102

анатомия на бизнеса

преди 6 години

който знае за икономическите интереси- значи интересите са си негови.Далаверия Семковата е поръчала генерала и сега го раздава "аз съм тиква ти суджук, шо не клатиш ей тук" и показал с прст едно место дето го почиства с тоалетна хартийка

101

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам в лицето, няма вид на честен човек. Има вид на селски тарикати, особено с тази прическа. А сега видял малко власт и си мисли, че е хванал Г за К

100

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен109Нещо да съм излъгал? Излез отвъд околовръстното на София, от където подозирам, че си, влез в което и да е барче, малък магазин, и се заслушай в разговорите на хората.Инвестиции ли? В близък град, един инвеститор, дава 500 лева чисто на заварчици, а пътищата, които асфалтираха фирми, близки до Герб, по нашия край, миналата година, вече са напукани и за ремонт.Всичко е фалш и далавера при Герб.И не само в Северозапада.

99

IYI

преди 6 години

Просто България се нуждае от един управник като Ердоган.Малко ме съмнява да намерите такъв кадър в малка и бедна България.Случайно ако се появи такъв човек за 5 години ще изпреварите доста държави.Само че трябва да смените и чипа от Балкански трябва да включите на Европейски режим.

98

препатил

преди 6 години

Погледнете само какви линейки са купени според този закон.В нито една от новите линейки на фургоните не се отваря нито един прозорец!Просто това са най,най евтините модели доставяни от фирмите.Законът е перфектно спазен,нали?Ами хората който са пациенти и медицинският персонал как оцеляват?Юристите написали този закон едва ли ги интересува!Те не са виждали такива линейки дори и на снимки!Важното за тях е било да са най,най най,евтините!

97

Хахаха

преди 6 години

Тоя необразован *** ще е следващата жертва за отстрелване на ***.

96

препатил

преди 6 години

От по старите апаратури тези които са по евтини имаме както такива със скъсани кабели така и такива с други механични повреди които ги правят неизползваеми.В същото време имаме апарати от реномирани производители които са на повече от 20 години,но работят безупречно.Та законът за обществени поръчки задължавайки да се купи най евтиното всъщност защитава интересите не на обществото,а на вносителите!Защото след две години купуваш пак-като изтече гаранцията си без апаратура!

95

Един от Северозапада

преди 6 години

До обективенЧакай, колега, сега ще теглят още 1 милиард.А я ми припомни, за какво протестираха против Орешарски???

94

Анонимен

преди 6 години

Политиците са най-голямото бедствие за България. Без война от райска градина направиха пустиня. Сякаш е минал потоп.

93

препатил

преди 6 години

Преди месец имаше репортажи по Нова телевизия на Генка Шикерова за апаратура закупена за спешшна помощ.Ставаше на въпрос,че е закупена апаратура за телемедицина която действително е по скъпа.Тя няколко пъти спомена,че "стандартната" апаратура е по евтина и за тези пари е могло да се закупи повече такава.Само ,че действителността е по друга.От фирмата производител на "стандартната" имаме дефектирала батерия след година и половина работа, на електрокардиографите същата фирма имаме скъсани кабели

92

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаКато ти чета глупавите и злобни писания мисля , че Северо-западналия район си заслужава съдбата . На мързеливи и злобни червени суджуци това им е съдбата , безработни и неграмотни .

91

Един от Северозапада

преди 6 години

До нали!И как точно е спазил закона, като подписва договор с фирма, която не е регистрирана ли?Попитай за други опорни точки, тия разбрахме, че са поредната неадекватна реакция на Герб на случващите се ежедневно вече скандали. Народът се престраши и не мълчи.А кога ли ще чуем от Баце или Валери "танковете да дойдат!" , май вече е въпрос на време само.

90

Гошо интелекта баце

преди 6 години

Аз очаквах да каже ,че ромите, турците и масоните са виновни...

89

Един от Северозапада

преди 6 години

Каквото и да говорите, в Герб и новата управляваща коалиция са навързани роднини, баджанаци и любовници, като свински черва.Такова чудо преди не е било.Да, имало е тук тавм и предитова, имало е и комисионни, но сега е масова практика шуробаджанащината, маскирана като "подбор на екип", и комисионните. В разговор, бизнесмен с доста сериозен бизнес ми е споделял, че при БСП комисионните бяха 8-10 % , при Герб започнали от 12-20, а сега за апетитен бизнес стигат и до 50, или се прощаваш с бизнеса.

88

Анонимен

преди 6 години

Кой кум, кой сват, .... кой на внук му баща.Политиците са ни принципни ... само ако ги хванат, и то не винаги ...

87

Анонимен

преди 6 години

свестните хора в България не виреят.Още Ботев го е казал...

86

нали!

преди 6 години

Министърът е спазил закона. Набийте си го в червените чутури! И е защитил държавния интерес. За разлика от Доган, който взе 2 млн. лева като хидролог-консултант. Или Нинова, която Станишев изгони от правителството за корупция.

85

Анонимен

преди 6 години

Валери - Лицемери ... Трябва да се забрани на политици да имат медии.

84

Просто когато тъста

преди 6 години

до 96раздава пари , зета не участва !!! И друго за няма кво няма да си подаде оставката !!! Я тоя наглец от репортажа колко гафове направи ,но не мърда !!

83

ф

преди 6 години

Крадците от БСП и ДПС са организирали *** да свалят правителството - е, няма да ви се получи. Вийте на умряло и стойте гладни!