10

един друг

преди 6 години

А кога ще се обърне внимание на проблема с разхождането на кучета без каишки в парка. Там всички си пускат кучетата на свобода. Скачат по хората, по бебета, по деца. Така ли трябва да е? Инспекторите какво дремят, а не минат из парковете и да съставят по 20-30 акта на ден. Ако не си ги плащят - прибират им насила кучетата и така.

9

Анонимен

преди 6 години

Излизам всяка сутрин от блока и картината е една и съща, пресни кучешки краваи, в студа още димящи! Това чудо изсъхва, става на прах и се носи във въздуха. Изчислено е, около 2 ТОНА кучешки краваи изсъхват за една година само в София. Кучелюбите са странни, от една страна обичали животните, от друга носят болести. Такива акции ще има все по-често, защото на общинарите не им дреме. На някого му е писнало и е взел правилно решение, което приветствам!

8

i'm

преди 6 години

Като негодуват, да престанат да си пускат домашните любимци да се облекчават по уличните кучета, когато са разгонени, а общината да започне да си изпълнява задълженията. Така бързо и лесно ще се реши проблема с отравянето уличните глудници! Нещо неясно?.

7

ИЗТОК

преди 6 години

Сърдечно БЛАГОДАРЯ на всички, заели се с изтребването на уличните ***! Вие правите живота ми по-хубав!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Еми ще ги тровят тия природозащитници и вегани другo няма да свършат, сега вместо да евтаназират кучетaта ще умират в адски мъки от отрови.

5

Анонимен

преди 6 години

Обичам животните, но да се разхождат безпризорни кучета из един град, да таковат навсякъде, дори и там където играят деца, е недопустимо!! На първо място сме по Кучешка тения! Това трябва да отрезви кучелюбите, защото тази болест е много коварна! Има ненормалници които получават пари за да се грижат за бездомните кучета, ето защо протестират. Колко ухапани има вече, и кой носи отговорност? Никой. Така, че някой е свършил добра работа и е почистил града. Къде в Европа или САЩ ще видите мас//тии?

4

един

преди 6 години

А някой замислял ли се е кой е първоизточникът на проблема - откъде се взеха толковабездомни кучета, след като са кастрирани? Примерно решение на този проблем - регистрация на всяко едно куче в общината и стриктен контрол за спазването на тази процедура. За изоставено или изхвърлено домашно куче - затвор

3

Анонимен

преди 6 години

Помня някога прибираха кучетата и домашниите също 1 ловджия цял ден ги отстрелваше и после в един трап ако не се вземат мерки ще станем кучешка държава.

2

Men

преди 6 години

На някой просто му е писнало и е взел нещата в свои ръце. Докато разни измислени "природозащитници" мрънкат за всяко евтаназирано бездомно куче оправия няма да има.

1

боян

преди 6 години

има бездомни кучета - има проблем.няма бездомни кучета - няма проблем.