128

Го4о

преди 6 години

*** са РУСО-***!

127

vse edno

преди 6 години

Много правилно са интерпретирани, г-н Христов! Съжалявам, че не съм присъствал на това събиране. Щях да Ви ошамаря здраво! Но не съм особено изненадан от подобно изказване от член на криминална партия.....

126

Az

преди 6 години

Оставял ни бил 20%, за да се включим в тях. Аз не се мисля за по-велик от 80% от сънародниците ми. Може би съм по-добър в нещо, по-зле в друго, но не съм повече от 80% от тях. И да чувствам се обиден, защото разбирам как един политик смята себе си за по-велик от останалите, как смята, че заслужава повече от останалите и как смята, че може той да определя. Българите не са 80% ***, *** са 10%, които обаче са достатъчно нагли, за да създават усещането за неприкосновеност на едни.

125

Анонимен

преди 6 години

И този *** се е взел насериозно, като плъха Тодоров

124

Пешко

преди 6 години

До До 123, Фактът е, че Борис не депортира евреите в старите граници на България. Защо е отделен въпрос, който може да бъде интерпретиран както е угодно всекиму. Странното е, че другарят Христов и кохортата саветофили се сетиха за тоя вариант със Сталинград едва след изказването на другарката Захарова, преди това ни вопъл, ни стон. А гледам, че и на редовите саветофили е "просветнало" чак сега. Така и с другаря Вова - преди Крим никой го не знаеше, след Крим вече си го щамповаме и по гащите

123

комуняга

преди 6 години

е това е червения комунист, вожда им вика че са *** те му благодарят хахах безсмислени хора, само пречат на съществуването на останалите. Няма по долно падение за човешкия вид от тяхното!

122

Жоре Дебило

преди 6 години

Типична червена орка...всички са такива и смятат българите за *** които могат да бъдат стригани и мачкани. Като доказателство са всичките пъти, когато червените *** са на власт

121

Анонимен

преди 6 години

Половината като гледам от тези 80% участват активно в дискусията по темата? А колко от тях изгледаха видео файла от начало до край, повечето си коментират ей така ...комунис, русофил, Бесепету, комунисти и т.п. ... обаче никой не се замисля малко по дълбоко върху това което се опитва да обясни! Жалка картинка дебилщината и тук изпъква! Да никой не обича да го наричат *** затова казва 80% и ви оставя едни 20 в които може да се включите!

120

Пешко

преди 6 години

До Анонимен 125, Ами всъщност се наложи цялото нашенско саветофилско войнство да разяснява какво точно била имала предвид Захариева, щото тя си каза в прав текст - красноармейската армия била спомогнала българските евреи да не бъдат депортирани. А чак по-после наизлязоха професорите от БСП да изяснят, самият другар Христов тоже, че то реално наистина било така, както казала тя, защото, видите ли, представяли ли сме си били ние как сме щели да кажем йок на Хитлер и т.н. Ами казали сме всъщност

119

оххМазнаПодлогаСиТи

преди 6 години

тези паметници трябва да се премахнат, те са символ на руското влияние, не ми обяснявайте г-н професор че русия не ни клати здраво. клати ни от края на турското робство и не ни харесва изобщо

118

рускиня до 124

преди 6 години

Драги,хайде да видим предистория за Катинско клане. В полски лагери се унищожават 150 хилади красноярмийци, и разстрел на 32 хил полски офицери, причастни към унищожение. Или това не те известно? Или разглеждаш само едната част от историяа,а дрега премълчаваш? И друго, това е сензация на века - Хитлер-комунист . май професора позна поне за тебе. И друго- Русия е съюзник на Гелмания преди да се започне масовото унищожение на хора. А България - точно по това време. Това са факти от история

117

БГ цирк

преди 6 години

Разбира се себе си не в включил в бройката. А всъщност най-*** са *** като него, дето от 50 години преиначават истина и история.

116

52971

преди 6 години

този е голям ***, ами много ясно че ще се поругават в Полша и България, та тези страни са най изстрадали от "братската" политика на Русия, в Германия плащат на половина цената на руския газ, нямат си лукойл и др. подобни. Изобщо отношението е като към малко по друг тип брат.

115

нерон

преди 6 години

ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!

114

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно прав е човекът! Каза, че думите на Захариева са извадени от контекст и с едно изречение се прави цяла истерия! Да, 80% от населението са дебилни, не могат да мислят и не сверяват информация.Същия трик сега прилагат към неговото изказване.

113

xy

преди 6 години

долна руска ***.в бсп е пълно с руски агенти, патриоти на путин и фашистката му държава.ако им падне възможност ще ни предадат на русия за жълти стотинки.

112

аз

преди 6 години

До рускиняИ Русия е била съюзник на нацистка Германия! Впрочем нацистка идва от национал социалистическа, а хитлер си е бивш комунист. Със сталин са били дупе и ***. По въпросите със спасяването на когото и да е, да вземем да спочменем Катинското клане, а? И тях ги спасявахте от живота, а?

111

рускиня

преди 6 години

До Пешко"някой си надраскал паметник, който явно не е уважаван от никого..."-------Преди време някой надраска паметник на Асеневци в Търново, пак преди време един се покатери на паметник на В.Левски и свалил ***. Пак преди време в Украйна поругали паметник на българските опълченци. Е , тези паметници , май също не се уважават. И тях ли да махаме?

110

Анонимен

преди 6 години

Хайде и аз да се направя на професор..Нихилизмът явно вече е вкоренен в нас,защото със стръв се самооплюваме по всеки повод! Не знам да има друг народ,който се самобичува и търси негативите в манталитета си,не че те липсват,но ние сме се фокусирали само в тях...За мен обяснението е в игото и постоянното вменяване на малоценност от турци,после фанариоти, а после дори хора,пред които се прекланяме..като онова-..не народ,а ***..Не ценим себе си, нямаме самоуважение..как да ни уважават чуждите?

109

Анонимен

преди 6 години

Праве е Иво Христов за българската *** само е объркал бройката им в проценти! Интерсно всеки от нас по един или друг начин е изтъквал по подобен начин простотията налазила българина в последните две десетилетия, но когато някой от по висока трибуна го каже става черен (без значение от коя партия е). Нима не виждате цялата *** която ни залива от главата до петите от сътрин до вечер? Образованието ни е под всякаква критика, маталитета и самосъзнанието няма какво да го коментираме ..