159

Анонимен

преди 6 години

Скъпи спасени евреи, трябва да бъдете вечно благодарни на Русия и България, че ви спасиха.

158

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ НЕ Е СПАСИЛА ЕВРЕИЕ В БЪЛГАРИЯ, А ЕВРЕИТЕ В ЕВРОПА ЗАЩОТО РУСИЯ ПОБЕДИ НАЦИЗМА. РУСИЯ Е СПАСИЛА БЪЛГАРИЯ И АРМЕНИЯ СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ ОТ РОБСТВО.

157

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ СПАСИ ЕВРЕИТЕ ОТ ПЪЛНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ, ТОВА Е ИСТИНАТА.

156

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ СПАСИ БЪЛГАРИЯ

155

Анонимен

преди 6 години

При 70% русофили в България, как да си обясня изобилието на антируска пропаганда в по-голямата част от коментиращите? А, сетих се, след кратък период на застой, Тръмп е развързал кесията и изгладнелите труженици на многобройните фондации за "демокрация" припечелват.Да питам онзи "умник", който обяснява как Русия ни окупирала и грабила, кажи ми, след като вече 30 години СССР не ни граби, а САЩ и ЕС, постоянно ни помагат, защо ставаме все по-бедни, болни, нещастни?

154

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 152 Ква Нинова , кви пет лева.Тя не знае на кой свят е горката.

153

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 163 Ми братушките не са знаяли че сме 500г. под турско владичество. Тогава не е имало интернет.

152

Реалист

преди 6 години

Радев като че ли започна да навлиза в релсите.Или се лъжа?До сега македонците ни крадяхо историята , сега и руснаците. Егати крадците.

151

Нико

преди 6 години

Само който не си е имал работа с евреи не знае каква пасмина са.Хитлер добре ги е започнал,но лошото е че си е повярвал много.Те ако бяха цвете за мирисане нямаше толкова държави да се съгласят да ги депортират.

150

Анонимен

преди 6 години

ето ви ги братушките, и историята се опитват да препишат! ама иначе нали братушки-братушки...да попитам тогава защо са ни оставили 5 века под ****** робство?!

149

наистина елементарно

преди 6 години

До ЕлементарноНезависимо дали съветската армия е победила или не германците,ако ние бяхме се съгласили с тяхното отвеждане в конц.лагери,с тях щеше да е свършено!Толкова по темата!Всеки да си прави изводите!

148

Най-важното е

преди 6 години

Че все повече хора съзнават, че имаме за Президент пълен ***.

147

do Елементарно

преди 6 години

Ти си пълен ***! Какви "братя" какви 5 лева. Съветската армия окупира българия и не само не спасява нашите евреин а избива хиляди българи и оплячкосва цялата държава .

146

Kalisko

преди 6 години

Каква провокация!!? Дали е Царската войска или Червената армия какво значение има? Тези хора винаги са ни смятали за тяхна губерния и, че сме неспособни нищо да направим и предприемем без тях.

145

Елементарно

преди 6 години

Просто имаме слаби политици . Как един не съумя да излезе и с умерен тон да каже : А може би нашите братя от Русия с които сме пролива ли заедно кръвта си , имат предвид ,че ако не са победили нацизма , и нашия принос към спасяването на въпросните еврей е бил временен пиар.

144

Дам

преди 6 години

Трима души ли пишете само тук? Разбира се помогнати от всякакви спам ботове за гласуване! Едни и същи "гръмки" фрази, един и същ кух, заповядан от опорната точка "патриотизъм", новсе същата злоба, безсилие и каруцарски термини! *** никого няма да заблудите, дано поне си заслужите грантовете!

143

Анонимен

преди 6 години

Аналоговия Ал Бънди защо мънка ?!Страх го е да нарече това нарочна провокация ли ?

142

Ха ха

преди 6 години

Колко жалко е само,че протестърите и с0р0с0идите стават "първи патриоти" единствено и само тогава, когато от страна на Русия правят гаф спрямо България!За всичко друго обаче са на тоталната антибългарска позиция, заповядана от господарите им! Жалки сте!!!

141

Анонимен

преди 6 години

Всъщност Захарова е права ИДВАНЕТО НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ДАДЕ ПОВОД НА ЕВРЕИТЕ ДА СИ ТРЪГНАТ ОТ БЪЛГАРИЯ,ДЕМЕК ДА СА СВОБОДНИ,значи "наистина"черви..та армия е "освободила"евреите у нас,лошото е че освободи България от истински българи,а голяма част от другите ги направи нихилистичен доби..тък.

140

Анонимен

преди 6 години

За първи път откакто въпросната особа е прецедент му изслушах изказването до край,с какви кисела физиономия призна че руснаците или са много т..и защото е невъзможно както той каза да са неинформирани,или правят провокация О ТАВАРИШ РЕЗИДЕНТЕ НА КРЕМЪЛ -ПРОВОКАЦИЯ Е И ОЩЕ КАК!!Продължаваш ли да настояваш Пу..ин да дойде в България за трети март догодина??КОЙ НОРМАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ БИ НАПРАВИЛ ПОДОБНА ДИВОТИЯ??В края на краищата ПОНЕ ВЕДНЪЖ КОМУНДЕРИТЕ БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ!А РЕАКЦИЯТА НА МВнР Е ЖАЛКА!МИШКИ