43

Един българин

преди 6 години

До: номер 38Е, САЩ не са само добрички, разбира се ако трябва с нещо да се съглася, то е единствено това свързано с професионалните убийци и военните преврати с помощта на агентите на ЦРУ.

42

Анонимен

преди 6 години

Сащ кралете на кибервойната ,са безпомощни пред Русия.Това вече е новост.Преразпределят се силите, И САЩ направо изглеждат че предпочитат да се предадат.

41

Един българин

преди 6 години

До: номер 38По-полека бе, човече, пий някакви успокоителни хапчета, ще ти стане лошо от толкова напрягане!Първо, Сталин е избил много повече хора от Хитлер, ако ще правим изобщо някаква класация. Да не говорим че първите концлагери са съветски, а нацистка Германия е почерпила челен опит от съветските си другари.Второ, Сталин (може би с основание) е смятал Хитлер за негов ученик а не за равен, и това го е вбесило и накарало да нападне СССР.За атомните бомби също не си прав!

40

Анонимен

преди 6 години

Ами фашистко е, какво толкова чудно са казали?

39

Анонимен

преди 6 години

тия управляващи в САЩ съвсем се сдухват от безпомощност

38

Анонимен

преди 6 години

Не знам или ли намеса на Русия или не дали има провокация от страна на русия или не-Но със сигурност това коета знам защото е очевидно ,Е че в САЩ се състезават кой от управляващите е по ооткачалник,Явно да превъртиш в САЩ е модерно, и народа те харесва.Различни страни ,различни нрави.

37

До 19-тия

преди 6 години

Не е ясно,де си расал,де си пасал,но си много назад с материала. Излагаш се с подобни изказвания. Те говорят за неосведоменост и ниско образование.Такива като теб са много за съжаление.Примитивно мислене..

36

Българина

преди 6 години

Дори когато обучените от тях узбекски юрдеци убиват на тяхна територия със зелена карата, пак Русия е виновна. Ами да вземат да разкарат 800 те военните бази по света, може пък това да им е грешката!!!!

35

до 36

преди 6 години

от руското имперско посолство ли ти плащат бонуси за лъжите или просто са ти промили и центруфугирали мозъка :)Никой на този свят не е изтребил повече хора от руската империя .Колко хора са избити за да стане 4 пъти по-голяма от Канада ?

34

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха а тези *** с плакатите:"Путин воведи войска" и те ли са фашисти?Леле!Това са избирателите на Килъри.Такава попара са си разбъркали самите американци-хаха.

33

спонсор на МВР

преди 6 години

Бившия шеф на ФБР, Робърт Мълър, е един от най-големите непрокопсаници във ФБР. Същия проспа атентатите на 11.09.01!

32

Ф.С.В.

преди 6 години

-Хм!-винаги съм си мислел че руснаците са фашисти-- Ами да -- АКО НЕ БЯХА ТЕ -- то сега в САЩ щяха да викат в Сената - ЗИГ ХАЙЛ-и еврейското сенаторско съсловие нямаше дори да съществува на снимка - Ами да ! руснаците са измислили хитлеризма - каква дълбока тайна -брей ) Добре че е САЩ да ни отвори очите -- Държава с история от 200 г - Ами то в всяко село ще намеря столче на двора с повече история от САЩ - Ама ние българите сме *** и не разбираме от Световни войни и еврейскоамерикански лъжи )ХМ

31

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика страна щом тя избира президента на САЩ.Ако е вярно, това показва какво е нивото на гласуващата масовка от гласоподавателите.

30

Анонимен

преди 6 години

фашистко е разбира се . всъщност по-отвратително е - комунистическо е .От сибирските касапи по-големи на тая планета няма .

29

Анонимен

преди 6 години

До Русия = ФашизъмСпоред американската изследователка Ан Апълбаум първото подобие на концлагер се е появило в Куба още през 1895 г., по времето, когато тази страна е била колония на Испания.Опитът на испанците (или американците) е възприет от британците при създаването на концлагери за бурските семейства в Южна Африка по време на Англо-бурската война (1899 1902) г. Понеже снабдяването на лагерите е било изключително лошо, в тях е царила висока смъртност.

28

До “ссср-създаването

преди 6 години

Браво, нека повече хора видят как Русия е избивала милиони невинни хора!Страхотен филм!Гледайте го!

27

Анонимен

преди 6 години

Ами разбира се, че руснаците са фашисти, нали бяха приятелки с Хитлер и Третия райх!Имаха си договор да не се нападат дори!

26

СССР - създаване

преди 6 години

Гледайте това видео и ще разберете че Русия е фашистко чудовище:https://youtu.be/9po73BlvBnk

25

SS

преди 6 години

"потвърдиха липсата на доказателства за руска държавна намеса в американските президентски избори"

24

Анонимен

преди 6 години

До ТHE Патриот то кой лае се вижда руско тролско фашиш4е