13

ЯУУУУУУ...

преди 6 години

Че поседи малко да похарчи некое евро, па че прескочи до Корсика, след това С. Италия. ПОЛИТИКЪТ -турист....

12

Анонимен

преди 6 години

Toя косматият кво се прави на ущипана мома не му се живее в Москва Брюксел му се приискало. Нема такъв фюлм "Марш в Москва".

11

Анонимен

преди 6 години

Псевдороволюцията на Путин в Каталуния се провали. Да си го прибира Пучдемон в Москва както си прибра пияницата Депардийо и агента Сноудън

10

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

СЕГА СТАНА ЯСНО КОЙ Е ПЛАЩАЛ НА ПУЧДЕМОН ДА ПРАВИ НЕЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТЦЕПВАНЕ ОТ ИСПАНИЯ ! ТАКА ПОНЕ ИСПАНИЯ РАЗБРА КОЯ ДЪРЖАВА Й Е ВРАГ !

9

смърт на предателите

преди 6 години

Където иска да отива само да не е в Испания , че ще яде х... ! Но предателите и сепаратистите където и да отидат винаги се намира кой да ги намери и накаже !

8

Анонимен

преди 6 години

хахае са ако брюксел го покрие ще е много смешно :)

7

маке

преди 6 години

за революция требат топки

6

б

преди 6 години

ето това е истинското лице на западната "демокрация" !!!Каталуня иска да излезне от отвратителния юдо-масонски кибук наречен Европейски Съюз, единственния начин е да стане независима държава - ето това е волята на 90% от народа Обаче за юдо-масонската "демокрация" народа е просто стадо !Както каза Мартин Шулц (прецедател на Европейския Парламент по това време) след референдума в Англия:"Стадото не може да определя съдбата си"

5

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

ПучДемон ...на Испания и си би камшика. Същият почерк като Фараж. Мей де ин мАсква!

4

Спешно някой

преди 6 години

да преведе на ТЕО от Белгиуя занчението на името ПУЧДЕМОН- ДЕмон на ПУЧА( открито подсрекаване на населението срещу конституционен закон), употребва се в Русия, също и в България( пуч ли ще правиш)Та Карлес "върви" с името си.. (кой знае дали някъде в рода няма някой руснак( от времето на Долорес Ибарури..)

3

Анонимен

преди 6 години

Днес тихо и кротко пучдемонистките чиновници в Барселона си събраха багажа от канцелариите и ги напуснаха под зоркия поглед на националната полиция на Испания! Нямаше кой да протестира.Не е далеч денят, в който каталунците ще благодярат на Испания, че ще им върне автономията. Само след три месеца, след изборите пучдемонистите ще са само неприятна част от историята на Каталуния и Испания.

2

Анонимен

преди 6 години

Зависима ли е, независима ли е?

1

Анонимен

преди 6 години

Дано помогне с опита си за отделянето на Фландрия от Белгия.