99

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо случайно казано!Надписа на паметника е по поръчка от Москва за да ни обвинят, че мразим евреите, да ни очернят!И да ни плюят, че цапаме руските паметници!Русия= фашизъм!

98

Анонимен

преди 6 години

"Български историк" е синоним на "велик лъжец". Особено пък този Божидарчо лъже дори на кванотово ниво! Склонен съм да вярвам на руската версия, отколкото на българските измислици.

97

божогол

преди 6 години

Фактор безгласен за развитие на културата и проблем ужасен е колко ти струва пурата.

96

Анонимен

преди 6 години

Не знам мечката колко хора убива, но за 10 години в ЕС българите станаха шампини по измиране и България е първа в света по смъртност на населението.

95

Буболечка

преди 6 години

А знаете ли кое животно убива най-много хора? Мечката? Не, комарът, разнасяйки вируса на маларията - около 1 млн. човека годишно. С нашето население приблизително са Швейцария, Чехия, Гърция - все държави, с които никой не се бъзика. Така че е и както ти си го направиш

94

шум се вдига

преди 6 години

някой арабизиран "приятел" намацал по поръчка "ци.он.исти" на паметника заради бомбенето в Сирия,Захарчето без да мисли много се оплете в историята /за учудване седмица по-рано от обичайно при печене на кренвирши и тн на вечните огньове из бившия Източен блок/ и вчера Турция заявила, че Конференцията за мир в Сочи се отлага, но днес от Кремъл отрекоха партенката на Анкара.

93

Анонимен

преди 6 години

Омерзена съм ОТ И ДО дъното на душата си от тоя човек заради опита му при това с просташки думи ДА ОПРАВДАЕ РУСКАТА ПРОВОКАЦИЯ а относно България-ТАКА МОЖЕ ДА ГОВОРИ САМО ЧОВЕК КОЙТО НЕНАВИЖДА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ,ДЪРЖАВА И НЕЙНОТО МИНАЛО!!Как само успяваше през последните 25 години тоя да се прави на върл родолюбец не е истина,КАКЪВ ЛИЦЕМЕР,но казват С НАПРЕДВАНЕТО НА ВЪЗРАСТТА ЧОВЕК СИ ПОКАЗВАЛ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ!Срамота!

92

ПЕНКО

преди 6 години

БОЖОЖО НАИСТИНА Е БИЛ ДОБЪР ВОДОЛАЗ ! ДНЕС ЕДИНСВЕН ТОЙ МОЖЕ ДА СЕ "ГМУРНЕ " В БЛАТОТО НА ПОЛИТИКАТА И ДА ВДИША !!! ВЯРНО ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА "ИЗДИША И ПАК ДА ВДИША" ,НО ТОВЕ Е ЕДНА ПРЕНЕБРЕЖИМА ПОДРОБНОСТ!!!!

91

Makedon

преди 6 години

Dobro be....... ami nali ovoj ojde vo PENZIJA..... PAK BOZO ve LAZI abe AJDE.....

90

сминдух енд чесън

преди 6 години

Едно време като са събирали доносници ,професора май сам се е натиснал да стане такъв.Просто не вярвам някой да е имал нужда от него.

89

9689

преди 6 години

Гаден доносник....

88

"-"

преди 6 години

Кремъл е мечка, ние сме буболечка, никакъв фактор не сме, смята още историкът.----И Кремъл, и Белия дом, и Райхстага, и Европейската комисия в Брюксел са Хищници!!!Ние и онези като нас са - плячката им!Големият и силният е - Хищник, малките и слабите са - плячка.Така е било в миналото, така е в настоящето и така ще бъде в бъдещето!

87

chivars pantev

преди 6 години

*** коментари, изречени от прости хора, то и за това държавата ни е на това дередже. Спасение никакво се не вижда, изчезваме народе...

86

Анонимен

преди 6 години

Тая "буболечка"ДАДЕ НА ДИВАТА МЕЧКА ПИСМЕНОСТ и когато е била Велика Държава русите са измирали по блатата ТОВА ЧЕ СЕГА *** Е КОЛОС НА ГЛИНЕНИ крака НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЖАВАНА БЕ ШЕ..К!!В Европа България СИ Е СРЕДНО ГОЛЯМА ДЪРЖАВА,без да има суровините на *** ИМА И ПО-ВИСОК СТАНДАРТмакар и ОГРАБВАНА ОТ МЕЧКИТЕ-ГРИЗЛИ ОТ СЕВЕРОИЗТОЧНА АЗИЯ!!!НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ БЕ ЧОВЕК,НЕ ТЕ ЛИ Е ГРЯХ,лъсна ти накрая БОЛШЕВИШКИЯ Г..З!!

85

Анонимен

преди 6 години

ЦелияТ авторитет дето го трупаше Божидар Димитров ОТИДЕ У КАНАВКАТА С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ,въпросната мацка НЕ Е НЯКОЯ ТЬОТЯ НАСТЯ ЧИСТАЧКАТА а е говорителка на РУСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО,"ГРЕШКАТА" Е СЪВСЕМ УМИШЛЕНА!ДРУГАТА НЕ ПРОСТОТИЯ АМИ ГАДОСТ КАК"СМЕ БУБОЛЕЧКА"А *** БИЛА МЕЧКА ПРОСТО Е ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ НА НАЙ-ГНУСНОТО НУХИЛИСТИЧНО ГОВОРЕНЕ А ПРИ ТОВА ГО ПРАВИ "РЕБЪЛГАРИЗАТОРА"НА ФИРОМ!Никога не е късно да станеш за резил ДИМИТРОВ Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО!Г..З ТАКЪВ!!

84

д-р

преди 6 години

Божидаре, смени хапчетата със свещички! Може и да ти помогне!

83

пенко

преди 6 години

Какъв е уважителният "Божи Дар " Димитров : ГЪ.ОЛИ..Ц ; НАДУ..ЯК или НАГЪ..ЯК ??? /Въпрос за пет лева /

82

Анонимен

преди 6 години

НИКАКЪВ ЦАР БОРИС.ДОРИ В ЙЕРУСАЛИМ МУ МАХНАХА ПАМЕТНИКА.

81

Анонимен

преди 6 години

Как може толкова прости хора да бъдат професори ?! Боже, Боже, професор ли е т.н. Божо ?!

80

Анонимен

преди 6 години

Интелигентен човек не може да говори така за жена. И този е бил министър.