74

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРуснаците били "гола вода", които американците незнайно защо не искат да нападнат.щото нападенията ги правят само руснаците. Кого от съседите си не са нападнали още? Май само Китай и САЩ, щото ше им нацепят шлиферите.

73

Анонимен

преди 6 години

Броя на загиналите не е спорен. Спорно е защо непрекъснато ни натякват, че загиналите не били 40 000, както го знаем от историята, а били само 11 000.Ако отвориш спомените на опълченци, а такива има издадени още преди 1944-та ще видиш за какво са се били обикновените войници. И да е имал някакви намерения император Николай то това не е стигало до обикновените войници. Те са загивали с мисълта, че спсяват братята българи. Има спомени от полковник Кисьов, опълченец от Шипка.

72

Анонимен

преди 6 години

До 78Кои са тези високотехнологични руски оръжия че не мога да се сетя?

71

Анонимен

преди 6 години

До 75Още ли въртите тия мантри бе психично болни ***

70

Анонимен

преди 6 години

ТАКИВА ОРЪЖИЯ КАТО РУСКИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ БЕЗ ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ.Ние вече и кафеварки не можев да правим.ц

69

Анонимен

преди 6 години

На тез горките им дай паради да правят... то друго не им и остана де.

68

Жокер

преди 6 години

До До ЖОКЕР72Космическите станции "Салют" "Союз" "Мир" български ли са или американски?

67

Анонимен

преди 6 години

Американците непрекъснато занимават света с Русия. Ама защо си правели паради. Не можело така. А че те непрекъснато си правят гей-паради - това може. *** защо ни избрахте президента. Не искаме! *** защо си имате природни ресурси, дайте ги на нас!Жалки, смешни. И тези лигльовци се канят да победят Русия и да са най- и супер??

66

?!

преди 6 години

До 61:Какво общо има 7.11.1917 с Руско - Турската война от 1878?Аз ли не разбирам, или ти просто си пишеше нещо, за да има какво да кажеш?

65

До ЖОКЕР

преди 6 години

Жокер,лаптопа или таблета ти руски ли са.Зазими ли Москвича,Смени ли изгорялата лампа на ,,Рубина"?Как можеш да спориш за руски постижения в технологиите.Само ОРЪЖИЯ могат да правят ,нали искаха СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ.И нашите паметници по техният пример бяха само пушки и пищови ,шмайзери и стиснати юмруци.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61И само малко допълнение. 11 000 са загинали в бой. 49 000 са загинали от болести.след 9-ти септември 30-тина руснака са загинали от метилов алкохол, откраднат от жп цистерна в Бургас.

63

Анонимен

преди 6 години

Руснаците били "гола вода", които американците незнайно защо не искат да нападнат. Само реват за ресурсите им. Ако може руснаците сами да си ги дадат.

62

Анонимен

преди 6 години

хаханещо ти е мътна историята.

61

...тъжно...

преди 6 години

Пирова победа... Една тъжна дата за Русия, Европа и света.

60

хаха

преди 6 години

До Анонимен66Те и навремето са ги събрали от Поволжието. И тогава е било същото

59

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ АКО СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАБИРАТ ОПЪЛЧЕНЦИ, ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ Шипченския проход НЯМАШЕ Д0А ИМА ЖЕЛАЕЩИ??ПРАВ ЛИ СЪМ ИЛИ ГРЕША?!

58

Анонимен

преди 6 години

На тия руснаци не им ли е ясно че на всички им втръснаха техните паради.Никой не се впечатлява защото всички знаем че са гола вода.

57

Жокер

преди 6 години

До Анонимен62Не е необходимо да се правиш на пророк. напълно достатъчно е да си посредствен историк

56

Калеко Алеко

преди 6 години

Парадите в маскава май нямат край. Може би затова и в деня на 100 годишнината от ВОСР, войничетата които са изтипосани за фон отзад, по скоро приличат на френски гренадири от Армията на Наполеон, отколкото рушки на бодьоновци, като този на коня отпред. Все пак първата занчима революция позната на света, стана във Франция още през 1789 г. и постави началото на демократичните промени в света, докато тази в Мадър РАША само докара демона на ленинския комунизъм на бял свят, който сам се самоотрече ..

55

Анонимен

преди 6 години

До 51: "...руснак на кон. 40 години по-късно - руснак на космическа ракета."..................след още 40 години - в 19 век !