98

Анонимен

преди 6 години

До Го4оНе си прав Го4е. Само истинските дeбиLи подскачат на думите на Христов. Тези с поне малко мозък са на изчезване от тази територия и могат да осмислят казаното. Другите още подскачат на принципа "кой не скача е червен". За съжаление мнозинство.

97

Grom

преди 6 години

Иво Христов - президент, президент!Докачливи *** при това!

96

мнение

преди 6 години

Като чета коментарите по тази тема, не само тук, но и в други публикации, Христов може да се окаже и прав. А не бива да се сърдим и на управляващите след като ние сме си ги избрали. Каквито са избраните, такива са и избирателите. Иначе казано *** народ, слаба държава. Това последното е народна мъдрост.... май само в България има такава. Защо ли?

95

Го4о

преди 6 години

Всички партийци се припознаха и одобряват квалификацията на Христов като ТАКИВА!

94

СПОМЕНИ

преди 6 години

"Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме" - да ви звучи познато това изказване на вожда. Иво Христов му даде математическо определение :)

93

Анонимен

преди 6 години

Човекът всъщност е прав. Достатъчно е да погледнем какви кратуни обитават НС. Оттам става ясно какви са хората, които са гласували за тези ***.

92

Анонимен

преди 6 години

Честно казано съм изумен колко коментара видях тип " ами прав е", " ами истина е ". Това, което ме изумява е, че нито един, който смята, че тоя тип е прав не се представя като д---л ! Защо, като това била истината ?

91

Анонимен

преди 6 години

Не че нещо, ама не трябва ли избирателите да решават дали са прости и за това се разбират с вожда, дали трябва да им бъде сменен чипа според мадридския крадец или дали са де били според другаря професор. Иначе като гледам в цирка наречен парламент има бая де били които не трябва да са там.

90

Анонимен

преди 6 години

Ама то населението ако беше грамотно ,никога нямаше да ни управляват сегашните ***!

89

Го4о

преди 6 години

Иво Христов живее с *** ОТ БСП! Той просто е искал да каже: " Аз съм един от вас"!

88

БРАВО ХРИСТОВ

преди 6 години

Прав е, каза истината, герб не могат да го преглътнат, макар че го знаят, иначе никога нямаше да ни управлява тиква !

87

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези ***.Нима неграмотните роми,турци,българи многат да се разписват?А да не би министъра ни да е много грамотен!Не слушате ли безсмислените му речи,начин на изразяване,словореда,глупостите,които дрънка.Или герберите са все идеални.Ако бяхме по-грамотни нямаше да изберем такива политици,които ни заробват и обезличават,като нация.

86

Луцифер

преди 6 години

Поздравявам другаря хРистов! Не знам по-каква причина но той показа истинското лице на комуниста - ***. Гледайте и слушайте 80% "***" и гласувайте пак за тази партия...

85

Има нещо вярно

преди 6 години

Защото и в парламента *** са ок. 80%

84

До 83

преди 6 години

На тебе като ти го наместиха ли стана българин?

83

Анонимен

преди 6 години

Къв е тоя *** на снимката? Прилича ми на умствено изостанал човек, това трябва да е професор?!

82

Анонимен

преди 6 години

Които са се припознали от изказването му веднага надигат вой! Ами нищо грешно не е казал. Не 80 вече са 95 % неграмотниците! За 28 години колко неграмотници се навъдиха? В училищата на какво ги учат? Ами на наркомания! Познавам деца в 5-ти клас които още не познават буквите! Това грамотни хора ли ще станат? Как ще се подписват като немогат да пишат? Прав е човека и той като мен има наблюдения колко неграмотници има. Ами тези 25 годишните израсли в демони-крацията са си пълни неграмотници!

81

тъпчо

преди 6 години

След като търпим политици от сорта на управляващите сме ***. Може да спорим само за процента. За съжаление може да се окаже и по-висок от 80%.

80

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ да си гледат работата. Нищо, че нямат такава. Да си намерят.Този човек е избран от хората, не от плуже.ците - политици в парламента. Та ще си седи там, щом е избран.А ако той си отиде заради това, то Бойко ви следва да го превари заради много си изцепки, които и като количество и като качество са по-сериозни. Като почнем с "лошия мат'рял" и се мине през купищата му бисери. Не искаме да се прилагат двойни стандарти. Ако си тръгне Христов, трябва цялата останала сво..лоч да върви навън!

79

Гробокопач

преди 6 години

До ИванЧовек трябва да има чувство за самоирония;))) Депутат не по-различен от Бойко Борисов, със същото чувство за превъзходство над другите, но доста по-грамотен от него;)))