21

Психодиспансер

преди 6 години

Вероятно австралопитека с големите букви от пост 10 получава ерекция и всеки път, когато каже ''кравари'' и еякулира с вик. Също така вероятно спи с Путин в русенското легло.

20

запознат

преди 6 години

Щом Тръмпи не го е писал в Туитъра си значи нищо няма да има

19

така е

преди 6 години

Задължително ще превъртят!Спомнете си Милошевич какви ги свърши!

18

Тинтири Минтири

преди 6 години

Дотук добре. А срещу американската ядрена и експанзионистична програма кога ще има инвазия?

17

Алехандро Бенос

преди 6 години

Вождът ако ресне бомбичките в Тишия Океан откъм Токио, Осака, Нагоя, на късопишковците цунамито от 2011 ще им се стори като детско басейнче. За Сеул не се безпокойте, за 48 часа - ***.

16

Анонимен

преди 6 години

Това е толкова тъпо.. все едно на вратата ми да тропат манг али и аз да имам автомат, но да си използвам пистолета.. къде е логиката да пращаш танкове и пехота като ония с едно копче ще бутне половин щат?

15

:))

преди 6 години

До 6 и 10Залепи си го,и си го ползвай със здраве!

14

Анонимен

преди 6 години

По ми се струва, че Вова и китайчето ще дърпат ушите на Вожда. Никой не иска ядрена зима и 5 години температури по 2-3 градуса, само веганите и тия психари де твърдят, че има глобално затопляне.

13

инвазията

преди 6 години

Дали ще е сухопътна,или креватномокра,няма значение!Във всички случаи корейците ще отговорят с бомби!И тогава глей ко стаа!..

12

Анонимен

преди 6 години

И дебелия като превърти и започне да пуска бомби по Япония, ЮК , САЩ и докъдето още стига обсегът им? Каква файда от сухопътна инвазия...

11

6 и 10

преди 6 години

Счупихте ***.

10

Анонимен

преди 6 години

А кой ще спре Пентагона и американските ядрени програми,или САЩ си мислят,че целия свят им принадлежи и всички трябва да се съобтазяват с техните правила.Иначе бомбандират,убиват, започват война.

9

Анонимен

преди 6 години

СЕВЕРНОКОРЕЙСКАТА АВАНТЮРА НА КАШЕРНИТЕ КРАВИ ЩЕ Е ВИЕТНАМ УМНОЖЕНО ПО 100.САМО ДА НАПОМНЯ НА ГОВЕДАТА,ЧЕ СК Е НАЙ МИЛИТАРИЗИРАНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ,РАЗПОЛАГА С БЛИЗО 7 МИЛИОНА ФАНАТИЗИРАНА АРМИЯ И ЗА КАПАК ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ,ТАКА ,ЧЕ КРАВАРИСТАН ГО ОЧАКВА В СК НАЙ ГОЛЯМОТО БЛАТО В КОЕТО ЩЕ СА ЗАТЪВАЛИ НЯКОГА И ТОВА БЛАТО ЩЕ Е И КРАЯ НА ФАЛИРАЛИТЕ САЩ.ЗАТОВА ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ КРАВИЧКИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ВОЙНА С ПХЕНЯН,ЗАД КОЯТО СТОЯТ МОСКВА И ПЕКИН...

8

Анонимен

преди 6 години

Най-доброто решение е да ги оставят на мира. СК иска да се чувства защитена и затова използва ядрената си програма. Сащ са с наранено его и за тва е цялата работа..

7

Анонимен

преди 6 години

Хм, две разглезени богаташки синчета, надути суетни пуяци и двамата с цели хареми от жени. Тия двама кр#тени се тъкмят да стоварят ядрен апокалипсис върху планетата. Ако има извънземни сили, които покровителстват човечеството - вярвам, че ще им провалят опитите. Отдавна е известно, че НЛО стриктно наблюдават ядрените опити и дори са се намесвали като блокират оръжейната електроника.

6

33

преди 6 години

До СуворовЩе хвърлим в боя - курбан южнокорейци и японци и ще се надаме да се включат сами китайчетата. Как си мислите ще се накъсим до златния млрд, ако не започнем от баш котилото.

5

Суворов

преди 6 години

Явно вече това ще е края на това "човешко зло" нареченоСАЩ, ако рече да атакува Северна Корея по суша съссвоята морално деградирала и наркозависима сбирщинаот наемници !

4

Анонимен

преди 6 години

Хамериканчовците струпаха много бойна техника в Япония и Ю Корея. И за малките деца стана ясно, че готвят сухопътна авантюра. Вождът Ким Чен обаче ше им охлади мераците с малко водородни подаръци.

3

Aмериканецот

преди 6 години

докат не съсипе планетата няма да миряса.

2

Анонимен

преди 6 години

Точно така е. Без наземна сила нищо няма да се реши