е на власт! Бай *** живее в сърцата на голяма част от този народ. Те сами си ги избират и ги плюят че са виновни за мизерията, но ако тези които плюят, ги сложиш на власт, ще направят същото. Или ще изстрием манталитета си на евтини "тарикати" или сме обречени. Аз виждам по вероятно, второто

290

Андрешко

преди 6 години

До #301 П. Петров. Я не обиждай на Андрешко...Що се отнася до извадките от изказването на професора,кое не е вярно??? Това че ромите се бедни ги прави лесна плячка на исляма. Нашето ако така мога да го нарека все още общество няма визия как да приобщи малцинствата към себе си,а с така наречените квоти за мигрантите това ще става все по трудно. ЕС първоначално ще отпуска някакви помощи,докато ги приемем,а после когато ги спрат???

289

мажоритарен пример

преди 6 години

след Прехода, през 2040 година мързеливите *** избиратели по Христов ще са 90 процента от "българите". браво, буржоа другари - ранът успешен.

288

П.Петров

преди 6 години

До Я, па ЯИ понеже ще кажете, че политиците са виновни за мизерията в България, ще ви кажа, че точно този *** народ им е дал властта и никому не е потърсил отговорност за лъжите, кражбите, беззаконието !Кой избра за министър председател да е един полуграмотен се.ляк!, който не знае един чужд език и библиотеката му се изчерпва с "Винету"? Кой избира крадливите селски тарикати, въплъщение на Бай ***, Андрешко, Хитър Петър и Настрадин Ходжа в едно за кметове, депутати и общински съветници?

287

Анонимен

преди 6 години

Ами всичко е вярно. Какво има да се коментира

286

П.Петров

преди 6 години

До Я, па ЯЩе започна с това, че IQ-to ми е над 150,т.е. труден съм за манипулация от медиите.Понеже виждам,че ви е трудно да вденете как точно ви манипулират, ще ви разясня с думи прости.Изваждат от контекста(демек смисъла) едно изявление, което е много леко хиперболизирано (преувеличено) и вдигат шум, за привличане на читатели и омаскаряване.Факт(неоспорима истина)е,че интелектуалното ниво на 80% от българския народ е много ниско.Доказателство е стандартът ни на живот-най-ниския в Европа!

285

Анонимен

преди 6 години

Вижте снимката с прегръдката между Борисов и Юнкер и пак кажете,че Иво Христов не е бил прав.

284

Анонимен

преди 6 години

Браво Иво!Браво Христов!Готин пич си,продължавай в същия дух.Ти си свободен мъж,необременен от чужди и свои зависимости,казвай истината и да не ти пука кой как ще я тълкува.Знаеш цената си и отстояваш истините си,за ужас на нискочелите и нисшите духом завистници,лаещи от малкия екран срещу смелостта и ерудицията ти.

283

ivailo

преди 6 години

Еми повече ми харесват заключенията на Иво Христов, отколкото розовите балони пускани от партията на банкянския

282

Анонимен

преди 6 години

Борисов събрал министрите и им разкрил какъв е мотива на заговора за събаряне на правителството..Борисов,мотива е същия,какъвто беше на заговора за сваляне на правителството на Орешарски.Защо тогава твоят мотив е бил правилен,а сега е заговор?Аз например смятам,че атаките срещу Иво Христов са заговор срещу свободното слово и истината.Айде стига вече с двойния аршин.

281

Анонимен

преди 6 години

Сега очаквайте Цветанка Ризова,която е силно "мотивирана" от ГЕРБ да покани някой от любимците си да оплюят допълнително професора за свое и на гербаджиите удоволствие.Колко явно си личат купените журналисти,особено тези с по-скромни журналистически възможности.

280

seira

преди 6 години

ИВО ХРИСТОВ СИ ПОЗВОЛИ ПУБЛИЧНО ДА КАЖЕ:"НО, КРАЛЯ Е ГОЛ!"И СТАНА ЕДНА ...БЪЛГАРИНЪТ НЕ ОБИЧА ДА СЛУША ИСТИНАТА!ЗА НЕГО Е ВАЖНО ДА ГО ЛАСКАЯТ И ... ПОТУПВАТ ПО РАМОТО!"ТОШОВОТО" УПРАВЛЕНИЕ ТОЧНО ТОВА ПРАВЕШЕ С НАРОДА:1. НАУЧИ ГО ДА ВЗЕМА ПАРИ БЕЗ ДА Е СВЪРШИЛ РАБОТА2. НАУЧИ ГО ДА БЪДЕ ХВАЛЕН И УПРАВЛЯЕМ ПО НАЙ-ПРИМИТИВНИЯ НАЧИН, КАТО МУ СЕ ВНУШАВА КОЛКО Е "ВЕЛИК" И "НЕПОВТОРИМ" И КАК СВЕТА СЪЩЕСТВУВА, ЗА ДА БЪДЕ ОБСЛУЖЕН И КАК ВСЕКИ С НЕЩО МУ Е ДЛЪЖЕН ...НЕ 80%, А 100 %!ФАКТ!

279

Анонимен

преди 6 години

Както казват братята американци "лоша реклама няма,стига да не ти сбъркат името".Тук всичко е точно.И рекламата и името.

278

Жокер

преди 6 години

Кой каза "Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме чудесно". Не беше ли Любимеца на всички прости българи? Е? Не си ли всичко на мястото? "Той" не е виновен. Виновни са тези който ни го натресоха на главите. Не можеш да превъзпиташ такива големи групи население. И Борис навремето не е успял напълно. Оставете демографския срив да си свърши работата.Той не е случаен. И си стискайте палците на краката за "късмет" в края на този катарзис

277

Анонимен

преди 6 години

Браво!Направихте му добра реклама.Сега още повече го харесвам.

276

ан

преди 6 години

Ми съгласен съм с него-така си е

275

Анонимен

преди 6 години

Каквито управляващите,такъв и народа.Обратното също е вярно.Ако не се намери някой читав,да поведе народа и политиката в правилната посока,сме обречени.Като начало,казването на истината от Иво Христов,колкото и болезнена да е тя,е добро начало.

274

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега да ги видим"независимите"джурналисти от казионните телевизии дали довечера пак ще стоят пред големите екрани и ще подбират коментари от"вълната от възмущение"срещу Иво Христов.Защото като чета форумите и говоря с хората,аз виждам вълна от възхищение.