263

до Ламбуров

преди 6 години

Колега - наглата способност на мръс ните червени пияви ци и кърлежи - да КАЗВАТ НА ЧЕРНОТО БЯЛО си личи и тук! Същите тези, които ограбиха българите, както и турчин не го е грабил - днес вече ОКОНЧАТЕЛНО ГО НАПРАВИХА! Ако преди 09.IX българските селяни са имали многолюдна челяд - за да се грижи за земите им - бяха насилствено натикани в партийните ТКЗСта да работят ангария на партията , и видяха, че едвам смогват да изхранят 1 дете - камоли повече!Това е последствието от комунистическия грабеж!

262

Анонимен

преди 6 години

След 90-та рязък невиждан спад на раждаемоста и отрицателен прираст съчетан с масова миграция = на национална катастрофа.

261

Ветеринар

преди 6 години

До Анонимен 283 През 75. постъпих като вет. лекар в кравеферма с 860 крави.Половината гледачи и доячи *** , които съсипваха безобразно животните. Постъпих при 30 % яловост и 4 литра среден млеконадой.Няма място да опиша каква разсипия беше.Така чи по полека с глупостите за ТКЗС ,АПК, ДЗС .Мизерия си беше.

260

до 294

преди 6 години

Некадърнико...прочети спомените на Буров...и тогава се опитвай да ни лъжеш с нескопосани лъжи! България - вместо да стане истинска Швейцария на балканите - се превърна в крепостническа задунайска губерния на миризливите , пияни, изнасилващи и грабещи болшевишки мужици! И ония некадърник с "таткото изпратен" да стане началник на ТКЗС - КОГО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЪЖЕТЕ?А , ПОД ЛОГИ ЧЕРВЕНДАЛЕСТИ? КРАДЦИ И МАРОДЕРИ! МРАЗИМ ВИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!

259

Анонимен

преди 6 години

Да, били са тежки времена, но поне е имало БОРБА!!!Сега нещата се решиха само с един подпис на М. К*унева, с което българското земеделие получава най-ниските субсидии в ЕС (над 10 пъти по-ниски от тези в Холандия например). Затова вече рупаме холандски домати, полски ябълки и т.н.

258

До д-р. Манолов

преди 6 години

Човече, ти ме разсмя истински. Ако през 1989 сме имали 80 милиарда външен дълг, а сега имаме около 28 милиарда излиза, че в последните 29 години сме върнали над 50 милиарда. Напомням ти,че на Борисов 3 беше разписан празен чек за 16 милиарда, от които той вече усвои 11. Освен това през 1989 сме имали държавна собственост понем за 100 милиарда, а сега почти нямаме. Парите свършват и не случайно ще дадат летище София на турци за 400 милиона, а пък патриотите ще кръщават летището на Левски.

257

Анонимен

преди 6 години

През 50-те години България се е възстановявала от войната,както и цяла Европа,заради фашистка Германия и хората са умирали от глад по селатаПо времето на Комунизма се възстанявява цялата държава,преди 28 години сме били 9 милиона и българското село е процъфтявало

256

Анонимен

преди 6 години

До ДВ пропагандаДоброволно?! Кой би си дал доброволно недвижим имот, купен, с кървав труд придобит, бащиния оставен?! Не така, ДРУГАРЮ!

255

манолов

преди 6 години

за младите,които не знаят ,т.живков остави 8.5 милиарда долара дълг,който по сегашни цени е над 80 милиарда,рухнали предприятия работещи на загуба,съсипано селско стопанство и празни пенсионни фондове

254

Анонимен

преди 6 години

Сорос пак се опитва да промива мозъците на хората в България

253

Анонимен

преди 6 години

Вървял си влака на комунизма, но релсите свършили. Почнали да демонтират тези зад влака и да ги монтират отпред. Като се отдалечили твърде много и влака спрял ръководителите се събрали на съвет. Шефа предложил да затворят кепенците и да пуснат цялата пара през свирката.Като чета въпросната статия, май и влака на демокрацията почна да закъсва.

252

Анонимен

преди 6 години

Тя Статията копирана *** и българина е глупав , пише ли ли пише коментари един след друг , ако не е така то значе Екипа от 11 служитела(пише на Контакти долу) на днес.бг си пишат един на друг коментарчета

251

Анонимен

преди 6 години

Аре стега с тези толе-растки манипулации бе! Пак комунистите ви виновни, а! Помня през детството ми през 70-те и 80-те години на миналия век, че селата бяха пълни с хора. Всеки имаше село, къща, нива, животни се гледаха. Във всяко село имаше здравна служба, в повечето училища, магазин, библиотека, кръчма, фурна, където печаха най-страхотния хляб на света. Много от хората произвеждаха плодове и зеленчуци и ходеха на пазар в близкия град да ги продават и да си подпомагат бюджета.

250

до: 386

преди 6 години

Как така коментар 273 пише на 288 и много други такива , алооооооооо днес.бг

249

L

преди 6 години

Дрън дрън. *** поръчковата статия

248

Анонимен

преди 6 години

Някои хора тука искат да се избавят от сaмотата с писане на коментари , що за Хоби е тва?

247

Анонимен

преди 6 години

Напротив докато имаше АПК на село имаше работа за всички.Никой не напускаше селото училищетж беше пълно имаше всичко в магазините имахме киносалон здравна служба ветеринарна служба кравефермата беше модерна и единсвена на балканите населлението беше 2800 жители , а сега само 700_800 ,така че престанете да оплювате най спокойните и щастливи години за българското село и за България!!!!

246

Анонимен

преди 6 години

280 Коментара за копиран от Дойче веле Текст и при това на български , колко е оглупял българина само иска нещо да коментира без да се интересува за Текста

245

Анонимен

преди 6 години

До Демократ 194Ама да дадат и малко селяни, ама не от "бежанците" ама истински, та да има кой да ползва екстрите.

244

Исторически факултет

преди 6 години

Колкото по- злостна и истерична става пропагандата, толкова повече режимът, който я създава губи почва под краката си! Нацисткият режим в последната си година се крепеше единствено и само на неистова пропаганда, докато се сгромолясваше с гръм и трясък. Комунистическият режим също! Сега същите симптоми се наблюдават и при глобалистко - ци0нистки режим! Когато остава единствено пропагандата, значи е започнала агонията на режима!